آفتابنیوز : آفتاب: استفان هاوکینگ فیزیکدان مشهور انگلیسی که به تازگی در نشریات و برنامههای تلویزیونی در رابطه با عجایب علم فیزیک و سفر در زمان اظهار نظرهای قابل توجهی ارائه میکند به تازگی در قالب مقالهای به بررسی شیوههای ممکن برای سفر در زمان پرداخته است که بخشی از آن در نشریه انبیسی به این شکل منتشر شده است:
بعد چهارم
نظریه اول هاوکینگ بر این اساس مطرح شده است که باید زمان را در قالب یک بعد، مانند طول، عرض و یا ارتفاع در نظر گرفت. وی در مثالی میگوید: "در هنگام رانندگی به سوی جلو حرکت میکنید، این یک جهت است، به سمت راست یا چپ دور میزنید، این جهتی دیگر است، جهت سوم زمانی است که بر روی یک جاده کوهستانی حرکت میکنید و بعد چهارم در چنین سفری زمان است."
هاوکینگ می گوید: "فیلمهایی با مضمون سفر در زمان معمولا ماشینهای عظیم و پر مصرفی را نشان میدهند که مسیری را در میان بعد چهارم گشوده و تونلی را در دل زمان باز میکند. مسافر زمان نیز خود را برای تجربهای ناشناخته آماده کرده و وارد این تونل شده و آنگاه در ناکجاآبادی ظاهر میشود. شاید مفهوم کلی چنین شیوه ای کاملا بعید و کاملا متفاوت از واقعیت به نظر آید اما ایده کلی آن چندان غیر عقلانی نیست.
"در واقع قوانین فیزیک با ایده سفر در زمان از طریق درگاه هایی به نام "کرم چاله" انطباق دارند. این درگاهها در اطراف ما پراکندهاند تنها به دلیل کوچک بودن امکان مشاهده آنها وجود ندارد. این حفرهها در گوشههای پنهان فضا و زمان خود را نمایان میکنند. هیچ چیز مسطح و جامد نیست، در صورتی که از فاصلهای بسیار نزدیک به هر جسمی نگاه کنید حفرهها و چین خوردگیهایی را میتوان در آن مشاهده کرد. این یکی از اصول بنیادین فیزیک است که شامل حال زمان هم میشود."
فوم کوانتومی و حفره های "کرم چاله"
در بخشی دیگر از این مقاله آمده است: "در کوچکترین مقیاس ممکن، حتی در ابعادی کوچکتر از مولکولها و اتمها، به موقعیتی دست خواهیم یافت که فوم کوانتومی نام دارد. این جایی است که "کرمچاله"ها در آن قرار دارند. تونلهایریزی در میان زمان و فضا به صورت دائم در حال شکل گرفتن، ناپدید شدن و تغییر شکل دادن در این جهان کوانتمی هستند. حفرههایی که در واقع دو موقعیت و زمان جدا از هم را به یکدیگر اتصال میدهند."
"متاسفانه این حفره ها به اندازهای کوچک هستند که امکان عبور انسان از میان آن وجود ندارد اما برخی از دانشمندان معتقدند شاید امکان دستیابی به یک کرمچاله و راهی برای بزرگ کردن آن به اندازهای که برای عبور انسانها یا فضاپیماها کافی است وجود داشته باشد."
"از نظر تئوری تونل زمان یا یک کرم چاله به جز کمک به سفر به دیگر سیارات میتواند فواید دیگری نیز در بر داشته باشد. در صورتی که دو سر این تونل در جایی یکسان قرار داشت که میان آنها زمان و نه فاصله فیزیکی جدایی ایجاد کرده بود، یک فضاپیما می توانست در گذشته و در فاصله ای نزدیک به زمین در آن رفت و آمد داشته باشد. در این صورت شاید دایناسورها میتوانستند شاهد فرود این فضاپیما در جایی از زمان باشند."
" در نهایت شاید دانشمندان تنها سفر به آینده را پدیدهای عملی بیابند زیرا قوانین طبیعت سفر به گذشته را غیر ممکن ساخته است از این رو است که رابطه علت و معلولی پا برجا است. برای مثال اگر می توانستید در زمان سفر کرده و به گذشته بازگردید و با انجام کاری از تولد خود در گذشته جلوگیری کنید، چگونه می توانستید در آینده حضور داشته باشید و در زمان سفر کنید؟"
رودی جاری به نام زمان
هاوکینگ بر این باور است بازخورد تابشی می تواند هر کرم چاله ای که دانشمندان تلاش دارند آن را برای قابل استفاده شدن بزرگتر سازند را نابود کرده و آنها را برای سفر واقعی بیمصرف کند. راه دیگر پیشنهادی وی از این قرار است:
" زمان مانند یک رود در جریان است و اینگونه به نظر می رسد هر کدام از ما در میان این جریان در حرکتیم، اما از دیدگاهی دیگر می توان گفت زمان در مکانهای مختلف سرعت جریان متفاوتی دارد و این کلید اصلی سفر به آینده است. اینشتین برای اولین بار این ایده را که مکانهایی وجود دارند که در آنها سرعت زمان کاهش یا افزایش پیدا میکند، در حدود صد سال پیش مطرح کرد، وی کاملا درست فکر میکرده است. اثبات آن نیز در سیستم ردیابی ماهواره ای زمین یا GPS است که آشکار می کند زمان در فضا از سرعت بالاتری برخوردار است و می توان از این اصل برای سفر به آینده استفاده کرد."
سیاهچاله ها و سفر با سرعت نور
هاوکینگ کلید اصلی سفر در زمان را سیاهچالهها می داند. اجرامی به شدت جرمگین که حتی نور نیز نمیتواند از دام گرانشی آنها بگریزد.
وی می گوید: "سیاهچاله تاثیر قابل توجهی بر روی زمان دارد و میتواند سرعت آن را بیشتر از هر چیز دیگری در کهکشان کاهش دهد. این همان ویژگی است که سیاهچالهها را به ماشینهای واقعی زمان تبدیل میکند. بر این اساس میتوان تصور کرد که فضاپیمایی در مرکز کهکشان راه شیری در اطراف سیاهچاله ای بزرگ در فاصله ای برابر 26 هزار سال نوری در گردش باشد. از زمین این فضاپیما در هر 16 دقیقه یک دور را کامل خواهد کرد. اما برای سرنشینان این فضاپیما زمان به کندی در حرکت بوده و برای هر 16 دقیقه ای که بر روی زمین سپری می شود، این افراد تنها 8 دقیقه از زندگی خود را پشت سر می گذارند. به این شکل 10 سال زمینی سفر در این فضاپیما برای آنها در واقع 5 سال خواهد بود.
این سناریو با اصل سفر در میان کرم چاله ها در تناقض نیست اما ایده ای کاملا غیر عملی است. اما از نظر هاوکینگ احتمالات عملی دیگری نیز وجود دارد: سفر با سرعت بسیار بالا.
وی میگوید: "این امکان به یکی دیگر از حقایق جهان هستی بستگی دارد. محدودیت سرعت کیهانی که برابر 299 هزار و 337 کیلومتر بر ثانیه است یعنی سرعت نور. هیچ چیز توانایی شکستن این رکورد را ندارد و این محدودیت یکی از بهترین اصول به اثبات رسیده علمی است. اما چه باور داشته باشید چه نداشته باشید، سفر در سرعتی نزدیک به سرعت نور میتواند شما را به آینده ببرد. زیرا سفر در این سرعت به معنی 7 بار چرخش کامل مدار زمین در ثانیه است. در این لحظه است که واقعهای غیر عادی رخ داده و سرعت زمان برای مسافران این سفر سریع السیر نسبت به زمان بقیه جهان به شدت کاهش پیدا کرده و در واقع همه چیز برای این مسافران به کندی سپری خواهد شد."
مقابله با سرعت نور
"این رویداد باید به منظور محافظت از محدودیت سرعت کیهانی رخ دهد. تصور کنید کودکی در حال دویدن بر روی فضاپیمایی است که با سرعتی نزدیک به سرعت نور در حرکت است آیا این کودک با حرکت رو به جلوی خود به سادگی در حال شکستن محدودیت سرعت کیهانی نیست؟ پاسخ این سوال "نه" است زیرا قوانین طبیعت با آرام کردن سرعت مسافران این سفر از شکسته شدن قانون محدودیت سرعت جلوگیری خواهد کرد و به این شکل این کودک قادر نخواهد بود به اندازهای سریع بدود تا بتواند محدودیت سرعت کیهانی را بشکند. زمان همیشه برای محافظت از محدودیت سرعت سرعت خود را کاهش خواهد داد."
به گزارش مهر، هاوکینگ می گوید: "این ماهیت چگونگی ممکن بودن سفر به آینده است. تصور کنید فضاپیما ایستگاه خود را در اول ژانویه 2050 میلادی ترک کند و به مدت 10 سال در مدار زمین به حرکت سریع خود ادامه دهد و سرانجام در اول ژانویه سال 2150 متوقف شود. در این مدت زمانی مسافران این فضاپیما تنها یک هفته سفر کرده اند زیرا زمان درون فضاپیما به شدت به کندی سپری شده است و تصور کنید زمان بازگشت به زمین با چه جهان متفاوتی مواجه خواهند شد، در واقع در عرض یک هفته این افراد به 100 سال بعد سفر کردهاند."
"در حال حاضر سریعترین جنبشها در تونل بزرگ شتابدهنده ذرهای سرن صورت میگیرد. زمانی که این شتابدهنده آغاز به کار میکند شتاب در کسری از ثانیه از صفر به 96 هزار و 560 کیلومتر بر ساعت میرسد و با افزایش نیرو سرعت ذرات نیز افزایش پیدا خواهد کرد تا زمانی که ذرات 11 هزار بار در ثانیه مسیر تونل را طی کرده و باز می گردند، سرعتی که نزدیک به سرعت نور است. در واقع این ذرات میتوانند به 99.99 درصد از سرعت نور دست پیدا کنند که در این صورت سفر در زمان را آغاز خواهند کرد. ما این واقعیت را با کمک ذرات عجیبی به نام "پیمسونها" دریافته ایم زیرا طول عمر این ذرات به شدت کوتاه و در حدود 25 بیلیونیوم از ثانیه است اما زمانی که شتاب و سرعت آنها به این حد دست پیدا می کند، طول عمر آنها نیز 30 بار بیشتر میشود.
" برای اعمال چنین شتاب و سرعتی برای انسان باید در فضا بود. این در حالی است که سریعترین سفر فضایی انسانها سفر آپولو 10 با سرعت 40 هزار و 233 کیلومتر بر ساعت بوده است. برای سفر به زمان باید با سرعتی 10 برابر این سرعت در فضا حرکت کرد و برای عملی شدن آن به فضاپیمایی بسیار بزرگتر نیاز خواهد بود تا بتوان با کمک آن مقادیر زیادی سوخت برای تامین انرژی مورد نیاز چنین سرعتی حمل شود. ما در تئوری تنها میتوانیم در طول عمر خود یکبار به سفری بسیار دوردست برویم، سفری کوتاه به مرز کهکشان راه شیری به تنهایی به 80 سال زمان نیاز خواهد داشت."
عکس های که از کسانی که ما اونا رو بیگانگان می نامیم کاملاً با تکامل انسان صدق میکنه!
کافیه تو نت سرچ کنی شکل انسان در سال های آینده !
واست میاره قد ها کوتاه چشم ها درشت(به دلیل سفر در فضا چون تو فضا نور کافی نیست و به همین دلیل باید چشم و مردمک بزرگتر باشند تا نور بیشتری بگیرند!) و پوست ها تیره(اینم به دلیل سفر های فضایی، چون از پوست در برابر اشعه های ستاره ها مواظبت بشه!) میشه !
با نزدیک شدن به سرعت نور انسان میتواند به آینده سفر کند اما اگر بخواهیم با همین تئوری به گذشته سفر کنیم باید سرعتمان بیشتر از سرعت نور شود که امری محال است.
برای من کاملا مستدل و منطقی به نظر میرسه .البته سفر به آینده نه با آن استنباطی که از فیلم های علمی تخیلی داریم
در اینصورت میگه ما جایی میریم که زمان به کندی بگذره و ما سرعت حرکتی معادل نور داشته باشیم بعد از یک هفته برگردیم ببنیم واسه ما یه هفته گذشته واسه زمینی ها مثلا 100 سال ، پس سفر در زمان کردیم.این درست نیست.این حل کردن سفر در زمان نیست.این سفر به اینده از راه مصنوعیه.ماهیت قضیه فرق میکنه.زاویه دید اشتباهه.میگیم سفر در زمان،نمیگیم که بریم یه جایی که زمان دیرتر میگذره قایم بشیم بعد که برگشتیم توی اینده باشیم.اونوقت اصحاب کهف سفر در زمان کردند دیگه پس؟در حالی که چنین نیست به نظر منwww.ae-fs-t.blogfa.com
برای سفر به آینده ما باید در زمان کم سالهای زیادی رو جلو بریم.
نه با اختلاف سرعت زمان در زمین با فضا این سفر انجام بشه.
اینجوری در واقع ما همون ده سال و سپری کردیم فقط به یک صورت دیگه.
فقط سرعت یک پارامتر و که زمان هست کم کردیم.
سرعت یک پارامتر و که سرعت حرکت در زمان هست و زیاد کردیم.
این نظریه فقط از اختلاف سپری شدن زمان بین زمین و فضا استفاده کرده.
اگر بخوایم واقعا به آینده سفر کنیم باید مثلا در یک روز زمینی ده سال زمینی جلو بریم.
این سفر به آینده واقعی هست.
لطفاً بگه.
فرض کنید شما با سرعت نور در حرکت باشید هیچ ربطی به زمان فعلی شما ندارد شما فقط می توانید سرعت حرکت خودرا در همین زمان بالا ببرید مثلا اگر باسرعت نوراز تهران به مشهد حرکت کنیم تنها اتفاق مهم رسیدن به مشهد مثلا در یک ثانیه است . چه ما در یک ثانیه به مشهد بریم چه دریک ثانیه در جای خود بمانیم فقط مکان ما تغییر می کند همین. زمان یعنی گذشت زمانی وجود ندارد زمان یک چیز قراردادی است که براساس روند و گذشت در طبیعت ساخته شده است
با راهی بهتر که امروز چیزی از آن نمی دانیم .
ما امروز بر روی سفر در زمان تحقیق میکنیم تا به آینده ای برویم که فرزندانمان برایمان ساخته اند
یعنی رفاه بدون تلاش
حال اگر این سفر ممکن شود ما از تمام مطالعات علمی دست خواهیم برداشت و آینده پیشرفتی نسبت به امروز نخواهد کرد
زیرا همگی به دنبال آینده بهتر به جای تلاش فقط در زمان سفر خواهیم کرد
پیامبر هم در مورد سیاه چاله ها سخنانی گفته همچنین در نهج البلاغه هم وجود داره
که 100درصد ممکنه ولی به درد منو شما نمیخوره
این که اگر درسفینه ای که باسرعت نزدیک به نور حرکت میکنه ما بخواهیم که برخلاف حرکت بدویمم دیگه سرعتمون کم نمیشه یا کند نیستیم؟
اين كار امكان پذير پس خواب هم ميشه گفت يجورايي سفرزمان چون وقتي كه بيدار مي شيم متوجه زمان نمي شيم
این به این معنیه که در اصل زمان سپری شده ولی آن شخص این زمان را احساس نکرده است یا اینکه زمان کمتری برای آن شخص سپری شده است. چیزی که من فهمیدم اینه که برای اینکه بتوانیم به آینده سفر کنیم باید مثلا به مدت 1 ساعت با چنان سرعت زیادی در فضا سفر کنیم که زمانی که به همان نقطه برمیگردیم تغییرات زیادی در آنجا ایجاد شده باشد یعنی زمان زیادی سپری شده باشد مثلا 10 سال یا 50 سال. این امر به این خاطر اتفاق میفتد که وقتی با سرعت زیاد در فضا حرکت میکنیم زمان به کندی برای ما سپری میشود ولی در زمین زمان زیادی گذشته.
این به این معنیه که در اصل زمان سپری شده ولی آن شخص این زمان را احساس نکرده است یا اینکه زمان کمتری برای آن شخص سپری شده است. چیزی که من فهمیدم اینه که برای اینکه بتوانیم به آینده سفر کنیم باید مثلا به مدت 1 ساعت با چنان سرعت زیادی در فضا سفر کنیم که زمانی که به همان نقطه برمیگردیم تغییرات زیادی در آنجا ایجاد شده باشد یعنی زمان زیادی سپری شده باشد مثلا 10 سال یا 50 سال. این امر به این خاطر اتفاق میفتد که وقتی با سرعت زیاد در فضا حرکت میکنیم زمان به کندی برای ما سپری میشود ولی در زمین زمان زیادی گذشته.
پدر نجوم ایران
همیشه وقتی فکر میکنید دارید مسیر درست رو میرید وهمه چی درسته یادتون باشه شاید راه دیگه ای درسته....
همه چی رو برعکس کنید
بجای اینکه با سرعت حرکت کنید خودتون رو ثابت نگه دارید و فضا رو بحرکت درارید.
موفق باشید
اگه اجازه بدید من هم نظر خودم رو در مورد سفر به زمان اراعه بدم :
اولاً: من سفر به گذشته رو نقض میکنم با دلایل زیر:
1- انسان نمیتونه بره به گذشته وکاری کنه که خودش به دنیا نیاد یا خودش رو بکشه
2- فکر کنید به گذشته رفتید ایا میتونید خودتون رو ببینید؟ یا با خودتون صحبت کنید به طوریکه فردیکه در گذشت شماست به سوالهای شما حواب بده؟
نمیشه چون یک فرد نیتونه قبل تولدش وقبل هم پیوستن مولکول های بدن خودش وجود داشته باشه دلیل دوم اینه که یک فرد نمیتونه در یک زمان ومکاندوبار حظور داشته باشه.
ثانیاً: زندگی یک انسان معمولی رو در نظر بگیرید که متولد میشه به زندگی خودش ادامه میده و میمیره که بُِعد روحانی او به جهانی دیگه میره وبُعد جسمانی او در این دنیا به مواد الی تجزیه میشه . ما این فرایند رو دوباره مرور میکنیم ولی اینبار یکم اهسته تر: انسان متولد میشه هر ثانیه عمر انسان رو زیاد میکنه(ولی پیر شدن به زمان بستگی نداره) و بدن مستهلک میشه که بعد اینکه بدن بسیار پیر (مستهلک) شد بعضی از سیستم های اون داری مشکل میشن یا از کار افتادگی پیدامیکنن که موجب مرگ انسان میشه .خوب اگرما در این موضوع کمی فکر کنیم می فهمیم که :دلیل اینکه انسان میخواد به اینده سفر کنه همین فانی بودنش ومیل به اینکه شاهد چیز های جدیدی باشه و اینکه انسان نمیتونه با زندگی عادی خودش شاهد اون هاباشه پس میخواد به آینده سفر کنه ما دلیل سفر انسان به زمان های اینده رو فهمیدیم
حالا وارد بحث اصلی میشیم من معتقدم که زمان باعث پیر شدن ما نمیشه بلکه چیزیکه باعث پیر شدن ما میشه استفاده کردن از بدن مونه ما یک ماشین رودر نظر میگیریم که در یک گاراژ هست و هیچ استفاده ای از اون نمیشه ایا این ماشین فرسوده میشه جوابش بله چون هرچیزی که در خلا نباشه دچار فرسودگی میشه ولی درصد فرسودگی این ماشین ازماشینی که داخل جاده همیشه در حال حرکته کم تره این رو قضیه 1 درنظر میگیریم
خوب انسان زمانی که خواب است گذشت زمان را احساس نمیکند پس وقتی انسان به خواب میرود وارد سفر در زمان می شودکه بزرگی این سفر چند دقیقه چند ساعت وچند روز وچند سال میتواند باشد وزمانی که از خواببیدار می شود این سفر به پایان رسیده که در خواب های معمولی انسان, انسان متوجه ی تغیرات زیادی نمیشود اما اگر ما مدت زمان این خواب را بیشتر کنیم مثلا 30 سال انسان پس از 30 سال که از خواب بیدار شود متوجه پیشرفت های زیاد علمی می شود که باعث تعجب او می شود باتوجه به داستان اصحاب کهف که در کتاب الهی امده که چندنفر به غاری می روند و در ان جا به خواب (سفردرزمان)وارد میشون که انهارا به سالها بعد می برد که انها متوجه ی این تغیرات می شوند که باعث تعجب زیاد انها میشود اما گفته شده که این سفر درزمان برای انها مثل یک خواب معمولی بوده قضیه ی2
خوب با توجه به قضیه یه 1 و2 میتوان گفت که سفر در زمان ممکن است اما نه به صورتی که اقای استیفن هاکینگ و اقای انشتین گفته بودند به اینصورت که انسان توسط وسیله ای به خواب می رود که علائم حیاطی انسان رابرسی میکند و مواد موردنیاز بدن را تزریق می کند وبدن رادر حالتی نگه میداردکه استهلاک بدن انقدر پایین باشد که در چند صد سال تاثیر زیادی بر بدن نگذارد که این امر باعث میشود که انسان به خوابی عمیق و طولانی برود که میتوان مدت زمان آن را تعیین کرد و این خواب برای کسی که به خواب رفته ممکن است معادل چند دقیقه باشد امادر واقعیت او سفر زیادی در زمان راتجربه کرده البته مادر نزدیکی این فناوری هستیم که در چند صد سال اینده به ان دست پیدا میکنیم با تشکر از این که به عقید وایده ی من چشم سپردید ودر خر مانباید این رو فراموش کنیم که سفر در زمان هم مانند سفر در مکان های معمولی از راه روش های زیادی ممکن است که روش من تنها یکی از انها بود
شماره ی تلفنم برای گفتگو با دوستا نی که میخواهند در این مورد بحث کنیم
کسی نمیتونی به گذشته سفر کنه
دو آدم رو تصور کنید در حال راه رفتن.اگه یکی از آنها مسیر رو بدو کنه.و دیگری راه بره وقتی به مقصد برسن دو زمان متفاوت دارن.چون اونی که مسیر رو دویده زودتر میرسه
.و اونی که راه میره .دیرتر
پس اگه فردی با سرعت بالا (مثل سرعت نور)حرکت کنه.درواقع همان دونده است.که از ما جلو تر و اون آینده ی مارو زود تر از ما میبینه
کسی نمیتونی به گذشته سفر کنه
دو آدم رو تصور کنید در حال راه رفتن.اگه یکی از آنها مسیر رو بدو کنه.و دیگری راه بره وقتی به مقصد برسن دو زمان متفاوت دارن.چون اونی که مسیر رو دویده زودتر میرسه
.و اونی که راه میره .دیرتر
پس اگه فردی با سرعت بالا (مثل سرعت نور)حرکت کنه.درواقع همان دونده است.که از ما جلو تر و اون آینده ی مارو زود تر از ما میبینه
این موضوع با یکی از ایه های قران که اشاره به ضبط اعمال به صورت کامل هم هم خوانی داره. درسته که اثرات پژواکی تصویر صدا و... کم میشه ولی حذف نمیشه و همیشه ماندگاره.
حالا کسی که مثلا با فاصله زمانی معادل 60 میلیون سال دورتر از ما زندگی می کنه چیزی که توی کره خاکی ما میبنه عصر دیناسورهاست!!
سفر در آینده به نظر بنده این است که بتوانیم از آینده خبر بیاوریم مثلا بفهمیم که دو دقیقه بعد چه اتفاقی رخ میدهد و این امکان پذیر نیست
مثل : آقایان مهدی
میلاد و خصوصا آقایان «parsa ansar» و «عاشق زینب»
حالا ماشین شخصی شما هم همینطوره که با سورعتی که دارید از بقیه حداقل بیشتر است وشما به اینده ای (نزدیک)سفر کرده اید یا با سورتی که دارید میدوید زود تر از ان هایی که دارند اهسته راه میروند به مغسد میرسید به این هم در نوعه خودش به نظر من سفر در زمان میگویند
از امیرحسین اقامحمدی ۱۴ ساله کرج
ممنون میشم در این باره کسی
چیزی به من اموزش بدهد
...
است با تشکر از سایت خوبتون
به نظر من تو زمین خودمون هم جایی وجود داره برای سفر در زمان مثل اصحاب کهف جایی که جاذبه خیلی زیاده مثل مثلث برمودا یا هرجای دیگه ای که مشکوک به تجمع جاذبه ست.
سفر در زمان هم به گذشته و هم آینده کاملا امکان پذیر است
و راز آن میدان و امواج طولی الکترومغناطیس می باشد
وبلاگ سفر در زمان با امواج طولی الکترومغناطیس رو حتما بخونین وکلیپ هاشو ببینین
باید خارج از منطق و فیزیک با این مساله رفتار کرد.
باید دنبال جایی و چیزی بود که فیزیک و منطق اونجا با منطق زمین فرق کنه.
شاید در سرعت بالا 300000 کیلومتر بر ثانیه همه منطق و استدلالی که تو ذهنمون هست فرق کنه.
برای آزمایش چنین چیزی عمر یک انسان کافی نیست.
اینقدر پیچیده هست که حتی توضیح دادنش هم خارج از اون چیزیه که بشه بیان کرد.
خیلی ذهنمو مشغول کرد.
؟
و از نظریه نسبیت فقط همین حرکت با سرعت نور و کند شدن زمان رو متوجه شدین
هم نظریه نسبیت و هم مکانیک کوانتومی هر دوتا سفر در زمان به گذشته و آینده رو امکان پذیر میدونند
از طرفی شواهد زیادی از مسافران زمان هم تا کنون پیدا شده
اما از همه مهمتر: راز سفر در زمان نوعی انرژی درخشنده هستش که فیزیک کوانتوم اون رو با نام انرژی منفی(انرژی خلا- انرژی نقطه صفر) پیش بینی کرده
و نیکلا تسلا این انرژی رو که در حقیقت نوع دیگری از جریان الکتریکی طولی هستش به صورت کاملا اتفاقی در یکی از آزمایشاتش کشف کرد
تنها چیزی که برایه سفر در زمان نیاز هستش همین انرژی الکتریکی ( میدان طولی الکترومغناطیس)ناشناخته هستش که پس از تخلیه اون بلافاصله در کسری از ثانیه جسم ناپدید میشه و از همین طریق نه تنها میشه به گذشته و آینده سفر کرد بلکه میشه تله پورت کرد و مسافت هایه نجومی رو طی کرد
به علاوه وکیلی به نام اندرو دی باشاگو مدعی هستش که با این انرژی در دوران کودکی در یکی از پروژه هایه سری سفر در زمان در آمریکا در زمان به گذشته سفر کرده
و اگه دربارش بخونین نوشته شده انرژی تابان نوعی انرژی است که نیکلا تسلا اون رو کشفش کرد
برایه نمونه دیدن این انرژی درخشنده (انرژی تابان)این ((کلیپ نجات موتور سوار توسط روح)) رو در سایت آپارات مشاهده کنین تا خودتون به چشم ببینین چگونه سفر در زمان و تله پورت امکان پذیر میشه
لطفا در مقاله های بعدی از عکس های بیشتری استفاده کنید....
سرعت نور در آب کمتر از سرعت نور در خلا هست پس سرعت نور در آب سرعت 99.9 درصد نور در خلا هست ولی زمان کند نمیشود وقتی که نور در آب حرکت میکند اگر این طور بود باید سال ها طول میکشید که نور به کف دریا برسد ولی در کسری از ثانیه اتفاق میافتد.
این حرفا چیه اگه سفر در زمان ممکن بود ....
من وقتی ۱۰ سالم بود سفر به زمان برام اتفاق افتاد کلا گیج مبهوت بودم به کسی نگفتم تا چند سال پیش متوجه سفر در زمان شدم .تا مدتی که اصلا حضمش نتونستم بکنم به هیچ کس هم نگفتم چون هرکسی درکش و نداشت حدود ۱۷سال پیش .هنوز هم تو فکرش میرم .ولی واقعا برام پیش آمد هرکس خواست ایمیل بزنه براش نوریه میدم بعد متوجه می شید که سفر در زمان هست
اینکه میگد صفر به گذشته نمیشه در واقع میشه ولی بدون صفر زمان باید به دور ترین سیاره بری خیلی دور جایی که اونجا نور زمین هنوز نرسیده باشه باید یه دستگاه یا دوربین خیلی قوی داشت احتمالا تا گذشته ی زیمونو ببینی.
دوم سفر به اینده شدنش که میشه ولی زمان خیلی پیچیده هستش تو هر ثانیه یا دقیقه ما زندگی میکنیم زمان حالی وجود نداره مگه چند ثانیه تو یه صحنه میمونیم؟؟؟کلا یکی آینده هست یکی هم گذشته به نظر من هم گذشته ی ما خودمون زندگی میکنیم هم آینده خودمون زندگی میکنیم به نظرتون خواب هایی که میبینین از گذشته یا آینده از کجا میان اِلهام که نمیشن همش زمانه.
نمیدونم تونستم بفهمونم یا نه ولی نظر من اینا بود.
نظرهای جالب و خواندنی دوستان رو خواندم ولی بهتره بدونیم سفر در زمان چی به آینده چی به گذشته امکان پذیر نیست چون شما نمی تونید به گذشته برید چون باید سرعتی بیش از سرعت نور داشته باشید و همچنین در آینده چون سرعتی برابر با نور داشته باشید.حال میگیم ما به تکنولوژی برسیم که برابر با سرعت نور باشه و به آینده سفر کنیم ولی دیگه نمی تونیم بر گردیم چون باید سرعتی بیش از نور داشته باشیم که بتونیم برگردیم.سفر در زمان تئوری که دانشمندان برای رفتن از نقطه A به B در زمان حال ولی با سرعت زیاد میباشد تا بتوانند مسافت خیلی زیاد رو طی کنند.
و یک بار انسان کامل را دیده ام.
ببخشید نمیتوانم نام و ایمیل اصلی ام را بنویسم.
سفر در زمان هم راه های بسیاری دارد.
کسی که میگوید سفر در زمان محال است باید به او بگویم که نه خود را، نه خدای خود را و نه توانایی های خود را شناخته است.
تمام انسانها میتوانند در زمان سفر کنند.