کد خبر: ۵۸۳۶۰۱
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۳

صداوسیما هم فیلترینگ را دور زد

بازگشت صداوسیما به تلگرام یعنی فیلترینگ به چالش کشیده است.
آفتاب‌‌نیوز :
 «همه چیز از دوازدهم فروردین و همزمان با روزهای سخت سیل و هشدار برای موج دوم بارش‌ها آغاز شد. روزی که بخشی از صداوسیما ‏تصمیم گرفت به اپلیکیشن فیلتر شده و منفور تلگرام بازگردد! هر‬ چند این بازگشت از مدتی قبل و با کانال تلگرامی برنامه «عصر جدید» ‏آغاز شده بود ولی وقتی خبرگزاری صداوسیما به‌‬ عنوان رسمی‌ترین و البته سیاسی‌ترین بخش رسانه ملی به تلگرام بازگشت، ماجرا شکل ‏جدی‌تری به خود گرفت.

این کانال که به شماره ١-٢-٦٨٩٧٧٧-٦٣-٥-٥٩١٢٨ در شامد یا همان سامانه شناسنامه‌دار کردن ‏الکترونیکی محتوای دیجیتال به نام خبرگزاری صداوسیما در مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده، ‏آخرین پستِ قبل بازگشتش را در یازده اردیبهشت ۹۷ ارسال کرد. در آن متن، مخاطبان این کانال به اپ‌های بومی با محوریت پیام‌رسان ‏سروش ارجاع داده شدند اما پس از یک سال، این کانال با ۴۱ هزار مخاطب دوباره آغاز به کار کرده تا نشان دهد که اهمیت حضور مردم و ‏ارتباط با مخاطبان حتی تصمیم‌های قاطع رسانه ملی را هم به چالش می‌کشد و باعث می‌شود صداوسیما بی‌خیالِ پیام‌رسانی شود که ‏خود مالک و مبلغ آن است. هر‬ چند هنوز کانال‌های دیگر (و بسیار کم‌مخاطب‌تر) خبرگزاری صداوسیما در حالت خاموشی به سر می‌برند ‏ولی این بازگشت، جرأت را به بقیه تهیه‌کنندگان و دست‌اندرکاران صداوسیما می‌بخشد تا بیشتر و رسمی‌تر در تلگرام فعالیت کنند اما ‏خوش‌خیالی محض است که این بازگشت را به رفع فیلتر تلگرام ربط دهیم یا فکر کنیم که قوه قضائیه از تصمیم خود -‬ ولو برای امر مهم ‏اطلاع‌رسانی و هشدار به مردم در مواقع خطر‬ - کوتاه بیاید.

بد نیست بدانید که در حال حاضر کانال اطلاع‌رسانی خبرگزاری صداوسیما در سروش نیز فعال است ولی این سوال مطرح می‌شود که ‏آن همه هزینه، تبلیغ و ممنوعیت برای پیام‌رسان‌های بومی به کجا ختم شد؟ آیا باز هم دولت و به دنبال آن، وزارت ارتباطات مقصر است ‏که از سروش و بقیه برادرانش حمایت نکرده؟ دیگر انتظار چه نوع حمایتی وجود داشته که جامه عمل نپوشید؟ مگر خود سروش، گپ، ‏بله، آی‌گپ و بیسفون موفق بوده‌اند؟ جشن‌های چند میلیونی شدن چقدر واقعیت داشت و چقدر یک شوآف بود؟ اصلاً آیا اپ‌های بومی ‏نمی‌توانستند جذابیت بیشتر و خدمات بهتری برای مخاطبانشان ایجاد کنند تا نیازمند رانت و هزینه هنگفت نباشند؟ اگر این همه هزینه ‏را صرف اطلاع‌رسانی یا آموزش به مردم می‌کردیم، به نتیجه بهتری نمی‌رسیدیم؟ این روزها سوال‌های بی‌جواب بسیاری وجود دارد و حالا ‏یکی دیگر هم به آنها اضافه شد؛ این همه آمدن و رفتن بهر چه بود؟»

منبع: روزنامه‬ شهروند
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۸
0
0
بهر پول مفت نفت !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
0
1
همینطوری که پول نفت به سفره های مردم نمی رسه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
0
4
لجاجت با مردم عاقبت ندارد هر کس که باشد
ناشناس
|
-
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
1
1
بیخیال بابا اینهمه پول تا به حال به باد رفته اینم روش
قاسمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۰
0
0
بنام خدا. درواقع صدا و سیما اگر از اشاعه بعضی مطالب ممانعت میکند وظیفه اش نی است . اما خدا نخواست فرشتگان را برزمین ساکن کند چون از خلقت هدف داشت. اپلیکیشن پیام رسان مگر آزادی داده باشد حد نداده است . داده است اما افرادی که دیگران را محک میزنند برای خود مرزهای نامرعی دارند. موسیقی اعتراض همان استغفار هر فرد در درون خودش میتواند باشد. این تنها موسیقی پسندیده است ،
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین