آفتابنیوز : توسط این برنامه خیابانهای چین پز از صدها هزار دوچرخه شدند و در این کشور 10 میلیون از اوفو استفاده میکنند و حال اوفو قصد دارد تا خیابانهای اروپا را هم پر از دوچرخه کنند.
سیستم استفاده از این برنامه به این شکل است؛ هر دوچرخهای شمارهای دارد، هرگاه شما این عدد را وارد موبایل خود کنید زمزی برای شما فرستاده میشود تا بتوانید از دوچرخه استفاده کنید. مانند همه برنامههای به اشتراک گذاشتن دوچرخه اوفو هم قیمت پایینی دارد اما یک ویژگی این برنامه آن را متمایز می کند، در پایان زمان استفاده از دوچرخه شما میتوانید دوچرخه را هرجایی خواستید بگذارید تا یک نفر دیگر از آن استفاده کند.
این ویژگی باعث شده مراکز شهرها در چین پر از دوچرخهها شوند و به همین دلیل برای استفاده از دوچرخه شما نباید مسافت زیادی پیادهروی کنید.
شاید برای فهمیدن وضعیت اوفو در کمبریج خوب باشد که با مردی که بیرون ایستگاه ایستاده است صحبت کنیم، آیا او چیزی درباره این برنامه شنیده است؟
« الان میخواستم به دنبال آنها بروم، قرار بود در انبار دوچرخه باشند. »
نامش جیم چیشولم است، او عضو چالش دوچرخهسواری کمبریج است و برای دهها سال در این شهر دوچرخهسواری کرده. ما با هم به پارکینگ دوچرخهها رفتیم و او در آنجا از شکی که نسبت به برنامههای آینده در رابطه با دوچرخهسواری دارد گفت. در این میان یک دوچرخهسوار دیگر گفت که برنامه اوفو اگر در لندن اجرایی میشد موفق تر بود.
توماس جکسون در یک دوچرخهفروشی کار میکند و نسبت به برنامه اوفو بسیار بدبین است.
« من فکر میکنم همه دوچرخهها خراب میشوند. این مشکل کمبریج است؛ دوچرخهها یا خراب میشوند یا دزدیده میشوند، در دو یا 3 هفته این دوچرخهها دزدیده میشوند. »
در این میان به طور اتفاقی اولین دوچرخهسوار اوفو را دیدیم که البته او کارمند شرکت اوفو بود و داشت از دوچرخه استفاده میکرد تا به محل کارش برود.
از سوی دیگر درون شهر هزاران دوچرخهها به میلهها وصل شدهاند ولی هیچکسی خبری از اوفو ندارد، بیشتر نگرانی مردم دزدیها و دوچرخههایی است که توسط توریستها و دانشجویان بیتجربه استفاده میشدند.
به گزارش الف، هنوز در شهر تردد دوچرخههای اوفو دیده نمیشود در همین رابطه یکی از سخنگوهای اوفو گفت که تاکنون واکنشهای بسیار مثبتی به برنامه آنها شده است.
گفتنی است اوفو الان در کمبریج 20 دوچرخه دارد و معلوم نیست که قرار است در آینده تعداد این دوچرخهها چقدر افزایش پیدا کند.
منبع: گاردین