امسال رهبر انقلاب در این مراسم حضور نداشتند
طبق روال هرسال، مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران شهیدش، شب (چهارشنبه شب) همزمان با شب هفتم ماه محرم در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
مراسم ختم علیاکبر انصاری، رئیس هلدینگ تات بعد از ظهر امروز یکشنبه در مسجد محمد رسول الله (ص) تهران برگزار شد.
ریواس یک نوع گیاه خود رو با برگهای پهن و زبر و گلهای قرمز است که دربرخی نقاط استان کرمان رشد میکند.
جزیره «هرمز»، در جنوب ایران، با موقعیت جغرافیایی ویژه خود، علاوه بر خاک سرخ، از ساختارهای زمینشناختی متنوعی برخوردار است. «الهه نمک»، از مهمترین جاذبههای این منطقه، به دلیل ساختار نمکی تراشخورده و لایههای رنگارنگ خود، در میان گردشگران شناخته شده است.
دشت «سوسن»، یکی از جاذبههای طبیعی استان خوزستان، در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهرستان ایذه قرار دارد. این منطقه از دو دهستان دشت «سوسن شرقی» با مرکزیت «جنگه» و دشت «سوسن غربی» با مرکزیت «ترشک» تشکیل شده و در مجاورت استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است. عبور رودخانه کارون از میان دشت شرایط مناسبی برای گردشگری و فعالیتهای طبیعتگردی فراهم کرده است.
شامگاه چهارشنبه ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۴ خروجی سد زاینده رود برای استفاده کشاورزان غرب اصفهان بازگشایی شد.
نماز عید سعید فطر صبح دوشنبه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) به امامت حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب در مصلی امام خمینی (ره) اقامه شد.
گروهی از مسافران و گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ با حضور در شهر اصفهان از حاشیه زایندهرود و پلهای تاریخی آن، از جمله «سیوسهپل» و «پل خواجو» بازدید کردند. این بناهای تاریخی که بهعنوان نمادهای برجسته معماری و هنر دورههای گذشته ایران شناخته میشوند، همواره توجه بسیاری از علاقهمندان به تاریخ و فرهنگ را به خود جلب کردهاند. با این حال، خشکی زایندهرود و بحران کمآبی در منطقه تأثیر قابلتوجهی بر جذابیت گردشگری این مکانها داشته است.
«سازههای آبی تاریخی شوشتر» از برجستهترین نمونههای معماری و مهندسی ایران کهن، در تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ پذیرای گردشگران و مسافران بسیاری بود. این مجموعه منحصر به فرد، تحت نام «سیستم آبی تاریخی شوشتر» نیز شناخته میشود و شامل ۱۳ بنای تاریخی مرتبط به هم است.
شهروندان مشهد و میهمانان نوروزی، پنجشنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ با حضور در آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی، تحویل سال ۱۴۰۴ را در این مکان تاریخی پاس داشتند.