کد خبر: ۱۷۵۱۷۵
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۳
در خطبه‌های نماز جمعه تهران

سید احمد خاتمی: وضعیت ایران بحرانی نیست

تکثیر نسل برای کشور ضرورتی است
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: خطیب نماز جمعه تهران گفت: به دشمنان خارجی و دوستان آن‌ها در داخل می‌گویم هواداری مردم از نظام اسلامی سیاسی نیست که بتوان با بازی سیاسی جدای‌شان کرد بلکه این هواداری اعتقادی است که به فضل خدا کم شدنی نیست.

آیت‌الله احمد خاتمی در خطبه‌های دوم نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به این‌که «امر به تقوا 69 بار در قرآن آمده است» اظهار کرد: 54 بار در مدینه و 15 بار در مکه امر به تقوا نازل شده است که البته در دوره مکه به عنوان دوره مبارزات تقوا یک امر ضروری است، اما در دوره مدینه یعنی دوره سازندگی جامعه نوین اسلامی عنصر تقوا ضروری‌ترین عنصر است چون با تقوا می‌توان جلوی بسیاری از کشمش‌های نادرست سیاسی را گرفت.

وی با اشاره به مناسبات پیش رو از جمله روز عرفه گفت: در روز عرفه دعا کنید که این دعاها کشور را بیمه کرده می‌کند و خواهد کرد.

وی با پربرکت خواندن سفر مقام معظم رهبری به استان خراسان شمالی تصریح کرد: این سفر در دو بخش شکلی و محتوایی قابل تحلیل است، چون در بخش شکلی از سفرهای کم‌نظیر و استقبال از ایشان بسیار باشکوه بود؛ چراکه تنها از سوی یک قومیت انجام نشد بلکه شیعه، سنی، ترک،فارس ،‌کرد و غیره در این استقبال باشکوه حضور داشتند و محور وحدت‌شان مقام معظم رهبری بود.

این عضو هیات رییسه مجلس خبرگان همچنین به حضور باشکوه نسل سومی‌ها و نسل چهارمی‌ها در استقبال از رهبری اشاره کرد و افزود: ابراز ارادت نسل سومی‌ و چهارمی‌ها را به ولی فقیه‌شان شاهد بودیم؛ اگر عشق به ولایت آن‌ها بیش از نسل اولی‌ها نباشد، اما مثل آن‌هاست؛ چراکه این استقبال تنها از یک رهبر سیاسی نیست، بلکه نوعی استقبال مکتبی و مردم از ولی فقیه‌شان نایب عام امام زمان‌شان بود.

وی با بیان این‌که «استقبال مردم خراسان شمالی به نمایندگی از کل امت مسلمان ایران بود» خاطرنشان کرد: این استقبال در مقطع فعلی بسیار معنی‌دار بود چون دشمنان امیدوار بودند تحریم‌ها اثرگذار بوده باشد و استقبال کمرنگ شود، اما باشکوه‌ترین مراسم در تاریخ استان خراسان شمالی شکل گرفت و پیامش این است که در برابر تحریم و جنگ اقتصادی شما مردم پیمان خون با نظام‌شان را دارند و با تمام توان پای نظام ایستاده‌اند و از نماد نظام‌شان که ولی فقیه و مقام معظم رهبری است دفاع می‌کنند.

وی تاکید کرد: زبان حال و قال مردم این است که تا آخرین نفس نفر و قطره خون پای این نظام اسلامی ایستاده‌ایم.

خاتمی با اشاره به این‌که «در عرصه‌ محتوایی هم مقام معظم رهبری رهنمودهای نو مطرح کرده‌اند» توضیح داد: رهبری از توطئه‌های دشمنان و تسلیم‌ناپذیری ملت تا مساله انتخابات پیش‌رو نکاتی را مطرح کردند و به نظر من مهم‌ترین بخش بیانات ایشان در رابطه با سبک زندگی اسلامی بود.

وی ادامه داد: نخبگان حوزوی و دانشگاهی و مردم به بیانات رهبری لبیک بگویند تا نماد اسلامی شدن در زندگی دیده شود و امیدواریم که همه‌ آن‌ها که مخاطب رهبری هستند در این عرصه به وظیفه خود عمل کنند و نگذارند این رهنمودها زمین بماند و در این راستا از شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکر می‌کنم که در جهت اجرای رهنمود مقام معظم رهبری برای تکثیر نسل مشوق‌هایی را اعلام کردند؛ این مشوق‌ها باید بیش از آن‌هایی باشد که آقایان برای تنظیم خانواده گذاشته بودند چون امروز تکثیر نسل ضرورتی برای کشور ماست که باید تحقق یابد.

وی با اشاره به راهبردهایی که دشمن تا انتخابات در پیش خواهد گرفت نیز گفت: یکی از این راهبردها تشدید فشارهاست تا بر انتخابات یازدهم ریاست جمهوری تاثیرگذار باشد و به امید ناکام‌شان بتوانند تغییر در ساختار حکومت به وجود آورند، اما به دشمنان خارجی و دوستان آن‌ها در داخل می‌گویم هواداری مردم از نظام اسلامی سیاسی نیست که بتوان با بازی سیاسی جدای‌شان کرد بلکه این هواداری اعتقادی است و به فضل خدا کم شدنی نیست.

خطیب جمعه تهران راهبرد دوم دشمنان را بحرانی جلوه دادن کشور دانست و گفت: برخی سیاسیون در رابطه با اوضاع کشور تدابیر سرگشتگی سیاسی، وارونگی سیاسی و بی‌هنجاری را مطرح کرده‌اند تا بگویند کشور به حالت بحرانی قرار دارد یعنی همان چیزی که دشمنان می‌خواهند، البته مشکل وجود دارد اما بحرانی نیست و بهتر است برای پیدا کردن بحران سری به کشورهای اروپایی بزنند.

وی القای یاس و ناامیدی به خصوص در بین جوانان را راهبرد دیگر دشمنان دانست و اظهار کرد: وانمود می‌کنند که از این گردنه نمی‌توان عبور کرد در حالی که ملت بزرگ ایران گردنه‌های سخت‌تر را پشت‌سر گذاشته و به تعبیر مقام معظم رهبری ملت ایران امروز بیش از هر زمانی دیگر در مقابل دشمن احساس قدرت می‌کند که این احساس متکی به واقعیات است.

وی به فضاسازی ناحق پیش از فرا رسیدن انتخابات اشاره و تصریح کرد: قبل از انتخابات 88 برخی زمزمه تقلب را سر دادند در حالی که در فروردین سال 88 مقام معظم رهبری برای این توطئه هشدار داده بودند و هنوز چند ماه به انتخابات نمانده که همان جریان با همان اسم و رسم شعار انتخابات آزاد را سر می‌دهند و می‌خواهند با این طرح این مسائل بگویند که انتخابات قبلی آزاد نبود و انتخابات بعدی هم اگر کاندیدای ما رد شود آزاد نیست، یا اگر مردم به کاندیدای ما رای ندهند هم انتخابات آزاد نبوده است و انتخابات آزاد در نگاه آنان این است که نماینده آن‌ها از صندوق بیرون آید پس با این شعار به سمت ایجاد التهاب می‌روند اما همانطور که رهبری فرمودند به فضل خدا در 33 سال گذشته انتخابات در کشور ما آزاد و سالم بوده، هست و خواهد بود و این شعارهای که داده می‌شود برای فضاسازی امر در انتخابات و التهاب‌آفرینی است.

خاتمی با اشاره به این‌که «دشمن به دنبال این است که وانمود کند تحریم‌ها مربوط به اصرار ایران برای حق مسلم انرژی هسته‌یی است» گفت: می‌گویند اگر از این موضوع دست بردارید تمام شود، اما این تحریم‌ها از سال 59 شروع شد که اسمی از انرژی هسته‌یی مطرح نبود.

وی به انتشار شایعات،‌ دروغگو‌یی‌ها و فشارها برای کشاندن ایران به میز مذاکره اشاره کرد و گفت: ما هیچ وقت میز مذاکره را ترک نکردیم، شما میز مذاکره‌ای می‌خواهید که خروجی آن تسلیم ملت ایران باشد، اما این آرزو را به گور خواهید برد و به قول مقام معظم رهبری شما کوچکتر از آن هستید که ملت مبارز بصیر و آگاه ایران را مقابل خواسته‌های خود به زانو در بیاورید.

وی به قطع برنامه‌های برون‌مرزی جمهوری اسلامی ایران به دستور مستقیم اتحادیه اروپا اشاره کرد و افزود: اتحادیه اروپا وقتی دید که آبرویش در دنیا رفته است این مساله را تکذیب کرد، اما فایده ندارد؛ چراکه شما که مدعی آزادی بیان هستید و وقتی به پیامبر(ص) توهین می‌شود دم از آزادی بیان می‌زنید، چطور تحمل چند شبکه که روشنگری و افشاگری می‌کنند را ندارید.

امام جمعه موقت تهران به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا اشاره کرد و بسیاری از آن‌ها را شعاری دانست و تصریح کرد: نفس تحریم‌ها انتقام از یک ملت است که چرا انقلاب کردید. ننگ بر اتحادیه اروپا که دم از استقلال می‌زند، اما این‌طور حلقه به گوش آمریکاست و خنده‌دار است که اتحادیه اروپا نامزد جایزه صلح نوبل شده با این ادعا که شش دهه در هیچ جنگی داخل نشده است و این دروغ بزرگی است و سوال این است که آیا اتحادیه اروپا در جنگ صدام اشغال عراق و افغانستان و کشتن هزار بی‌گناه در الجزایر دست نداشت؟

وی با تاکید بر این‌که «اتحادیه اروپا بداند با این کارها ما آسیب نمی‌بینیم ولی آبروهای آن‌ها خواهد رفت» خاطرنشان کرد: دنیای استکبار بداند ملت ایران سختی‌ها را تحمل کرده و فرسوده‌شدنی نیست اما به فضل خدا شما را فرسوده خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
0
0
کشور بحرانی نیست ولی وضعیت بعضی از خانواده ها از نظراقتصادی بحرانیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۹
0
0
بله سید وضعیت کشورهای اروپایی بحرانیست! چون وقتی تورم اتحادیه اروپا از 1.2 میشه 1.7 درصد، همه تو خیابابون می ریزند که چرا 0.5 درصد تورم افزایش یافته! اما تو کشور ما تورم ماهیانه یا نقطه به نقطه یا هر چیز دیگه به گفته مسئولین راستگوی ما، 25 درصد افزایش می یابد، بله شما درست می فرمایید اصلا اوضاع بحرانی نیست.
آفتاب سانسور نکن!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۹
0
0
.... ! اما برای من جانباز 55 % متاهل،مستاجر و بیکار که ماهی 750 هزار حقوق جانبازی ام است و نمی دانم چگونه و چطور حتی کرایه منزل 65 متری خودم را تامین کنم بحران به توان 10 است ! ... ! یک ماه از آغاز مدارس گذشته است و من هنوز نتوانستم برای دو فرزند محصلم دفتر مدرسه بخرم !...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۹
0
0
نمی دونم به چی میگن بحران؟
چه بهره ای از سرمایه جوان الان بردین که توقع تکثیر نسل دارین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۹
0
0
ما که خیلی دوست داریم برای تجربه بحران هم که شده به اروپا یه سری بزنیم، اونجا تو بحران زندگی کنیم خسته شدیم از بس اینجا آب از آب تکون نمی خوره همه چی آرومه زندگیمون یکنواخت شده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
0
0
ماهم موافقيم زيراوضعيت حال وحاضرمردم بااظهارات رييس سازمان تبليغات اسلامي مبني برتوزيع كوپن روغن وبرنج فراترازبحراني است.جناب خاتمي توصيه علي واراين است كه مدتي بالباس شخصي وناشناخته به ميان مردم روي وتشخيص دهي حال وحاضرآنان را.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
0
0
به نام خدا ، ایکاش مسئولین ، کمی بیشتر در جامعه حاضر شده و بیشتر با مشکلات مردم روبرو می شدند و حرفهای مردم را
می شنیدند . از آن جایگاه که نگاه می کنند ، بعضی از مردم احساساتی و بله بله قربان گو را می بینند . باید به اجتماع بیایند و حقوقشان هم مثل حقوق یک فرهنگی و یا کارمند ساده باشد ، و آنوقت می توانند عادلانه صحبت کنند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
0
0
ببین چی می خواد بشه که الان بحران به حساب نمیاد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
0
0
به نظر من...
فکر کنم زمانی که مردم از گرسنگی مردند یا همدیگر را خوردند آنوقت موقعیت بحرانی میشود!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۱
0
0
به نظر شما تا چه اندازه میشه به شعور انسان ها توهین کرد؟؟؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین