آفتابنیوز : در این مقاله به شما میگوییم که چرا این روش مهاجرت نسبت به روش سرمایهگذاری و کارآفرینی سریعتر است و چگونه با کمک یک مشاور باتجربه و رعایت یک سری نکات، میتوانید سرعت دریافت ویزای استارتاپ را بالاتر هم ببرید.
ویزای استارتاپ؛ از سریعترین روشهای مهاجرت برای کارآفرینان
در این بخش، به عواملی اشاره میکنیم که باعث میشود سرعت فرایند دریافت استارتاپ ویزا از روشهای دیگر بیشتر باشد:
- عدم نیاز به سرمایه زیاد: برای تأمین سرمایه موردنیاز برای مهاجرت سرمایهگذاری یا کارآفرینی، باید سرمایه خود را از کار خارج و راکد کنید که در شرایط اقتصادی فعلی، اصلاً منطقی نیست. ویزای استارتاپی برخی از کشورها اصلاً به سرمایه نیاز ندارد و با ارائه تمکن مالی و داشتن شرایط لازم، صادر میشود.
- حمایت ویژه برخی از کشورها از ایدههای نو: برخی از کشورها مثل کانادا، هلند و انگلیس از ایدههای نوآورانهای که به اقتصاد آنها کمک میکند به شدت حمایت میکنند و ویزای صاحب این ایدهها را سریع صادر میکنند.
- گرفتن سریعتر اقامت دائم: در برخی از کشورها مثل کانادا، بعد از تأیید طرح توجیهی خود میتوانید برای اقامت دائم هم اقدام کنید.
- عدم نیاز به ارائه مدارک تحصیلی یا مدرک زبان: بدون صرف وقت و هزینه برای آزادسازی و ترجمه مدارک تحصیلی یا شرکت در کلاسهای زبان پیشرفته، میتوانید ویزای استارتاپ برخی از کشورها را بگیرید.
- امکان بردن خانواده همراه خودتان: بیشتر کشورهای صادرکننده ویزای استارتاپ، به شما اجازه میدهند که همراه با خانواده برای ویزا اقدام کنید و نیازی نیست مدتی را بدون آنها در کشور مقصد سر کنید.
چگونه میتوان سرعت گرفتن ویزای استارتاپ را بالا برد؟
مهاجرت با ویزای استارتاپ به شرطی سریع است که از ترفندهای زیر استفاده کنید:

داشتن یک مشاور باتجربه و متخصص
مثل هر روش مهاجرتی دیگر، مهاجرت استارتاپ هم ریزهکاریها و قوانین خاص خود را دارد که تنها یک مشاور متخصص از آنها آگاه است و با تجربه خود میتواند سرعت گرفتن ویزای شما را بالا ببرد. مثلاً مؤسسه مهاجرتی اپلای 4 با ارائه خدمات زیر، به شما کمک میکند تا ویزای استارتاپ کشور موردنظر را سریعتر بگیرید:
- بهینهسازی ایده و پرورش آن
- امکانسنجی پیادهسازی آن در مدتزمان کوتاه
- تدوین بیزینس پلن و پیچ دک قوی
- جذب سرمایه و مکاتبه با شتابدهندهها
- آمادهسازی شما برای مصاحبه سفارت

انتخاب کشور مناسب برای مهاجرت استارتاپی
در این بخش، کشورهایی را معرفی میکنیم که در مدتزمان کوتاهتری ویزای استارتاپ را صادر میکنند:
- کانادا: ۴ تا ۶ ماه برای گرفتن تاییدیه اولیه با امکان اقامت و ۱۲ تا ۱۸ ماه برای اقامت دائم
- بریتانیا: ۳ تا ۶ ماه برای ایدههایی با پتنانسیل رشد بالا و صدور اقامت ۲ ساله
- هلند: ۲ تا ۴ ماه برای کارآفرینان نوآور و صدور اقامت یک ساله
- استرالیا: ۶ تا ۹ ماه برای کارآفرینان با تجربه در حوزه استارتاپ و صدور اقامت ۵ ساله
تدوین بیزینس پلن قوی و استاندارد
پیش از هر چیزی، بیزینس پلن شما باید موارد زیر را ثابت کند:
- ایده استارتاپ شما نوآورانه است.
- از نظر عملی و اقتصادی شدنی است.
- قابلیت رشد و رقابت در سطح بینالمللی را دارد.
- به اشتغال و شکوفایی اقتصادی کشور مقصد کمک میکند.
در تشریح ایده، باید به مشکلات بازار، تقاضای بالا در حوزه مربوط به ایده، راهکار خودتان و مدل درآمدی و پتانسیل رشد ایده بپردازید. همچنین این بیزینس پلن باید شامل موارد زیر باشد:
- تحقیقات بازار قدرتمند و مفصل
- برنامه زمانی و اهداف توسعه کسبوکار
- تشریح نحوه ایجاد ارزش افزوده برای بازار کشور مقصد
دریافت حمایت از شتابدهندهها و سرمایهگذاران ریسکپذیر
برخی از کشورها مثل انگلیس و کانادا درخواستهای ویزایی را در اولویت قرار میدهند که از شتابدهندهها و سرمایهگذاران آن کشورها نامه حمایتی دریافت کردهاند. با ارسال یک ارائه بصری جذاب از نحوه پیادهسازی ایده، اهداف و استراتژیهای استارتاپ و برنامههای توسعه خود، میتوانید سازمانهای سرمایهگذار در کشور مقصد را متقاعد کنید.
مهاجرت با ویزای استارتاپ؛ سریعتر از گلدن ویزا!
در این مطلب، به معرفی مهاجرت از طریق استارتاپ ویزا بهعنوان سریعترین روش دریافت اقامت کشورهای پیشرفته اشاره کردیم و گفتیم که شما به عنوان کارآفرین، چگونه میتوانید سرعت دریافت ویزای استارتاپی را بالا ببرید.
دریافت ویزای استارتاپ بهمراتب از روشهایی مثل گلدن ویزای اروپا که نیازمند خرید ملک، سرمایهگذاریهای کلان در شرکتها و خرید اوراققرضه با مبالغ هنگفت است، سریعتر انجام میشود و از طرف دیگر، ریسک پایینتری دارد؛ چون در صورت داشتن ایده بکر و نوآورانه، هم وام و کمکهای دولتی را به همراه میآورد و هم موفقیت مالی شما را تضمین میکند.