کد خبر: ۵۰۶۲۶۳
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۸

رييس صدا و سيما دوباره عوض می‌شود؟

خرداد سال جاري بود كه برخي رسانه‌ها اعلام كردند عبدالرضا رحماني‌فضلي، وزير كشور دولت يازدهم به زودي رييس جديد سازمان صدا و سيما خواهد شد؛ شايعه‌اي كه در نهايت بدون تاييد يا تكذيب، فراموش شد.
آفتاب‌‌نیوز :
اين روزها شايعه جديدي در راهرو‌هاي صدا و سيما شنيده‌ مي‌شود كه براي بسياري از مخاطبان، جذاب است. شايعه تغييري كلان در مديريت سازمان صدا و سيما و استعفاي چندباره علي‌عسكري در يك سال اخير بارها شنيده شده است اما به نظر مي‌رسد اين بار جدي‌تر از گذشته بايد درباره آن صحبت كرد. شايعاتي كه نشان مي‌دهد عمر رياست علي‌عسكري بر صدا و سيما به دو سال نخواهد رسيد و به زودي به پايان مي‌رسد.

به گزارش آفتاب‌نیوز، 22 ارديبهشت‌ سال 1395 بود كه مقام معظم رهبري در حكمي، عبدالعلي علي‌عسكري را به عنوان رييس جديد صدا و سيما منصوب و او را جايگزين محمد سرافراز كرد. در بخشي از متن اين حكم آمده بود: «آنچه باید توصیه شود، در حکم اینجانب به جناب آقای سرافراز به تفصیل آمده است. بنابراين سفارش می‌کنم به برنامه‌ریزی، رعایت راهبردهای کلان، جذب و حفظ و تربیت نیروهای انقلابی و کارآمد و حضور موثر در فضای مجازی اهتمام بورزید و به خدای متعال توکل و اعتماد کنید».

 شنيده‌ها اما حاكي از آن است كه تا پايان اسفند سال جاري، علي عسكري نيز جاي خود را به فردي به نام علي فروغي‌ اصل خواهد داد. فروغي كه در مرداد سال جاري با پيشنهاد علي‌عسكري و حكم سردار محمدرضا نقدي در راستاي جوانگرايي، وارد صدا و سيما شد، در حال حاضر رييس سازمان بسيج صدا و سيماست و پيش از اين مسئوليت دبیرخانه تخصصی فرهنگ و اجتماعی بسیج کشور، سردبيري برنامه‌هاي مختلف رادويي و تهيه كنندگي و كارگرداني چند مستند تلويزيوني را در كارنامه دارد.

او در دوران تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد حقوق عمومی دانشگاه امام صادق(ع)تحصيل كرده و جانشین بسیج دانشجویی این دانشگاه بود. فروغي، قائم‌مقامي بنیاد اندیشه‌های امام در نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، فرمانده پایگاه بسیج، عضویت در شورای معارف صدا و نیز شوراهای عالی فیلم، پویانمایی و شورای عالی کتاب بسیج را نيز تجربه كرده است. براساس شنيده‌هاي «قانون»، فروغي‌اصل در مدتي كه در صدا و سيما بوده با تهيه‌كنندگان برنامه‌هاي تلويزيوني، رابطه دوستانه‌اي برقرار كرده است؛ به گونه‌اي كه حتي گفته مي‌شود برخي از سوژه‌هاي برنامه‌ها با پيشنهاد او روي آنتن رفته و بررسي شده‌اند. سازمان صداوسيما هرمقدار كه مخاطبان خود را از دست داده باشد ولي همچنان جايگاهي راهبردي دارد. اين رسانه‌ براي آنكه بتوانند اهداف خود را به خوبي اجرا كند، بايد برنامه‌هايي كه براي موفقيت آن تدوين شده‌‌است ، به خوبي اجرا كند ولي اين روزها گويي توانايي اجراي سياست‌هاي لازم را نداشته‌است زيرا شاهد آن هستيم كه مردم انتقادات فراواني به اين سازمان حكومتي دارند.

منبع: روزنامه قانون
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۵
احمد
|
Netherlands
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۴
0
5
مبارک است هر دم از این باغ بری می رسد با هم رسانه میلی میلی تر می شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۴
0
1
آخه پیشنهاد نقدی رو کجای ور دلمون بذاریم.
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۴
1
0
اميدوارم على عسگرى زودتر برود كاش همان سرافراز مى آمد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۵
0
1
خدا رحم کند. صدا و سیما بشود رئیس سازمان؟ البته برای ما که فرقی نمی کند. سالهاست عذاب دیدن سیمای میلی را ازخود دور کرده ایم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۵
0
0
کاش یک معتدل باشه....
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین