کد خبر: ۳۰۵۴۱۱
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۱

بایدها و نبایدهای غذایی فصل گرما

استفاده از نمک‎های بسته‌بندی یددار تصفیه شده دارای مجوز بهداشتی و آرم استاندارد در تهیه و پخت غذا گفت: از روغن با ترانس پایین(زیر 5) و ترجیحاً روغن مایع، در تهیه غذا استفاده شود.
آفتاب‌‌نیوز :
مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: گرم شدن هوا بیماری‎های عفونی را شیوع می‎دهد.

به گزارش آفتاب، دکتر «رضا سالاری» در گفت‎وگو باایسنا، اظهار کرد: با توجه به گرم شدن هوا بیماری‎های عفونی زیادی شیوع می‎یابند که با رعایت نکاتی می‎توان تا حد ممکن از ابتلای به آنها خود را بیمه کرد.

وی با بیان این‌که آب آشامیدنی باید مورد تأیید مقامات بهداشتی محل باشد و ترجیحاً از شبکه‎های عمومی استفاده شود، افزود: توصیه می‎شود سالاد و سبزیجاتی که در مراکز و اماکن عمومی به مصرف می‎رسد دارای پروانه ساخت باشند.

سالاری با تأکید بر استفاده از نمک‎های بسته‌بندی یددار تصفیه شده دارای مجوز بهداشتی و آرم استاندارد در تهیه و پخت غذا گفت: از روغن با ترانس پایین(زیر 5) و ترجیحاً روغن مایع، در تهیه غذا استفاده شود.

مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد: همچنین از نگه‎داری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی(حداکثر دو ساعت) خودداری شود و در صورت الزام به نگه‎داری بیش‎تر از دو ساعت باید مواد غذایی پخته شده در دمای زیر 4 درجه و یا بالای 63 درجه سانتی‎گراد نگه‎داری شود و از نگه‎داری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود.

وی یادآور شد: باید شست‎وشو و گندزدایی مستمر ظروف چندبار مصرف که برای توزیع آب، چای و مواد غذایی استفاده می‎شود، صورت پذیرد و در صورت استفاده از ظروف یک بار مصرف برای چای و مواد غذایی گرم از ظروف گیاهی(بر پایه نشاسته ذرت)و دارای پروانه ساخت استفاده شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین