به گزارش عصر ایران به نقل از "بیزینس اینسایدر"، اما تسلا تنها خودرویی نیست که تلاش میکند مرزهای سرعتی را درنوردد. بسیاری از استارتآپها نیز قصد دارند نام خود را در رده سازندگان ابرخودروها قرار دهند. البته تنها استارتآپها در این رده قرار نمیگیرند، بلکه میتوان نامهای بزرگی مانند مرسدس بنز را نیز در میان سازندگان پرسرعت الکتریکی نیز یافت.
ما در خصوص شتاب صفر تا 100 کیلومتر بر ساعت صحبت میکنیم. مقولهای که تمام خودروهای پرفورمنس در آن مورد بحث قرار میگیرند و یکی از برگهای برنده خودروها محسوب می شود.
یکی از 5 خودروی سریع الکتریکی جهان را که تا کنون ساخته شده است، نیو EP9 است. این خودرو محصول یک استارتاپ با نام نکست ئیوی NextEV است، که میتواند با سرعتی 312 کیلومتر بر ساعت حرکت کند.
اما از خودروی معروف ترزور که در نمایشگاه ماه سپتامبر سال 2016 معرفی شد نیز باید یاد کرد. این خودرو که نام پرآوازه برند تجاری رنو را یدک میکشد، در کمتر از 4 ثانیه به شتاب صفر تا 100 کیلومتر خواهد رسید. خروجی این خودرو حدود 350 اسب بخار اعلام شده است.
در ماه آگوست 2016، مرسدس از مدل مفهومی مرسدس- میباخ 6 رونمایی کرد. این خودرویی الکتریکی که قدرتی معادل 738 اسببخار دارد، تاکنون مورد آزمایش سرعت قرار نگرفته است. مرسدس می گوید این خودرو در کمتر از 4 ثانیه به شتاب صفر تا 100 کیلومتر رسیده و با بیشنه سرعت 250 کیلومتر در ساعت به حرکت خود ادامه میدهد. شاید جالبترین موضوع در مورد این خودرو شارژ کردن باتریها برای طی مسافت 4 کیلومتری در 5 دقیقه باشد.
اما گروه تولید کننده ریماک یک ابرخودروی الکتریکی را با نام کانسپت 1 را در نمایشگاه خودروی ژنو با خروجی 1070 اسب بخارمعرفی کرده است. این خودرو در کمتر از 2.6 ثانیه به شتاب صفر تا 100 کیلومتر رسیده و به بیشینه سرعت 355 کیلومتر در ساعت میرسد.
خودروی جنوویشن GXE که نوعی شورولت کوروت تقویت شده به شمار می رود، در صدر پر سرعتترین ماشینهای الکتریکی جهان قرار دارند. این خودروی برقی توانست با سرعت تقریبی 300 کیلومتر در ساعت حرکت نماید.