آفتابنیوز : محسن قاصدی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: ترک های زیادی در بخشهای زیرین و پایه های کناری این پل مشاهده می شود.
به گزارش ایرنا این پل که باعنوان «شاه عباسی» جاجرود نیز شناخته می شود در روستای سعیدآباد قرار دارد و از آثار دوران سلجوقی به شمار می رود که در دوره های صفویه، قاجاریه و پس از آن چند نوبت بازسازی و مرمت شده است.
بخشدار جاجرود ادامه داد: سرقت سنگهای پایه پل، تردد خودروهای سنگین و بارندگیهای اخیر میزان آسیب دیدگی پل را افزایش داده و احتمال تخریب پل جاجرود در آینده ای نزدیک بسیار زیاد است.
وی با اشاره به نامه نگاری و پیگیری های انجام شده در این زمینه اظهارداشت: از دو سال گذشته مشکلات پل را به سازمان میراث فرهنگی گزارش داده ایم و بر اساس اعلام این سازمان آنها بودجه ای برای بازسازی پل ندارند و درصورتی که بخشداری جاجرود و دهیاری سعیدآباد هزینه مرمت پل را تقبل کنند کارشناسان میراث فراهنگی ناظر بر اجرای کار خواهند بود.
قاصدی گفت: باوجود آنکه پل تاریخی شاه عباسی جاجرود در فهرصت آثار ملی به ثبت رسیده اما از ابتدا تا انتهای پل تابلویی برای معرفی این اثر تاریخی از سوی سازمان میراث فرهنگی نصب نشده در حالی که نگهداری و مرمت بناهای تاریخی ثبت شده بر عهده سازمان میراث فرهنگی است.
وی که تاکید دارد بخشداری برای زیباسازی و محافظت از این پل اقداماتی انجام داده تشریح کرد: سنگفرش محوطه اطراف پل، ساخت دیواره ساحلی، نرده گذاری، نصب دو عدد نیوجرسی و خاکریزی به منظور کاهش تردد خودروها از روی پل بخشی از اقدامات با هزینه بخشداری بوده است.
مصالح به کار رفته در بنای پل شاه عباسی جاجرود از جنس سنگهای محلی بستر رودخانه و ملاط خاک است.
شهرستان پردیس که در شرق پایتخت قرار دارد از دو شهر پردیس، بومهن و بخش جاجرود تشکیل است.