آفتابنیوز : آفتاب: برادر محمود احمدینژاد و مسئول سابق بازرسی ویژه نهاد ریاستجمهوری گفت: اسناد زیادی درباره گروه انحرافی در دست دارم كه این گروه میخواهد تنها خواسته خود حذف نظام ولایی را در این كشور پیاده كند.
داود احمدینژاد مسئول سابق بازرسی ویژه نهاد ریاستجمهوری و دبیر كمیته دائمی پدافند غیرعامل، در پاسخ به این سؤال كه فساد گروه انحرافی در چه سطحی است؟، گفت: من اسم نمیبرم، اما هماكنون سردمدار فساد كلان در جامعه همین گروه انحرافی است و بهتر از این نمیتوان تعبیری داشت و انواع فساد اعم از سیاسی و اقتصادی را دارند.
برادر احمدینژاد در عین حال به مقولات دیگری نیز از فساد گروه انحرافی اشاره كرد اما گفت كه وقت انتشار این مطالب هماكنون نیست و باید آنرا برای وقت دیگری گذاشت.
احمدینژاد در ادامه در توضیح این نكته كه قبلا در بازرسی نهاد ریاستجمهوری بوده و راجع به گروه انحرافی مداركی در دست دارد كه انتشار آنها به روشن شدن افكار عمومی كمک میكند، افزود: اسنادی هست اما برخی از آنها كاملاً سری هستند.
وی تصریح كرد: در عین حال بخشی از این اسناد را كه سرّی نبودهاند در سخنرانیهایم افشا كردهام.
احمدینژاد همچنین در مورد اینكه آیا وزرای وزارتخانههای ادغام شده در اقدام اخیر دولت با گروه انحرافی دارای زاویه و اختلاف بودهاند نیز هیچ پاسخی نداد و سكوت كرد.
این چهره سیاسی در ادامه در پاسخهای كوتاه خود در مورد اصل و آغاز گروه انحرافی ادعا کرد: سنگ بنای گروه انحرافی را بنیصدر گذاشته است و چهرههای مطرح شده اخیر در گروه انحرافی در ادامه همان مسیر حركت میكنند.
وی در مورد اینكه تعداد اعضای اصلی گروه انحرافی در بدنه دولت چند نفر است و آینده آنها را چطور پیشبینی میكنید؟، خاطرنشان كرد: اگر آنها زیاد بودند، متحمل خسارتهای زیادی میشدیم، ولی تعدادشان بسیار اندك است، آینده آنها نیز همانند سایر گروههای انحرافی است و اینها هم تمام خواهند شد.
مسئول سابق بازرسی ویژه نهاد ریاستجمهوری همچنین تأكید كرد: گروه انحرافی تلاش میكند كه تنها خواسته خود یعنی حذف نظام ولایی را در این مملكت پیاده كند و میخواهند به راحتی با هدیه و لیلا و بقیه بنشینند و بروند و بیایند.
داود احمدینژاد همچنین در پاسخ به این سوال كه احمدینژاد چه زمانی از گروه انحرافی اعلام برائت میكند؟، گفت: الله اعلم.
همزمان با برادر احمدینژاد، داماد وی که فعلا دبیر شورای مشاورین رئیسجمهوری میباشد، از تلاشها و فشارهای سرپرست نهاد ریاستجمهوری برای استعفای خود از مسئولیت دبیرخانه شورای مشاوران دولت پرده برداشت و گفت "متاسفانه جریان انحرافی تلاش میكند با بهرهمندی از منابع دولت كه در اختیار آنها قرار دارد، دامنه قدرت و نفوذ خود را در جامعه گسترش داده و برای خود پایگاه اجتماعی درست كند كه نمونه بارز آن توزیع ثروت ملی بین افراد خاص مسألهدار و بهظاهر هنرپیشههاست."
مهدی خورشیدی همچنین درباره شكل گیری و آغاز فعالیت جریان انحرافی گفته بود جریان انحرافی جریانی است كه از ابتدای تشكیل دولت نهم در عرصه اجرایی خود را سازماندهی كرد و به مرور با طرح مسائل مختلف خود را بروز داد.