آفتابنیوز : محسن حاجی میرزایی در جلسه شورای اداری استان سمنان با طرح این سوال که چرا قادر نیستیم ائتلاف سیاسی تشکیل دهیم؟ افزود: موضوع FATF و روند بررسی و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی با منازعه سیاسی و قطبیسازی در کشور همراه بود.
وی ادامه داد: در هر صورت هر چیزی هم منافع و هم مضراتی به دنبال دارد، مقام معظم رهبری هم این کار را به مجلس شورای اسلامی محول کردند، اما بعد از رأیگیری در مجلس چه فضایی ایجاد شد؟
وی با بیان اینکه متاسفانه این موضوع به منازعه سیاسی و درگیری سیاسی تبدیل شد اظهار داشت: در موضوع FATF و روند بررسی و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی، هیچگونه ائتلاف سیاسی شکل نگرفت، گروهی اعلام میکردند که تصویب آن برای حل مسائل کشور ضرورت داشته و حیاتی است، گروهی هم در مقابل اعلام میکردند تصویب آن خیانت محض است.
دبیر هیات دولت با بیان اینکه در موضوع برجام هم این منازعه سیاسی ایجاد شد اعلام کرد: ما زمانی میتوانیم امید را به جامعه برگردانیم که درک درست و مشترکی از مسائل و مشکلات کشور داشته باشیم، همچنین باید درک مشترک و یکسان از مسئله و راهحلهای آن داشته باشیم و این تنها در صورت تشکیل یک ائتلاف ویژه بین همه فعالان سیاسی و تأثیرگذاران جامعه ایجاد خواهد شد و به نوعی پیشنیاز اصلی برای حل مسائل و مشکلات جامعه است.
حاجی میرزایی با بیان اینکه اگر ائتلاف نداشته باشیم، راهحلهای ما برای مسائل و مشکلات راه به جایی نخواهد برد، افزود: وقتی راه حلهای ما راه به جایی نبرد، اعتماد عمومی تنزل پیدا میکند.
وی اضافه کرد: امروزه افرادی هستند که ناخودآگاه در زمینی کار میکنند که محصول آن را مستقیماً دشمن برداشت و از آن سود میبرد.
این مقام مسوول با بیان اینکه مشکلات اقتصادی کشور ما بکر و جدید نیست،افزود: همه مشکلات امروز در دهههای مختلف وجود داشته است، باید خودمان را مقید کنیم که به مسائل و مشکلات موجود در کشور نگاه مشترک داشته باشیم، باید ندایی که از جامعه بلند می شود، ندای واحد و همدل باشد.
دبیر هیات دولت همچنین در بخشی از سخنان خود با اشاره به مشکلات اقتصادی موجود در کشور گفت: ما با مشکل مزمن اقتصادی مواجه هستیم، اقتصاد ما تحت تأثیر عوامل متعددی از جمله نفت، آسیب جدی دیده است، فروش نفت به عنوان یک دارایی مهم یک آفت بسیار جدی برای اقتصاد ما است، آن اقتصادی که بر پایه جریان کسب و کار شکل میگیرد، اقتصاد پویاتری است.
حاجی میرزایی با بیان اینکه قاعدتا تزریق منابع به حیات اقتصادی منجر میشود به عدم تازگی و شادابی در عرصه اقتصادی اشاره کرد و ادامه داد: عرصه سالم حیات اقتصادی، آن عرصهای است که پویایی اقتصادی در آن وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه امروز فرصتی پیش آمده که برخی کاستیها که منجر به بیماری مزمن اقتصادی شده است را از بین ببریم گفت: باید کاری کنیم که دشمن در عرصه اقتصادی هم مانند عرصههای دیگر نا امید شود.
منبع: ایسنا