کد خبر: ۱۲۰۷۶۹
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۹
براساس گزارش موسسه "آکامای؛

کدام کشورها پرسرعت‌ترین و کندترین اینترنت رادارند

کره‌جنوبی پرسرعت‌ترین، ایران کمتر از 1 مگابیت برثانیه
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: موسسه آکامای در تازه‌ترین گزارش خود به بررسی وضعیت اینترنت در سال 2010 پرداخت و نشان داد که کره جنوبی همچنان پرسرعت‌ترین اینترنت را در سال گذشته در اختیار داشته است. 

موسسه "آکامای" در گزارش جدید خود وضعیت اینترنت در سطح جهانی را در چهارماهه سوم سال 2010 مورد رصد قرار داد و به این ترتیب موقعیت شبکه را تا پایان سال گذشته به تصویر کشید.

اطلاعات آکامای افزایش جهانی 6.6 درصدی نسبت به چهار ماهه دوم سال 2010 را در تعداد آدرس‌های IP مشخص کرد که یک رشد 530 میلیون IP از 235 کشور/ منطقه را نشان می‌‌دهد.

برپایه این گزارش، کره جنوبی، ژاپن، هنگ کنگ و رومانی چهار کشوری هستند که از حداقل 7 مگابیت بر ثانیه تا حداکثر اینترنت 30 مگابیت برثانیه و یا بالاتر را به کاربران خود عرضه می‌کنند.

پس از رومانی، هلند با سرعت 6.3 مگابیت برثانیه، لیتوانی با سرعت 6.0 مگابیت برثانیه، جمهوری چک با سرعت 5.4 مگابیت برثانیه، سوئیس با سرعت 5.3 مگابیت برثانیه و دانمارک با سرعت 5.0 مگابیت برثانیه در رتبه های پنجم تا دهم قرار گرفته‌اند.

از میان 10 کشور اول اتحادیه اروپا که از بالاترین سرعت اینترنت برخوردارند رومانی با ارائه سرعت متوسط 7.0 مگابیت برثانیه رتبه اول در اروپا را دارد و پس از آن کشورهای هلند، لیتوانی، جمهوری چک، سوئیس و دانمارک ایستاده‌‌اند.

در کره‌جنوبی متوسط سرعت اینترنت 14 مگابیت برثانیه و حداکثر سرعت اینترنت 39 مگابیت برثانیه است.

در انگلیس سرعت متوسط اینترنت برابر با 3.4 مگابیت برثانیه است. 17 درصد از کاربران از سرعت بالاتر از 5 مگابیت برثانیه استفاده می‌کنند درحالی که 85 درصد از آنها از اینترنت بالاتر از 2 مگابیت برثانیه و تنها 0.9 درصد از کاربران این کشور از سرعت کمتر از 256 کیلوبیت برثانیه استفاده می‌کنند.

کشورهای با بالاترین سرعت متوسط سرعت اینترنت

در تایوان سرعت اینترنت با 24 درصد رشد نسبت به چهارماهه دوم سال 2010 به متوسط 5 مگابیت بر ثانیه بوده است.

متوسط سرعت اینترنت در آمریکا برابر با 5 مگابیت برثانیه است که 8.6 درصد نسبت به چهارماهه دوم سال 2010 رشد داشته است. در این طبقه‌بندی آمریکا در میان 12 کشور اول با اینترنت پر سرعت قرار دارد.

نیوزلند بیش از 1.4 میلیون واحد آدرس IP به ثبت رساند و متوسط سرعت اینترنت در این کشور برابر با 3.2 مگابیت برثانیه بود. استرالیا با ثبت بیش از 9.3 میلیون واحد IP سرعت متوسط 2.9 مگابیت برثانیه را به ثبت رساند.

محاسبات آکامای نشان می‌دهد که در ایتالیا حداکثر سرعت اینترنت 13 مگابیت برثانیه و سرعت متوسط اینترنت 3.3 مگابیت برثانیه است. در این کشور 7.5 درصد از اتصالات بیش از 5 مگابیت برثانیه و 82 درصد بیش از 2 مگابیت برثانیه است. کمتر از 1.3 درصد از کاربران این کشور از سرعت 256 کیلوبیت برثانیه استفاده می‌کنند.

سرعت متوسط اینترنت در اسپانیا برابر با 2.8 مگابیت برثانیه و در پرتغال برابر با 3.2 مگابیت برثانیه است. در آفریقای جنوبی متوسط سرعت اتصال به اینترنت کمتر از 2 مگابیت برثانیه است. در حقیقت آفریقای جنوبی در میان 86 کشوری قرار دارد که از سرعت متوسط کمتر از 1 مگابیت برثانیه برخوردارند.

این گزارش نشان می‌دهد که دو کشور کوبا و مایوت با سرعت متوسط کمتر از 100 کیلوبیت برثانیه در میان کشورهای دارای پایین‌ترین سرعت اینترنت قرار دارند.

سرعت متوسط دسترسی به اینترنت در کوبا تنها 93 کیلوبیت برثانیه است در حالی که در مایوت با سرعت متوسط کمتر از 51 کیلوبیت برثانیه کمترین سرعت متوسط در دنیا را به خود اختصاص داده است.

ایران در میان کشورهای با سرعت اینترنت کمتر از 1 مگابیت برثانیه قرار دارد.

پهنای باند موبایل

برپایه گزارش آکامای، یک اپراتور روسی با ارائه سرعت متوسط نزدیک به 6 مگابیت برثانیه بالاترین متوسط سرعت اتصال پهنای باند موبایل را به کاربران خود ارائه می‌دهد.

این درحالی است که یک اپراتور موبایل در اسلواکی با ارائه حداکثر سرعت نزدیک به 23 مگابیت برثانیه رکورد بالاترین حداکثر سرعت اینترنت موبایل را به خود اختصاص داده است.

در انگلیس متوسط سرعت اینترنت پهنای باند موبایل 2.2 مگابیت برثانیه است.

در آفریقای جنوبی متوسط سرعت اینترنت موبایل 495 کیلوبایت برثانیه و حداکثر سرعت پهنای باند موبایل 928 کیلوبیت برثانیه است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۳
0
1
ای آفتاب ...!!!!!!!
باز داری پیشرفت‌های جهان رو به رخ ما میکشی؟
این پیشرفت‌ها همه پوشالی و توخالیه و به زودی به زباله‌دان تاریخ می‌پیونده!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۳
0
1
سلام
البته برای ایران اگه میانگین بگیریم 512Kb است نه 1Mb
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۳
1
0
والا ما که تالا تو ایران بیشتر از 100 kb/s ندیدیم
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۳
0
0
"ایران در میان کشورهای با سرعت اینترنت کمتر از 1 مگابیت برثانیه قرار دارد. " => خوشا به حال ما!
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۳:۰۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۳
0
0
جناب آقایی/خانمی که از به قول خودت به رخ کشیدن پیشرفت‌های پوشالی و توخالی جهان ابراز ناراحتی می‌کنی، اگه دقت می‌کردی، می‌دیدی که این خبر رو خبرگزاری مهر، اول منتشر کرده، نه آفتاب؛ و سایت آفتاب فقط اون رو بازنشر کرده. در ضمن، این‌ها واقعیت‌هایی هستند که گفتن اون‌ها نه تنها ضرری نداره، بلکه تلنگری هست به بعضی از کسانی که کاره‌ای هستند و کاری نمی‌کنند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۳
0
0
سرعت اينتر نت در كره به قدري زياد است كه ديگر از آنتن استفاده نمي شود در حين تماشاي تلوزيون مي توانند برنامه را stop و مجدد راه اندازي يا جلو و عقب ببرند. اميدوارم روزي آن چه شايسته ايران و مردم عزيمان است به آن برسيم
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۲:۴۲ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۴
0
0
جل الخالق ایران 512 کیلو بایت؟ نه بابا خالی نبند. شرکت شالت واسه بالاتر از 128 کیلوبایت پروانه کسب می‌خواد. کجای کاری؟
ناشناس
|
Malaysia
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۴
0
0
برای ایران همه اسمش 512 kbs/s هستش، سرعت دانلودش همون 100 kbs/s هستش!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۴
0
0
دوست عزیز که منو جناب آقایی/خانمی خطاب کردی.قسمتی از نظر من توسط آفتاب حذف شد و گرنه کاملا مشخص میشد که نظر من یه جور کنایه بود.یه کم هوش ایرانی میخواست!!!!
وگرنه منم قبول دارم که اینا تلنگری هست به بعضی از کسانی که کاره‌ای هستند و کاری نمی‌کنند!
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۴
0
0
در جواب شما که در (۱۳۸۹-۱۱-۱۴ ۱۲:۵۱:۱۳) جواب به نظر من دادید: من اون چیزی رو که می بینم/می شنوم / یا می خونم نقد می کنم. دلیلی نداره حدس بزنم که بخشی از نظر به وسیله‌ی سایت آفتاب حذف شده. خوش به حال شما که هوش ایرانی دارید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۴
0
0
دوست گرامی که در (۱۳۸۹-۱۱-۱۴ ۱۹:۱۴:۴۸) در جواب من نظر دادید.کافیه بری تو خیابون و یه نفر بی سواد رو پیدا کنی و این جمله من (این پیشرفت‌ها همه پوشالی و توخالیه و به زودی به زباله‌دان تاریخ می‌پیونده!) رو بهش بگی و بگی در جواب چه خبری گفته شده تا بهت بگه که این جمله یه جور کنایه اس.
از هوش سرشار ایرانی هم لازم نیست استفاده کنی.!!!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین