آفتابنیوز : آفتاب: سایت رسمی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان جزییات تازهای از صحبتهای احمدینژاد در جلسه پنجشنبه گذشته با برخی از اعضای ستادهای انتخاباتیش را منتشر کرد.
جادنیوز نوشت: پنجشنبه هفته گذشته، محمود احمدینژاد در نشستی با برخی از فعالان ستادهای انتخاباتی و حامیان خود در تهران، درباره برخی مسائل و علیالخصوص حاشیههای دولت با آنان به بحث و گفتوگو نشست و برخی ناگفتههای خود را بیان داشت.
از آنجا که هیچ خبرنگاری به طور رسمی در این مراسم حضور نداشت، انعکاسی که از این جلسه در برخی رسانهها منتشر شد، غالباً کامل نبود.
احمدینژاد در آغاز این جلسه گفت: سال 84 در جلسهای که سه ماه قبل از انتخابات در منزل احمد توکلی برگزار شد، در پاسخ به دعوت او برای حضور در انتخابات 84 که توکلی میگفت "ما به شما رسیدهایم"، به او گفتم: "شما که مرا دعوت میکنید آیا به تبعاتش هم واقفید؟ اگر من که از متن پابرهنهها هستم بیایم، یک انقلاب دیگر به راه میافتد. یک عده دارند از خوردن منفجر میشوند و یک عده دارند از فقر میمیرند. این بساط اشرافیگری باید جمع بشود." به همینخاطر این کاری که ما در این دولت کردیم یک الگوی جایگزین در سطح دنیا است.
رئیسجمهور کشورمان در ادامه صحبتهای خود درباره جنبش والاستریت گفت: من در سفر سال قبلم به آمریکا پیشبینی جنبش وال استریت را در جمع اقتصاددانان و بزرگان اقتصادی آمریکا کردم و به آنها اخطار دادم که مردم این وضعیت را تحمل نخواهند کرد و به زودی علیه نظام سرمایهداری قیام میکنند و به آنها توصیه کردم که قبل از اینکه وضع به شورش برسد خودتان اصلاح کنید و مسائل را مدیریت کنید.
وی همچنین درباره انقلابهای منطقه نظر خود را چنین اذعان کرد: در لیبی و برخی کشورهای منطقه، قبل از اینکه انقلابها به بلوغ برسند، توسط آمریکا هدایت میشوند و نمونه آن کسانی هستند که در لیبی سر کار آمدهاند.
احمدینژاد گفت: ما به زمان برخورد نهایی آماده میشویم و باید برای نبرد مثل زمان مبارزه با استعمار آماده باشیم و اگر بتوانیم انقلابهای منطقه را خوب مدیریت کنیم، بعد از 3 تا 5 سال میتوانیم مسائل این کشورها را مدیریت کنیم.
احمدینژاد درباره انتخابات 88 با بیان اینکه در انتخابات ثابت شد که 14-15 میلیون نفر که به من رأی ندادند، منتقد جدی نظام بودند، افزود: من خودم هم منتقد فضای انتخابات بودم. دو نفر از معاونین وزارت اطلاعات با جریان فتنه همراهی میکردند.
قبل از انتخابات آقای اژهای را فراخواندم و گفتم این دو معاون شما با جریان برانداز هستند. اژهای گفت من تکلیف خودم را از جای دیگری میگیرم. گفتم اگر زمان انتخابات رسید و براندازی اتفاق افتاد، جواب خدا و شهدا را چه میدهید؟ اژهای در اواخر فهمید که قضیه براندازی است، گفتم نگران نباشید، من خودم به عرصه میآیم و انتخابات را برنده میشویم.
اژهای گفت شما نمیتوانید، اینها همه جا را گرفتهاند و میدان دست آنهاست. من گفتم من در متن مردم هستم و میدانم چه میشود. بنده به ایشان عرض کردم که من انتحاری به خط میزنم، هوز فرصت داریم و مناظرهها نیز باقی مانده است که در مناظرهها کار را تمام میکنم. اژهای گفت تند نروید، گفتم کمی تند میرویم و رفتم. البته در مناظرهها نیز فقط یک درصد از ده درصد مسائلی را که میتوان به مردم گفت را گفتهام.
وی افزود: آقای موسوی قبل از انتخابات در مصاحبه با تایمز گفته بود که انتخابات فقط برای ما یک مرحله است و ما چه برنده و چه بازنده، تجمعاتمان را ادامه میدهیم. برنامه بر این بود که جلوی هر وزارت را 500 نفر بگیرند تا وزرا نتوانند سر کار بیایند و سپس مجلس را تعطیل کنند و سپس به سمت بیت رهبری بروند.
رئیسجمهور افزود: در انتخابات سال 84 به من گفتند برو کنار. گفتم چرا؟ گفتند تو یک درصد بیشتر رأی نداری. گفتم که من جوان هستم و اگر یک درصد رأی دارم، برای شما مشکلی ایجاد نمیشود بگذارید شرکت کنم تا دلم خوش باشد. با جریانات دیگر هم همراه شدند و گفتند کاری میکنیم که تو نتوانی در این ملکت زندگی کنی! بعد از انتخابات که من رأی به کاندیداها گفتم هرکس طرح و برنامه و نیرویی دارد به من بدهد. یکی از آنها گفت من نه طرح دارم و نه نیرو. ولی با این وجود از بیست و یک نفر اعضای کابینه اول، یازده نفر از کسانی بودند که در لیست آنها بودند که بخاطر همین موضوع مورد انتقاد خیلی از حامیان و شماها قرار گرفتیم. اما بدانید اگر آن یازده نفر را نمیآوردیم ما را ریشهکن میکردند.
وی همچنین گفت: قبل از انتخابات 88 هم گفته بودند اگر این دولت دوباره رأی بیاورد، ما دیگر نمیتوانیم در این مملکت کاری انجام بدهیم. یکی از اینها نامه نوشته بود به رهبری که موسوی رأی میآورد و ما خودمان را آماده برای کار با او کردهایم.
احمدینژاد در ادامه با بیان اینکه کردان از ابتدا یک سناریوی طراحی شده جهت انتخابات بود تا ما را تخریب کنند، گفت: برخی خودشان را آماده تبریک به موسوی کرده بودند. اینها خودشان تمام حیثیتشان از جریان اصولگرا بود تبریک را به نامزد اصلاحطلبان میگفتند و گول آنها را خورده بودند. وقتی 10 درصد از صندوقهای تهران را بازشماری کردند، رأی من 8 هزارتا بیشتر شد که تصمیم گرفتند بازشماری را ادامه ندهند چرا که در کل کشور اگر این کار را میکردند، حدود 800 هزار تا به آرای من اضافه میشد.
احمدینژاد همچنین گفت: بعد از انتخابات حدود 300 خانه تیمی سازماندهی شده کشف شد که در برخی از آنها اسلحه وجود داشت. اما وزارت اطلاعات از اینها غفلت کرد. به جای اینکه روی براندازان تمرکز کند، روی دولت و تیم دولت تمرکز کردند.
رئیسجمهور کشورمان در ادامه گفت: بعد از انتخابات 88 در سفر به سازمان ملل اعتقاد آنها این بود که احتمالاً ما در موضع انفعال قرار داریم. اما ما از موضع قدرت رفتیم و تندتر از قبل هم عمل کردیم.
وی افزود: بعد از انتخابات چونکه دور آخر دولت بود، برخی بجای اینکه همکاری کنند از فردای انتخابات، موضوع انتخابات ریاستجمهوری بعدی را در کارگروههایشان قرار دادند و چون میدانستند دولت محبوب است و رأی میآورد برنامهریزی کردند برای تخریب دولت و اتهامات عجیب و غریب به آن. قرار بود اتهاماتشان را از آبانماه شروع کنند اما کار از دستشان خارج شد و چندماه زودتر شروع کردند.
احمدینژاد گفت: با یکی از کسانی که قبلاً به ایشان ارادت داشتیم و الآن هم دوستشان داریم، چهل و پنج دقیقه صحبت کردیم که تمام این چهل و پنج دقیقه به فحش و ناسزا به دولت گذشت. تهمتهای دزدی، جادوگری، رمالی به دولت نثار کرد و گفت تمام مسایل و برنامههای فرهنگی شما از ارزشها و از مسیر اصلی منحرف است. من گفتم شما یک موضع دولت را نشان بدهید که مخالف فتواهای رهبری باشد. گفت: ورزشگاهها! من گفتم من با رهبری صحبت کردم، رهبری گفتند در دولتهای دیگر بخاطر اینکه سوءاستفاده و بهرهبرداری سیاسی ممکن بود بشود، اجازه ندادم ولی ایشان به بنده اجازه دادند. بعد چون فضا خراب شد، ایشان فرمودند موضوع را جمع کنید چون فعلا مسأله اول مملکت این نیست.
احمدینژاد با بیان اینکه بعد از موضع رهبری در قبال کار فرهنگی (مظلومیت فرهنگ) ما یک سال را سال کار فرهنگی دولت اعلام کردیم، گفت: در تمام سفرها کمیسیون فرهنگی تشکیل شد و مصوبات کمیسیون فرهنگی را به رهبری دادم و ایشان تأیید کردند. دقیقاً همان چیزهایی بود که رهبری فرمودند.
وی ادامه داد: بعداً آمدند و گفتند که مشایی به ائمه جمعه پول داده است. اولا من دادهام، ثانیاً مگر پول دادن به ائمه جمعه خلاف است؟ کجا مهمتر از ائمه جمعه است؟ ائمه جمعه مراجعات مردمی دارند، دفاترشان شلوغ است و هزینه دارد. خیلیهایشان درخواست پول داشتند و کسی نگفت که ما نمیخواهیم. بین 20 تا 50 میلیون بسته به وسعت شهر به همه ائمه جمعه پرداخت شد و هیچکس بجز دوسه نفر هم آنرا پس ندادند.
رئیسجمهور در ادامه گفت: گفتند مشایی به آدمهای فاسد پول میدهد. گفتیم مگر دولت بدون حساب و کتاب است؟ حساب دارد، ذیحساب دارد، مملکت دیوان محاسبات دارد. مگر دستگاههای نظارتی کجا هستند؟ چرا مدرک رو نمیکنند؟ خود آنها هم میدانند که نمیشود یک ریال را هم بدون حساب و کتاب هزینه کرد.
احمدینژاد همچنین افزود: گفتند رمالی گرفتهایم که در مورد شما اینطوری گفته! گفتم شما از زبان رمالها به ما نگاه میکنید؟ دست شما درد نکند! بعداً مشخص شد که این رمال با همه شخصیتهایی که شما فکرش را هم نمیکنید ارتباط داشته ولی ثابت شد که با ما ارتباطی نداشته است.
احمدینژاد با اشاره به اینکه تاکنون دهها گروه برای ترور من اعتراف کردهاند که در اعترافات ریگی و امثال ریگی موجود است، گفت: مثلاً گروهک ریگی حتی عامل انتخاری را بین جمعیت آورده بودند که موفق به این کار نشدند. اما من باید در کنار مردم باشم. مسئول باید در کنار مردم باشد.
رئیسجمهور کشورمان ادامه داد: این بنده خدا آخر حرفش این بود که مخالفانتان میگویند شما رفتهاید کار کردهاید و محبوب شدهاید و نظرتان در انتخابات آینده نافذ است. گفتم پس برای آنها موضوع جریان انحرافی و اسلام و ... نیست. مسأله انتخابات است اینها که گفتید همه تهمت است و مسأله اصلی انتخابات دولت است و نه عملکرد دولت. وقتی کار میکنیم میگویند کار میکنید تا محبوب شوید. کار نمیکنیم می گویند باید دست دولت قطع شود. بالاخره ما چکار کنیم این وسط؟
محمود احمدینژاد با بیان اینکه به من هم انجن حجتیه میگویند و هم بهایی و هم فراماسونر، گفت: بهایی و حجتیه که با هم مخالفند! رمال و جنگیر گفتند. اگر قرار بود کار ما با رمال و جن گیر باشد که نیاز نبود شهر به شهر برویم و جان بکنیم. به همان رمالها و اجنه میگفتیم که یک کاری بکنند! در ضمن اگر این رمال و جنگیرها کاری از دستشان بر میآمد که میتوانستند جلوی دستگیری خودشان را بگیرند.
وی ادامه داد: گفتند در دولت فساد وجود دارد. مگر در قوه قضائیه فساد اخلاقی و اقتصادی وجود ندارد؟ گفتند توسط آقای رحیمی سوءاستفاده صورت میگیرد. من در جلسه سران قوا به رئیس قوه قضائیه گفتم مگر در قوه قضائیه کسی سوءاستفاده اقتصادی نمیکند؟ گفت چرا! گفتم شما رحیمی را قبل از محاکمه مجازات کردهاید. شما آبروی ایشان را بردید. هم خودتان گفتید و هم آقای اژهای گفتند. شما که به همه حسابهای بانکی دسترسی دارید. در بیاورید که رحیمی چقدر پول دارد، مشایی چقدر پول دارد و... مخالفان باید بدانند که در این مقطع هم شکست خواهند خورد.
احمدینژاد افزود: در قضیه اختلاس قائم مقام بانک مرکزی را به دلیل اینکه نظارت بر جزئیات نداشت بازداشت کردند، ولی جهرمی که سیزده تیرماه برای اینها LC باز کرد هنوز آزاد است. در حالی که قبلاً تذکر داده شده بود که اینها مشکل دارند. به پورمحمدی (قائم مقام بانک مرکزی) گفته بودند بگو کار مشایی است تا آزادت کنیم. به او گفتند تو چرا از جلسهای که با رؤسای بانکها داشتی صورتجلسه نداری؟
رئیسجمهور درباره هجمهها به اطرافیان خود گفت: اینها برنامهریزی داشتند که در گام اول مشایی، سپس رحیمی بعد بقایی و بعد هم ثمره مظلوم را تخریب کنند.
احمدینژاد با بیان اینکه بنده خدا گفت باید رحیمی را بردارید چون من میگویم، گفت: به ایشان گفتم شما که باشید که میگویید باید بردارم؟! من پای حق تا هرجا که باشد میایستم! گفت من مطمئنم تو طلسم شدهای. گفتم چرا؟ گفت چون یک نفر استاد این کار بوده و این حرف را گفته. گفتم چه طلسمی؟ گفت طلسم محبت! گفتم به استادت بگو بیاید طلسم را باطل کند. گفت استاد میگوید که طلسم آنقدر محکم است که اگر بخواهیم طلسم را بشکنیم به خودمان برمیگردد و آسیب میرساند! گفتم شما دولت را متهم به طلسم میکنید و اراده خدا را زیر سوال میبرید. شما میدانید با این حرف چه لطمهای به سی سال خدمات جمهوری اسلامی میرسانید؟
احمدینژاد گفت: در قضیهای که گفتند دولت افراد مشکلدار را به بانک معرفی کرده، بعد از قضیه تحریم برای واردات اقلام ضروری از تجار دعوت کردیم. با توجه به اینکه کار سودده نبود، افراد بسیار کمی قبول کردند. برخی را که قبول کردند جهت شروع کار به بانکها معرفی کردیم. ولی بعداً بانک گفت که اینها بدهکارند و وام نمیدهیم. این موضوع را آنچنان علیه دولت بزرگنمایی کردند که دولت را تخریب کنند.
رئیسجمهور کشورمان همچنین افزود: مخالفین ما بعضی حرفها را میگویند که ما از بیت رهبری شنیدهایم. اینها از کجا از جلسه خصوصی من و رهبری مطلع میشوند که حرفهای خصوصی بین من و رهبری را میدانند؟
وی ادامه داد: شما بدانید که ولایت فقیه از جنس محبت است و حالت خشن و دستوری ندارد. رابطه پدر و پسری است. پیامبر فرمود من و علی "پدر امت" هستیم. یک عده گفتند که نه، باید بحث ارباب و رعیتی باشد و گفتند که رهبری میتواند زن شما را بر شما حرام کند. به حضرت آقا گفتم اگر شما دوتا دوست اینطوری داشته باشید فاتحه ولایت خوانده میشود.
احمدینژاد در ادامه با بیان اینکه کسانی که ما را متهم کردند، بیایند فهرست اموال و حسابهای مالی خود را بگویند و اموال و حسابهای ما را هم در بیاورند، گفت: ما حاضریم این کار را بکنیم و بقیه اموال هر چیزی که در فهرست نبود متعلق به مردم باشد. تمام نارضایتیهای مردم مربوط به کثافتکاریهای اینهاست. پابرهنه بودند و الآن اعیاننشین شدهاند. مردم را به نظام بدبین کردهاند و حالا دم از ولایت میزنند. زمینهای کلان در بالای شهر خریدهاند و خانههای آنچنانی دارند. یک نفر از اینها هفتصد هکتار زمین در اطراف تهران را تصرف کرده که الآن ارزشی حدود هشتصد میلیارد تومان دارد.
احمدینژاد گفت: درباره اتهامات دولت میگویند احمدینژاد به قضات فشار میآورد. اما من به شما میگویم اینها چون نمیتوانند چیزی را اثبات کنند این حرفها را میزنند. درباره پرونده بقایی بخاطر اعلامنظر کارشناسی در مورد یک ساختمان در شیراز که جنبه اجرایی هم نداشت گفتند چهارسال از خدمت انفصال شود.
وی افزود: آقایی که همه چیز دارد از ویلا و... میگوید دولت ضدولایت فقیه شده. خودش همه چیز دارد و تنبل و بیکار است و لکهای است بر دامن پاک ولایت فقیه. هفت هشت ماه نهادهای امنیتی به دروغ روی ما زوم کردند و از مسایل مهم غافل شدند. به فردی گفتم این کسی که تو آوردهای در نهاد امنیتی مسئولیت دادهای مشکل دارد. روی زنش چاقو کشیده. برای کشور مشکل درست خواهد کرد. گفت زمانی که چاقوکشیده طلسمش کرده بودند و الآن طلسمش رفع شده. اگر مشکل درست کند بلافاصله بیرونش میکنیم. گفتم آوردنش دست شماست ولی بیرون کردنش دست شما نیست.
احمدینژاد درباره برخی صحبتها درباره پولشویی دولتی در کشور گفت: غربیها به دنبال این هستند که با اتهام پولشویی یعنی استفاده از پول قاچاق مواد مخدر برای تروریسم بانکهای ما را تحریم کنند. یک آقای احمقی هم در تلویزیون بعنوان کارشناس میآید و میگوید دولت پولشویی دارد و با این حرفش آبروی نظام را میبرد و برای نظام مشکل ایجاد میکند.
رئیسجمهور افزود: من اگر احساس کنم کلیت کشور دارد به خطر میافتد سکوتم را میشکنم. به حضرت آقا گفتم اینها خیلی تند میروند و به تذکر شما هم گوش نمیکنند. گفتم بگذارید به روش احمدینژادی همهشان را ساکت کنم. حضرت آقا فرمودند کشور فعلاً سکوت میخواهد.
وی ادامه داد: ما را متهم میکنند که میگوییم ظهور صغری آغاز شده و دیگر ولایت نمیخواهیم. اگر هم که ظهور صغری آغاز شده باشد به ولایت بیشتر احتیاج داریم. در چنین شرایطی باید قویتر و منسجمتر باشیم.
رئیسجمهور کشورمان درباره بحث استقبال از دولت در استانها گفت: اینها با بسیجیان و ائمه جمعه و ... جلسه گرفتهاند و به اینها گفتهاند که به استقبال دولت نروید چون دولت منحرف است. ما میگوئیم مسأله نظام است که دولت مورد استقبال قرار بگیرد و عدم استقبال موضع بینالمللی نظام را تضعیف میکند و لطمه میزند. به من گفتهاند این دولت بزرگترین خطر برای اسلام بعد از صدر اسلام است. من به ایشان پیغام دادم که دولت نهم را خدا سر کار آورد. احمدینژاد فقط یک فلش جهتنما بود. اگر کسی فکر کند که دولت را او سر کار آورده خدا به او نشان میدهد که هیچکاره بوده. چون اگر ایشان این دولت را سر کار آورده با موضعگیری ایشان هم باید میرفت. این دولت را خدا آورده و خدا هم تابحال حفظ کرده است. ما همه کارمان برای خداست. حتی تبعیتمان از رهبری و پیامبر هم برای خداست و اگر برای فردی باشد، به جایی نخواهیم رسید.
احمدینژاد ادامه داد: اینها میگویند باید کاری کنیم که نام احمدینژاد از ذهن مردم برود ولی خدا همهکاره است و راهخدا ازبینرفتنی نیست. باید برای خدا باهم باشیم و اگر مردم را دور خودمان جمع میکنیم باید برای خدا جمع کنیم. الآن هم اگر مردم باور کنند که کسی طرفدار دولت است و دولت از وی حمایت میکند، به وی رأی خواهند داد.
رئیسجمهور در پایان سخنانش گفت: به ما گفتهاند که شما یک جریان انحرافی هستید. گفتم مگر شما اصل اسلام هستید که هرکس از شما زاویه داشت منحرف باشد؟! اگراینطور است بله ما منحرف هستیم، ما از شما انحراف داریم. به ابوعلی سینا هم گفتند که تو مسلمان نیستی. گفت اگر اینطور است "پس در همه دهر یک مسلمان نبود!"
سوالات حاضرین و پاسخهای احمدینژاد:
تکلیف مافیای نفت چه شد؟ چرا اسامی مفسدین نفتی را اعلام نمیکنید؟
ما لیست اسامی مفسدین را به قوه قضائیه دادیم و گفتیم اینکه کار سیاسی نیست! رسیدگی کنید و اعلام کنید. ماجرای هفتصد هکتار راهم به قوه قضائیه دادیم پیگیری نکردند.
نظرتان درباره 7+8 چیست؟
7+8 را از هر طرف بخوانید باز هم همان 7+8 است. حتی اگر آنرا چپه کنید باز هم همان 7+8 است.
چرا از تعبیر بیداری انسانی به جای بیداری اسلامی استفاده میکنید؟
اولاً که اسلام آمده است که انسانها را بیدار کند. من این حرف را در جمع همایش مبارزه باتروریسم گفتم. این تعبیری بیداری انسانی درباره بیداری در غرب و اروپا و آمریکا هم صادق است.
در مصر 40 درصد مردم مسلمان نیستند. همچنین هرکس پیرو واقعی حضرت موسی باشد حضرت عیسی را هم قبول دارد و هرکس پیرو واقعی حضرت عیسی باشد پیامبر اسلام را نیز قبول دارد. پس پیروان واقعی ادیان الهی باید همه مسلمان باشند.
علت برداشتن متکی در حین مأموریت چه بود؟
سه چهار دیپلمات را که بنده مخالف اعزام اینها به کشورهای غربی بودم، ایشان به غرب اعزام کرد و آنها هم رفتند و پناهنده شدند. بعد از سفر نیویورک، در جلسه ای قضیه بررسی شد و بنا شد ایشان عوض شوند. لازم به ذکر است که من در دور دوم دولت با ایشان دیگر کاری نداشتم و تمام کارهای بینالمللی به عهده خودم بود.
بهرحال از روزی که تصمیم گرفتیم که ایشان وزیر نباشد، ایشان مداوماً در سفر بود حتی در دولت هم که حضور پیدا میکرد سریعاً ناپدید میشد تا اینکه بعد از سه ماه بالاخره در ساعت ده شب با ایشان وقت تنظیم شد و به ایشان گفتیم که شما دیگر در دولت وزیر نیستید ولی من دوست دارم شما بعنوان معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی فعالیت کنید. گفت من امشب میخواهم به سنگال بروم و اصرار کرد که من میروم. گفتم شما از نظر من وزیر نیستی. ولی با این حال با هواپیمای اختصاصی رفت و گفت که دوشنبه ظهر برمیگردم.
من هم همانجا حکم عزل ایشان را صادر کردم و نوشتم که دوشنبه عصر اعلام شود. دوشنبه عصر گفتم شاید از سفر برنگشته باشد. با دفتر تماس گرفتم که فعلاً حکم را اعلام نکنند. گفتند پنج دقیقه قبل اعلام کردیم. گفتم بردارید تا مطمئن شویم که برگشته است. گفتند دیگر دیر شده چونکه در رسانهها منتشر شده است.
بعد که از سفر برگشتند، از مدیرکل تشریفات وزارت خارجه پرسیدم چرا دیر آمدید؟ گفت: دوشنبه ظهر جلسات رسمی تمام شد و بنا بود برگردیم ولی ایشان به من گفت که یک قرار شام بگذار و سفر را تمدید کن. گفت حتی اگر میتوانید یک سفر دیگر هم برای من هماهنگ کن تا من از اینجا مستقیم به ایران نروم. ضمناً زمانی هم که ایشان حکم عزلش اعلام شد، در هیچ جلسه رسمی نبوده است.
بعداً معاونان ایشان به ما گفتند که ما تعجب میکردیم چون ایشان از همان سه ماه قبل به ما گفته بود هرجا که میتوانید برای من سفر هماهنگ کنید. فقط سفر باشد هرجا بود مشکلی نیست! این معاونان میگفتند ما نمیدانستیم چه اتفاقی افتاده ولی ایشان اصرار به سفر خارجی داشتند. مأموریتها را باید من به وزیر میدادم اما ایشان بدون هماهنگی با من همه جا میرفت و این سفرها نه نتیجهای و نه گزارشی داشت. بخدا میل شخصی من بر برداشتن متکی نبود ولی شرایطی ایجاد شده بود که باید ایشان را برمیداشتم.
دو سؤال درباره سیاست خارجی
پاسخ این سوالات بنا به مصالح ملی منتشر نمی شود
درباره هزار میلیارد اختلاس در شستا توضیح بفرمایید.
سوءاستفاده وجود دارد ولی این قضیه یک بازی است.
بنا بر این گزارش، احمدینژاد در پایان جلسه اعلام کرد که آماده باشید که انشاالله یک ماه بعد جلسه بعدی برگزار خواهد شد.