کد خبر: ۴۸۴۷۶۱
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۸

مصرف گردو عامل مهم کاهش ابتلا به سرطان پستان

مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف گردو، عامل مهم کاهش ابتلا به پوکی استخوان و سرطان پستان است.
آفتاب‌‌نیوز : شهلا جودت اظهارکرد: خوردن گردو به صورت روزانه و مداوم می تواند در کاهش ابتلا به سرطان پستان و تومورها موثر باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی، وی افزود: وجود آنتی اکسیدان ها و امگا 3 سبب می شود میزان ابتلا به سرطان و پوکی استخوان در فرد مصرف کننده کاهش یابد.

وی عنوان کرد : مصرف گردو برای همه گروه های سنی به دلیل خواص زیاد آن توصیه می شود و همه افراد می توانند با تعادل در مصرف گردو به دلیل کالری بالا از مزایای آن بهره مند شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین