کد خبر: ۵۱۱۱۵۴
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۰

پرداخت شکر به چغندرکاران به جای پول

فرماندار شهرستان اسدآباد با بیان این‌که امسال در این شهرستان نمایشگاه بهاره برپا نمی‌شود، گفت: با توجه به این‌که بازار اصناف طی سال رونقی نداشته و چشم آنان به بازار شب عید دوخته شده سعی بر آن بوده تا به سمت نمایشگاه‌های فروش موازی نرویم و در صورت برپایی هر گونه نمایشگاه بهاره از اصناف و بازاریان شهرستان استفاده شود
آفتاب‌‌نیوز :
حسین افشاری امروز در کمیسیون تنظیم بازار شهرستان اسدآباد، افزود: اگر چه کار دستفروشان غیرقانونی بوده و ایجاد سدمعبر برای همشهریان می‌کنند و ابزار  قانونی برای برخورد با آنان وجود دارد اما آنان نیز بخشی از شهروندان بوده که با ساماندهی این قشر توسط شهرداری می‌توان از ظرفیت دستفروشان بومی نیز به فراخور مشتریان خود استفاده کرد.

افشاری در ادامه تصریح کرد: با نزدیک شدن به سال نو با استفاده از ظرفیت مسافران بین‌راهی نوروزی می‌توان با برپایی نمایشگاهی از سوغات و محصولات خانگی که در بازار کمتر وجود دارد، در حاشیه بزرگراه و حاشیه راهدارخانه و پارک ملت و پارک جنگلی اشتغال موقت برای برخی از متقاضیان این امر ایجاد کرد.

وی با تأکید بر این‌که تلاطم بازار شب عید به ما گزارش داده شود تا با استفاده از ظرفیت استان کاستی‌های اقلام مورد نیاز مردم را مرتفع کنیم، گفت: در راستای گشت‌های مشترکی که توسط دستگاه‌های ذیربط بر بازار و اصناف شهرستان انجام می‌گیرد، از حضور خبرنگاران نیز در این راستا استفاده شود.

فرماندار با تأکید بر نظارت بر اجناس بازار اظهار کرد: با نظارت بر قیمت اجناس بازار، خارج از قیمت مصوب و عرف بر مردم فشار وارد نشده و تنها راهکار این امر ایجاد گشت مشترک در دو شیفت صبح و بعدازظهر خواهد بود.

وی با بیان این‌که نظارت‌ها تنها به شهر محدود نشود، اضافه کرد: در هر نقطه از جمله شهر آجین و روستاهای بزرگ نیز که به مردم خدمات عرضه می‌شود، این نظارت‌ها و گشت‌های مشترک انجام گیرد.

افشاری با اشاره به شرایط فعلی بازار تخم‌مرغ با توجه به کاهش تولید به علت آنفلوانزای مرغی و شرایط فصلی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی لازم یک محموله به میزان 100 کارتن به قیمت یارانه‌ای هر شانه  12 هزار و 600 تومان برای تنظیم بازار شب عید به‌زودی وارد بازار خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به مطالبات باقیمانده چغندرکاران اسدآبادی گفت: تا پایان سال 20 درصد از مطالبات باقیمانده چغندرکاران اسدآبادی توسط کارخانه قند پرداخت و 40 در صد مابقی نیز بعد از سال به آنان  پرداخت خواهد شد.

فرماندار با بیان این‌که مبلغ قابل‌توجهی از مطالبات چغندرکاران هنوز پرداخت نشده و اگر پرداختی هم وجود داشته در قالب پرداخت شکر بوده است، اظهار کرد: امسال کشور از نظر تولید شکر خودکفا شده اما پراکنش کارخانه قند در سراسر کشور فعلا مناسب نبوده و در استان همدان تنها یک کارخانه فرسوده مربوط به دهه 40 وجود دارد که این کارخانه نیز نیازمند نوسازی است.

وی با تأکید بر این‌که 50 درصد میزان برداشت چغندرقند برنامه‌ریزی شده است، گفت: کشت چغندرقند دیگر برای کشاورزان مقرون به صرفه نبوده و کاهش سطح زیرکشت این محصول جزء سیاست دولت در سراسر کشور و استان همدان خواهد بود.

افشاری تصریح کرد: امسال در اسدآباد 180 هزار تن چغندرقند تولید شد و این در حالی بود که این شهرستان تنها  85 هزار تن تعهد با کارخانه‌های قند داشت و 100 هزار تن مازاد قرار داد تحویل کارخانه‌ها شد.

به گزارش ایسنا، وی با تأکید بر این‌که حجم کشت چغندرقند را باید در این شهرستان با توجه به وضعیت منابع سفرهای زیرزمینی آب و عدم مقرون به صرفه بودن و پراکنش کارخانه‌های قند پایین آورده و محدود کرد، یادآور شد: یکی دیگر از راهکارها احداث کارخانه قند در شهرستان بوده که با توجه به وجود 1500 بهره‌بردار چغندرکار در این شهرستان با استفاده و پرداخت تسهیلات بانکی 4 درصد از صندوق کارآفرینی به آنان می‌توان نسبت به این امر اقدام کرد که البته با توجه به کاهش سفره‌های زیرزمینی طبق برآورد کارشناسان امر تا 15 سال آینده در صورت عدم مدیریت مصرف آب دشت اسدآباد این دشت به کویر مبدل خواهد شد و باید در هر صورت کشت این محصول محدود شود.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین