کد خبر: ۴۲۲۱۰۰
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۸
نتایج جدید محققان درباره سرطان‌زابودن برخی مواد غذایی

هشدار پژوهشگران: چیپس، سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده تا مرز سوختگی و نان تست‌شده برشته را نخورید/ سرطان‌زا هستند!

پخت و پز طولانی‌مدت با دمای بالای ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد می‌تواند رنگ مواد را از طلایی به قهوه‌ای تغییر دهد و مخاطرات آن و سرطان‌زا‌بودن‌شان را افزایش دهد. این موضوع درباره سبزیجات نیز صدق می‌کند.
آفتاب‌‌نیوز :
سرویس سلامت- اداره استاندارد غذایی بریتانیا در گزارش تازه خود اعلام کرده است که سیب زمینی ترد و برشته شده در حد سوختن، چیپس و نان تست‌شده مایل به سوختگی می‌توانند سرطان‌زا باشند.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ نتایج این تحقیقات نشان می‌دهند که مواد نشاسته‌ای از جمله سیب زمینی و نان باید تا حدی داغ و پخته شوند که رنگ طلایی و زرد خود را حفظ کنند و به قهوه‌ای و سیاه نرسند چرا که در آن صورت سطوح اکریل آمید ماده شیمیایی سرطان‌زا در این مواد افزایش می‌یابند. 

هشدار پژوهشگران: چیپس، سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده تا مرز سوختگی و نان تست‌شده برشته را نخورید/ سرطان‌زا هستند!

در این گزارش از خانواده‌ها خواسته شده تا به آرامی مواد مختلف به خصوص مواد  نشاسته‌ای را سرخ یا کباب کنند و از سوختن آن‌ها جلوگیری شود. در این گزارش آمده است که پخت و پز طولانی‌مدت با دمای بالای ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد می‌تواند رنگ مواد را از طلایی به قهوه‌ای تغییر دهد و مخاطرات آن و سرطان‌زا‌بودن‌شان را افزایش دهد. این موضوع درباره سبزیجات نیز صدق می‌کند. 

هشدار پژوهشگران: چیپس، سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده تا مرز سوختگی و نان تست‌شده برشته را نخورید/ سرطان‌زا هستند!

دکتر «دایان بنفورد» در این‌باره گفته است که اکریل آمید در موش‌های آزمایشگاهی باعث ابتلای آنان به بیماری سرطان شده است و این موضوع در انسان‌ها نیز صادق است‌. او اشاره می‌کند که سازمان بهداشت جهانی نیز درباره خوردن بیش از اندازه محصولات سرخ شده در روغن هشدار داده است. 

این محقق همچنین توصیه می‌کند که خوردن وعده غذایی متنوع‌تر با پنج وعده میوه تازه و سبزی در روز نیز برای جلوگیری از ابتلا به سرطان توصیه می‌شود. 

محققان همچنین توصیه کرده‌اند که مردم بهتر است بیشتر مواد آب‌پز‌شده، بخار‌پز و له‌شده را به عنوان غذا استفاده کنند. 

گفتنی است که اکریل آمید ماده‌ای است که در دود تنباکو نیز یافت می‌شود.

هشدار پژوهشگران: چیپس، سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده تا مرز سوختگی و نان تست‌شده برشته را نخورید/ سرطان‌زا هستند!

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین