پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۴۳۲۸۶۲
۰۹:۰۵
۱۳۹۵/۱۲/۲۲
انتقاد از دوگانگی در رفتار مخالفان دولت روحانی

طعنه سنگین روزنامه جمهوری اسلامی به امام جمعه مشهد: در دولت قبل می گفتید مردم بجای مرغ، اشکنه بخورند

شاید دولت‌های نهم و دهم را اگر دلار‌های نفتی از 700 میلیارد هم افزون بود، توانی نبود که برای زندگی بهتر از دولتمردان آن مطالبه شود و الا طلب می‌فرمودند محترمین اما امروز، شرایط بهتر یک مطالبه جدی است از دولت یازدهم چون می‌تواند. هم بزرگان این مطالبه را از تریبون‌های مختلف، ابراز می‌کنند و هم مردمان عادی مثل من این طلب را یادآور می‌شوند. پس برای زندگی بهتر ما تلاش کنید آقای روحانی!
۰۹:۰۵
۱۳۹۵/۱۲/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،
جمهوری اسلامی نوشت درباره انتقادهای اخیر علم‌الهدی از دولت روحانی نوشته است: زمان دولت گذشته، رشد اقتصادی منفی بود و انگار ساعت بر عکس می‌چرخید و بردارها رو به قبل در حرکت بود لذا سران قوم هم می‌فرمودند در روز به جای سه وعده، دو وعده غذا بخورید و یک وعده غذا بخورید و دیگری دراوایل مرداد 91 در مشهد فرمود: اگر مرغ در دسترس نیست آن را با یک ماده پروتئینی دیگر جایگزین کنید.

به گزارش آفتاب‌نیوز ایشان به یاد مردم آوردند که: مشهدی‌ها مگر اشکنه پیاز داغ را یادتان رفته و آن زندگی را فراموش کرده‌اید؛ مگر قرار است برنامه همان باشد که قبلاً ‌بوده است.... بله، مگر پدران و پدر بزرگ‌های ما چه می‌خوردند؟ و.... اما حالا همان بزرگواران، از ضرورت توجه به مردم برای رفع مشکلات و در نتیجه زندگی بهتر می‌گویند.

برخی‌ها با شنیدن این خطابه‌ها و خطبه‌های دیروز و امروز، می‌خواهند این بزرگواران را به حمایت از دولت قبل و انتقاد از دولت حاضر متهم کنند من اما چنین نگاهی ندارم بلکه معتقدم حضرات دقیقا بر اساس حرکت بردار‌ها سخن می‌گویند. دولت قبل، با شتاب به سوی گذشته می‌رفت و کاهش وعده‌های غذایی و اشکنه به یاد می‌آمد و ضروری می‌نمود اما الان که مسیر به سمت آینده بهتر، اصلاح شده است، حضرات به ترسیم شرایط بهتر همت می‌فرمایند و این نشان باور کردن مسیر دولت و اعتماد و اعتقاد به توانایی دولتمردان است که می‌توانند "زندگی بهتر" را برای مردم بسازند پس باید مدام و هفته به هفته به یادشان آورد شرایط امروز را، تا برای فردا، بیشتر تلاش کنند.

من هم با احترام به نظر بزرگان و خطیبان و خطبه خوانان گرامی معتقدم و باور دارم دولت باید تلاش کند که سطح زندگی مردم بالا و بالاتر برود و توسعه و پیشرفت، توامان حاصل شود. حالا که از چاه رشد منفی اقتصاد بیرون آمده‌ایم و به تپه ماهور‌های رشد اقتصادی رسیده‌ایم نباید پا، سست کنیم بلکه باید به قله برسیم و مردم هم در همه شئون زندگی، این پیشرفت را حس کنند. من هم معتقدم مردم که نباید فقط تورم افسارگسیخته دوران دولت قبل را با گوشت و پوست و استخوان، لمس کنند. حق مسلم شان است در فضای آرام امروز، بر سر سفره رنگین‌تر و گرم‌تر بنشینند. حق شان است بهتر زندگی کنند تا بزرگان هم راضی شوند.

بگذریم، شاید دولت‌های نهم و دهم را اگر دلار‌های نفتی از 700 میلیارد هم افزون بود، توانی نبود که برای زندگی بهتر از دولتمردان آن مطالبه شود و الا طلب می‌فرمودند محترمین اما امروز، شرایط بهتر یک مطالبه جدی است از دولت یازدهم چون می‌تواند. هم بزرگان این مطالبه را از تریبون‌های مختلف، ابراز می‌کنند و هم مردمان عادی مثل من این طلب را یادآور می‌شوند. پس برای زندگی بهتر ما تلاش کنید آقای روحانی!
گزارش خطا
برچسب‌ها:
امام جمعه مشهد
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
عماد
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۳۴ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۷
اشکنه خوردن عیب نیست منتها کسیکه اشکنه زیاد بخوره حرف حساب میزنه ........
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
بابا خودش هم بیچاره اشکنه می خوره مگر هیکلش را نمی بینید ؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۳
انسانهای خوب کارهای خوب می‌کنند و انسانهای شرور، کارهای شرارت بار. اما برای اینکه انسانهای خوب کارهای شرورانه بکنند، به دین نیاز است.
خدایا خودت خودتو از دست اینا نجات بده
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
من مخالف بددهانی هستم نیز از انصاف خارج نشود واقعا دولت رحمات زیادی کشیده
پاسخ
ناشناس
Hong Kong
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
این ادمها عقلشون اندازه همون مرغ هم نیست
پاسخ
رضا
Singapore
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
به ایشون توصیه می کنیم اشکنه کمتر بخورند هیکلشون بیاد رو فرم
پاسخ
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
می گویند در زمان قدیم دو خواهر بودند. یکی فقیر و یکی ثروتمند. روزی خواهر ثروتمند در حال طبخ شامی کباب بود که در زدند. از دور مشاهده کرد که خواهر فقیرش وارد خانه شد. به سرعت ماهیتابه را زیر دامنش پنهان کرد که خواهر فقیر نبیند. خواهر فقیر آمد و از روزگار گله و شکایت کرد که نامراد است و بچه هایش گرسنه مانده اند و دست آخر از خواهرش خواست کمکی به او و بچه هایش بکند. خواهر ثروتمند قیافه ی حق به جانبی گرفت و گفت: به خدا ما هم نداریم و صورتمان را با سیلی سرخ نگه میداریم. خوراک هر روزمان شده اشکنه پیاز داغ!! دلم خیلی برای تو و بچه هایت میسوزد اما کاری از دستم بر نمی آید.
خواهر فقیر سرش را بلند کرد و گفت: بسیار خوب خواهر جان! نمی خواهد دلت برای ما بسوزد، آن ماهیتابه را زودتر بیرون بیاور تا آنجایت نسوزد!!!

این نصیحت خواهر فقیر را می توان به بسیاری از منتقدان دولت امروز هم گفت!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
هر چه درآمد نصيب اين كشور شود شكم شما ماشاالله آنقدر بزرگ است كه سير نمي شود
پاسخ
ناشناس
-
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
زبانزد همه دنیا شده است
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
لذت بردم از این نوشته.اعتراضی است ادیبانه.
پاسخ
ناش ناش
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
خدا وکیلی حاج آقا خودت با اشکنه بزرگ شدی
پاسخ
ناشناس
Indonesia
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
زيادي طرف جو گير شده ! عكسش موجوده ...
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
این جماعت کلا همینطوری اند!
از یکسو شعار مرگ بر شیطان بزرگ "امریکا" لحظه ای از دهانشان نمی افتد و از آنسو علیه قوانین ضد مهاجرتی دونالد ترامپ بغض میکنند و اعتراض مینمایند!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
هیکل ایشون هم نشون میده در این مدت فقط اشکنه خوردند .
پاسخ
محمد
احسنت،گلللللللللللللللل گفتی
ناشناس
Germany
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
مفهوم بیسوادی عجزوناتوانی خواندن ونوشتن نیست! بیسواد کسی که درک وتوانایی فهم نسبت به شرائط اجتماعی اقتصادی زمان خود نداشته باشند
پاسخ
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
بعضی ها نان را به نرخ روز می خورند.
پاسخ
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
دولت قبل کعبه آمال خیلی ها بود و مردم از یاد ها فراموش
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
از بید بیشتر از این انتظار نداریم
پاسخ