پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۴۴۱۸۱۶
۱۸:۰۶
۱۳۹۶/۰۲/۰۷

سخنگوی وزارت امور خارجه: پاکستان باید پاسخگو باشد

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن تسلیت شهادت جمعی از پرسنل شجاع مرزبانی کشور در حمله اشرار مسلّح در مرز پاکستان، بابازماندگان این شهدا، فرماندهان و پرسنل خدوم و شجاع نیروی انتظامی کشور ابراز همدردی کرد.
۱۸:۰۶
۱۳۹۶/۰۲/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،
قاسمی اظهار کرد: انجام عملیات ایذائی و تروریستی از سوی اشرار مسلح و گروهک‌های ابزار دست مروّجان شناخته شده خشونت و افراط و تکفیر از مرزهای ایران و پاکستان محکوم و غیرقابل پذیرش است و دولت پاکستان باید درباره نحوه حضور و عملیات این گروهک‌های شریر در خاک خود پاسخگو باشد.

قاسمی افزود: جا دارد کشورهایی که در ائتلاف‌های ضد تروریستی مشارکت می‌جویند پاسخ دهند چگونه از مقابله با گروهک‌ها و اشرار مسلح تروریستی در خاک خود عاجزاند.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن پیگیری این موضوع از همه مجاری دیپلماتیک و سیاسی حق دفاع برای دفع شرارت را برای خود محفوظ می داند.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha