آفتابنیوز : آفتاب: وارد کننده پرتقالهای جنجالی به کشور که با مارک برخی شرکتهای رژیم صهیونیسیتی در بازار عرضه شده بود با تشریح ماجرای واردات این نوع پرتقالها به ایران گفت: «تمام کارشناسان امر تایید کرده اند که این پرتقالها 100 درصد چینی بوده است و فقط روی تعداد محدودی از آنها طی اقدامی مشکوک برچسب جعلی شرکتهای اسرائیلی درج شده است».
احتمال ورود پرتقالهای اسرائیلی از دوبی به ایران [+]
جایزه میلیاردی برای کشف ارتباط پرتقال اسرائیلی و وزارت بازرگانی [+]
موضوع واردات «پرتقالهای چینی با مارک اسرائیلی» به کشور، این روزها به سوژه داغ رسانهها تبدیل شده و ابهام سازیها در این باره همچنان ادامه دارد.
اطلاعات دریافتی حاکی از آن است که پرتقالهای جنجالی را تاجری به نام «عبدالرحمان ارجمندی» به کشور وارد کرده است. خبرنگار مهر پس از تلاشهای فراوان و به منظور شفاف سازی درباره واردات «پرتقالهای جنجالی» به کشور، موفق به انجام گفتگویی با وی شد.
ارجمندی در پاسخ به این پرسش که گزارشهای ما نشان میدهد که شما پرتقالهای جنجال ساز را وارد کردهاید گفت: «بله من واردکننده این پرتقالها به کشور بودهام».
صادر کننده نمونه کشور هستم ارجمندی افزود: «من صادر کننده میوه هستم. پدرم هم صادر کننده میوه بوده است. سه سال صادرکننده نمونه کشور بودهام. یکبار در دولت آقای احمدینژاد و دو بار در دولت آقای خاتمی موفق شدم صادرکننده نمونه کشور شوم. وزیر بازرگانی هم در سالی که گذشت من را به عنوان صادرکننده دوم کشور معرفی کرده است».
واردات ما قانونی است وی افزود: «به منظور تنظیم بازار و خشکسالیهایی که کشور در دوسال اخیر با آن مواجه بوده است اجازه واردات میوه را کسب کردهایم. ما هم طبق قانون سال گذشته و امسال اقدام به واردات میوه کردهایم. از همه کشورها ( شیلی، مصر، فلیپین ، چین و ...) میوه وارد میکنیم. ما سه برادر هستیم که تجارتمان جدا از هم، اما شغلمان شبیه به هم است».
ماجرای ورود پرتقالهای جنجالی ارجمندی در تشریح ماجرای پرتقالهایی که بعد از درج برچسبهای مربوط بر برخی شرکتهای رژیم صهیونیستی، برخیها از آن به عنوان «پرتقالهای اسرائیلی» یاد میکنند گفت: «از آذرماه سال گذشته تا پایان فروردین امسال 400 هزار کارتن پرتقال ( معادل 6 هزار تن) به کشور وارد کردهایم. ما 5 هزار تن هم از مصر پرتقال وارد کردهایم».
وی در توضیح چگونگی ورود این پرتقالها به بازار تصریح کرد: «شرکت ما ( شرکت فارس برودت) با توجه به نیاز بازار به شرکتی که در خلیج فارس فعالیت میکند سفارش داده و این شرکت هم شروع به خرید این محصول از کشور چین کرد. سپس محموله در چین بسته بندی و با کشتی از این کشور به بندرعباس منتقل شد. نماینده ما پس از انجام کارهای گمرکی و بررسی محموله کالا را با کامیون به سردخانه ما در جاده ساوه منتقل کرد».
این تاجر میوه افزود: «مسئول کنترل کیفیت شرکت نیز محموله را از نظر کیفیت و سایر مسایل بررسی و ما نیز متناسب با بازار اقدام به عمده فروشی این پرتقالها کردیم. این محموله پس از عمده فروشی وارد بازار میوه خرده فروشی اختیاریه شده است».
پرتقالهای وارداتی قطعا چینی است
ارجمندی گفت: «ما صبح شنبه از طریق رسانهها فهمیدیم که بر روی تعدادی محدود از کارتنها مارک برخی شرکتهای رژیم صهیونیستی نصب شده است».
وی ضمن جعلی خواندن این مارکها گفت: «پرتقالهای ما چینی هستند و کارشناسان امر نیز این موضوع را تایید کردهاند».
ارجمندی در پاسخ به این پرسش که مارکها را کجا روی این پرتقالها نصب کردهاند که کسی متوجه آن نشده است؟ گفت: «برخیها شیطنت کردهاند و هدفشان زمین زدن شرکت ما بوده است. پرتقالها و کارتنهای آن 100 درصد چینی است و کارشناس نظر داده است برچسب روی پرتقالها ساخت چین نیست».