پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۴۳۷۴۷۲
۱۷:۱۷
۱۳۹۶/۰۱/۱۸
جلایی‌پور:

اصولگرایان برای خروج از سرگردانی ناچار به حمایت از رئیسی بودند

ستاد حزب اتحاد ملت برای حمایت از روحانی و لیست اصلاح طلبان در جنوب تهران افتتاح شد.
۱۷:۱۷
۱۳۹۶/۰۱/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،
 در مراسم راه‌اندازی این ستاد، حمیدرضا جلایی‌پور و مهدی محمودیان، از اعضای ارشد حزب اتحاد حضور داشتند.

جلایی پور در این مراسم به کار دشوار اصلاح طلبان برای انتخابات پیش رو اشاره کرد و گفت: ارزیابی من شکست آقای رئیسی در انتخابات است اما اصولگرایان ناچار بودند برای خروج از سرگردانی و اختلاف از ایشان حمایت کنند

او به برخی بی‌اخلاقی‌های اصولگرایان برای تخریب روحانی اشاره کرد و گفت: روحانی از تخریب نمی‌ترسد چون سالها در کنار آقای هاشمی رفتار تندروها را دیده است. اما اطمینان داشته باشید هر روز دروغ جدیدی مطرح می‌کنند.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد تاکید کرد: اصولگرایان امیدوارند اگر شکست بخورند رای حجت‌الاسلام رئیسی را سرمایه‌ای برای فعالیت‌های آینده خود قرار بدهند.

به گزارش ایلنا، او تصریح کرد: احتمال ضعیفی هست که رئیسی وسط راه انصراف دهد اما ما باید منسجم رفتار کنیم تا کشور در مدار توسعه قرار بگیرد و رونق اتفاق بیفتد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha