آفتابنیوز : سخنگوی ستاد انتخاباتی حسن روحانی با تاکید بر اینکه حسن روحانی نامزد قطعی جبهه اصلاحات است گفت که ناطق نوری در جبهه روحانی فعال است.
به گزارش ایسنا، محمدعلی وکیلی ظهر امروز در یک نشست خبری درباره برخی شبهه افکنیها پیرامون نقش اسحاق جهانگیری و حسن روحانی در تبلیغات انتخاباتی یادآور شد: کسانی که این شبهه را مطرح می کنند پاسخ دهند که نقش آقایان رئیسی و قالیباف چیست؟
وی افزود: مردم معتقد بودند که تقسیم کاری صورت گرفته و هر کدام با یک کاراکتر حضور دارند. برخی سوال می کنند آقایان روحانی و جهانگیری چه نقش دارند؟ همانطورکه گفته شده مرجع داوری از گذشته تاکنون و در آینده شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان است که مشخص میکند نامزد جبهه اصلاحات کیست که این شورا از ابتدا تصریح کرده که آقای روحانی نامزد قطعی جبهه اصلاحات است.
روحانی - جهانگیری تیم واحدی هستند
وی افزود: اکنون هم بزرگان و شورا تاکیدشان این است که آقای روحانی است و همانطور که در مورد آقای جهانگیری گفتند ایشان در نقش مکمل آقای روحانی حضور دارند. به ویژه اینکه دسترسی خوبی به عدد، آمار و ارقام داشته اند و انتظار افکار عمومی هم این است که ایشان این آمار را اعلام کنند.
نقش این دو بزرگوار هم در طول هم تعریف شده و شبهه افکنی رقیب برای اینکه اختلافی در این اردوگاه وجود دارد درست نیست و به سرانجام نخواهد رسید. هشیاری ما ثابت شده و فریب شبهه افکنی رقیب را نمی خوریم . جریانات مختلف اصلاحطلب هم همواره نشان دادهاند که انسجامشان را حفظ میکنند. اکنون هم میبینید که صدای آقایان روحانی و جهانگیری صدای واحدی است و در مسیر خاص جریان اصلاح طلبی و اعتدالی پیش می رود. لذا مردم فریب شبهه افکنی ها را نمی خورند.
وکیلی ادامه داد: شورای عالی اصلاح طلبان و فراکسیون امید، آقای خاتمی و بزرگان تصریح دارند که نامزد اول آقای روحانی است و حضور جهانگیری براساس توافقی صورت گرفته است. لذا این تردیدها به هیچ وجه متعلق به اردوگاه ما نیست بلکه مربوط به رقیب است و اردوگاه ما شنوای تردیدهایی که رقیب ایجاد می کند نخواهد بود .نامزد اولی و محوری آقای روحانی است و مرجع ما که با محوریت آقای روحانی اردوگاه اصلاح طلبی ر ا مدیریت میکند و حرف او حجت است و برایند اصلاح طلبان است، شورای عالی است.
روز گذشته در صحبت با آقای عارف و با مشورت ایشان بنای این جلسه خبری گذاشته شد و آخرین هماهنگیها را با ایشان در مورد موضع شورای عالی داشتند که ایشان تصریح کردند نامزد محوری و اول آقای روحانی است و آقای جهانگیری براساس توافق نقش مکمل را در طول آقای روحانی ایفا می کند که طبیعی است به خاطر سابقه ایشان، دیدگاهش بیان کننده دیگاه اردوگاه اصلاح طلبی است. ولی مستقل نیست بلکه بیان دیدگاه اصلاح طلبی در پک تیم روحانی –جهانگیری است که تیم واحدی است که در تقسیم کار هرکدام نقشی ایفا می کنند.
سخنگوی ستاد انتخاباتی حسن روحانی خاطرنشان کرد: بنابراین آقای روحانی گزینه قطعی سال 92 و سال 96 اصلاحطلبان است و دیدگاههای کلان را بیان میکند و معنایش این نیست که دیدگاه ایشان با دیدگاه اصلاحطلبان زاویه دارد. در عین حال دیدگاههای جزئی آقای جهانگیری با اصلاحطلبان هماهنگتر است، اما در دیدگاه کلان بین این دو اختلافی وجود ندارد.
وکیلی در بخش دیگری از نشست خبری خود اظهار کرد: ماراتن کنونی نامزدها بین چهار نفر از کسانی است که در طول سه دهه گذشته به اشکال مختلف مسئولیت اجرایی داشتهاند و اینها افراد ناشناختهای نیستند که جامعه از آنها ارزیابی نداشته باشد و صرفاً ادعاهای آنها در زمان انتخابات مبنا قرار گیرد. یکی از شاخصهای راستیآزمایی این ادعاها این است که آیا این ادعاها در ظرف عملکرد نامزدها در مسئولیتهای اجرایی امکانپذیر است یا خیر.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: هر چهار بزرگوار چه نامزدهای ما آقایان روحانی و جهانگیری و چه آقایان رییسی و قالیباف عملکردی در گذشته داشتند که مبنای داوری قرار میگیرد و میزان صداقت آنها در ارتباط با برنامههای پیشنهادی با آن رزومه قابل سنجش است. کسی که تفکیک 4 درصد و 96 درصد میکند از یک جامعه دیگری نبوده و سابقه حضورش در مدیریتهای کلان 30 سال است. مردم میپرسند خودش جزو کدام دسته بوده است و شیوه عملکرد مدیریتی او منطبق با کدام اردوگاه است. باید توجه داشت که طرح این ادعاها در فضای بده و بستان و اطلاعات مستند امکان فریب و اغواگری افکار عمومی را به حداقل رسانده و ما با داوران و قاضیانی چون افکار عمومی مواجه هستیم.
وکیلی تصریح کرد: طرح مدلهایی که با جامعه ما سنخیت ندارد به خصوص از سوی مدعیان ارزشها سوال ایجاد میکند که چه تطبیقی وجود دارد که عدهای میخواهند تشبیه جنبش وال استریت را داشته باشند؟ آیا مدعیان تفکیک 4 و 96 درصد معتقدند جامعه ایران به لحاظ ساخت سیاسی و اقتصادی در ساحت جامعه آمریکایی است و یا منطبق بر جامعهشناسی آمریکایی است؟ پس مدعیان ارزشها کجا هستند و فریاد دلواپسان کجاست؟ آیا تجویز جنبشهای غربی و آمریکایی خدای نکرده تجویزی برای جنبشهای غربی در جامعه ایران نیست؟
وکیلی ادامه داد: طرح ادعاها در ساختار مناظرهای که امکان تبیین ندارد ممکن است افکار عمومی را حساس کند اما در مسیر کنجکاوی حوزه رسانه این ادعاها در فضای شیشهای باقی نمیماند و قابل سنجش است.