کد خبر: ۵۲۲۴۲۶
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۷

پوشیدن لباس سنتی از سوی بانوان به نشاط اجتماعی می‌انجامد

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: تشویق پوشیدن لباس سنتی بانوان هرمزگان از سوی استاندار هرمزگان امری قابل‌ ستایش است که به نشاط اجتماعی، حمایت از تولید ملی، رعایت حجاب و حفظ سنت‌ها کمک می‌کند و باید در سایر استان‌های نیز اجرا شود.
آفتاب‌‌نیوز :
 معصومه ابتکار در دومین جلسه شورای اداری استان هرمزگان در سال جاری، افزود: با وجود تمامی هجمه‌هایی که دولت را ناکارآمد جلوه می‌دهد، دولت با تلاش و جدیت به دنبال خدمت به مردم است تا همگرایی و رضایت عمومی را افزایش دهد.

وی با بیان اینکه دولت باید با تمام کارآمدی‌اش حرکت کرده و با کار خوب و نتایج ملموس، به مقابله با فضای روانی القای یاس کنونی  برود، اظهار کرد: یکی از مطالباتی که از تمامی دولت‌ها صورت گرفته، عدالت اجتماعی بوده است که عدالت جنسیتی و برابری فرصت‌ها خود یکی از مهم‌ترین اولویت‌هایش است و سرلوحه برنامه و سیاست‌های دولت یازدهم و دوازدهم نیز بوده است.

ابتکار با اشاره به اینکه تمامی دستگاه‌های دولتی مکلفند که عدالت جنسیتی را برقرار کنند، اضافه کرد: توجه مناسبی به حوزه ورزش شده اما بانوان در این خصوص عقب‌ماندگی جدی دارند که برای جبران آن باید تلاش کرد تا این عقب ماندگی، کم‌تحرکی و مشکلات روحی و روانی به بار نیاورد.

وی با تأکید بر اهمیت جبران عقب‌ماندگی‌ها، خاطرنشان کرد: اینکه دختری از تحصیل بازبماند به‌هیچ‌وجه زیبنده نیست و باید این موضوع را با برنامه‌ریزی رفع کرد؛  به‌طور مشخص در سیستان و بلوچستان برای جبران این عقب‌ماندگی کار ویژه‌ای در حال انجام  است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه اختصاص 30 درصدی پست‌های دولتی به بانوان تا پایان دولت دوازدهم از برنامه‌های مهم رئیس‌جمهور است، بیان کرد: به‌طور مرتب در حال پیگیری این موضوع  از سوی وزرا، استانداران و فرمانداران  هستم.

وی ادامه داد: انتصاب هشت مدیرکل خانم در استان هرمزگان امری خوب است اما همچنان باید این آمار افزایش یابد تا شاهد استفاده بیشتر از بانوان توانمند در دستگاه‌های اجرایی باشیم.

ابتکار با اشاره به هدف‌گذاری برای پرورش خانواده های  شکوفا، ضرورت ارتقای گفتگوی درون خانواده و آموزش‌های قبل، حین و بعد ازدواج، تصریح کرد: زنان سرپرست خانوار به‌طور ویژه موردتوجه دولت بوده و حتی کارگروه ویژه‌ای تشکیل‌شده است. پنج‌صدم درصد بودجه استانداری‌ها برای پایش، رصد و پیشبرد سیاست‌ها در مسائل بانوان به اداره کل حوزه زنان و خانواده اختصاص می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه بازاریابی امری مهم است، اضافه کرد: امروزه کالاهای ارزشمندی در حال تولید است و حتی بزرگ‌ترین بندر کشور در هرمزگان قرار دارد اما بازاریابی مناسبی وجود ندارد تا زنجیره تولید، ارزش و آموزش همچون سایر نقاط کشور کامل شود که برای این موضوع هم برنامه‌های ویژه داریم.

ایسنا 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین