کد خبر: ۵۱۰۹۲۸
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۴

در سمینار تخریب اراضی حریم رودخانه چه گذشت؟

صبح امروز سمیناری تخصصی با موضوع بررسی چالش‌های حقوقی و قضایی پیشگیری از تصرفات غیرقانونی اراضی با حضور قائم مقام وزیر نیرو،مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران، مدیر عامل شرکت آب منطقعه ای تهران و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با هدف ساماندهی به حریم رودخانه ها برگزار شد.
آفتاب‌‌نیوز :
در ابتدای این برنامه محمدرضا بختیاری مدیرعامل آب منطقه‌ای تهران اعلام کرد که  از ابتدای امسال ۵۲۲ مورد تخریب به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد تومان در اطراف رودخانه‌های تهران به منظور مقابله با تعرض صورت گرفته است و همچنان نیز ۱۵۰۰ مورد تعرض وجود دارد.

بعد از آن نیز محمد حاج رسولی‌ها، مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران از عزم جدی  وزارت نیرو برای ساماندهی حریم رودخانه ها خبر داد و گفت: برای این مهم با قوه قضاییه همکاری خوبی را آغاز کرده ایم و امید می رود که بتوان با ایجاد یک کمسیون در این رابطه گام های بلندتری را برداشت.

سپس ستار محمودی قائم مقام وزیر نیرو سخنان خود را آغاز کرد و گفت باتوجه به شرایط فعلی منابع آبی در کشور لازم است که به مساله ساماندهی منابع آبی بیشتر توجه شود. او که ترجیح داد به مسائل و آمار و ارقام در مورد شرایط فعلی منابع آبی  بپردازد، اظهار کرد: میزان مصارف در کشور در دو دهه اخیر بیش از 15 میلیارد متر مکعب افزایش داشته است.

در این همایش که مسوولانی از قوه قضاییه حضور داشتند به موضوع ساماندهی حریم رودها تاکید کردند تا جایی که بر اساس گفته های محمدباقر الفت، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با توجه به حساسیت‌هایی که از نظر فرهنگی و باورهای اجتماعی در بحث زمین دار شدن در کشور وجود دارد متاسفانه توسل برخی از افراد جامعه به روش های غیرقانونی برای بدست آوردن اراضی سبب شد موضوعاتی تحت عنوان کوه خواری و زمین خواری و دریاخواری وارد فرهنگ قضایی ما شود؛ لذا برای پیشگیری از این گونه اقدامات با توجه به تاکید مقام معظم رهبری و رییس قوه قضاییه،  نهادهای قانونگذاری تا دستگاه های اجرایی و تنظیم کنندگان موضوعات در دستگاه قضایی در چند سال اخیر وارد کار شدند که به نحو شایسته ای از تصرفات غیرقانونی اراضی در عرصه های مختلف جلوگیری کنند.

همچنین ابوالقاسم خدادی، مشاور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه هدف از برگزاری این سمینار را دانش افزایی و ایجاد وحدت رویه و انسجام در عملکرد دستگاه‌ها و پیشنهاداتی به مقنن برای تصحیح قانون جهت رفع خلاها و ایرادات و نواقص قانون دانست.

به گزارش ایسنا، طرح مقابله با اراضی در حریم رودخانه ها در دولت یازدهم مورد توجه جدی دولت قرار گرفته و باتوجه به اینکه طول رودخانه‌های تهران ۲۸۸۰ کیلومتر است و عمدتا آب شرب را با خود حمل می‌کنند، لازم است که اقدامات گسترده‌تری برای مقابله با این بحران صورت گیرد.

ایسنا 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین