کد خبر: ۱۰۲۱۷۸
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۱

اتحاديه اروپا در آستانه اعمال تحريم‌های گسترده‌تر عليه ايران

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: همراه با امريكا،استراليا و كانادا، اتحاديه اروپا نيز به منظور تحت فشار شديدتر قرار دادن مردم ايران برای عقب‌نشينی از مواضع هسته‌ای خود، به زودی تحريم‌های گسترده و ويژه‌ای را تصويب و اعمال خواهد كرد.

به گزارش فرارو به نقل از يک منبع نزديک به دستگاه سياست خارجی اتحاديه اروپا، وزرای اين اتحاديه قرار است در نشست آينده‌ی خود در هفدهم جولای( اواخر تير ماه جاری) تحريم‌های وسيعی عليه تمام بانک‌های ايرانی، صنعت نفت و گاز در تمامي بخش‌ها و نيز بيمه ايران تصويب كنند و سريعا به اجرا گذارند.

هدف از اين تحريم‌های گسترده، فلج كردن صنعت نفت و گاز ايران به منظور كاهش جدی تمامي توليدات و نيز اخلال گسترده در مناسبات تجاری ايران خواهد بود. 

اكنون برخی شركت‌های اروپايی از همتايان ايرانی خود می‌خواهند كه تا قبل از هفدهم جولای نسبت به عقد قرارداد با آنها اقدام كنند تا مشمول تحريم‌های آن زمان نشوند.

انتظار امريكا، اسراييل و اتحاديه اروپا آن است كه اين تحريم‌ها ملت ايران را به ستوه آورد و نظام جمهوری اسلامی را وادار به پذيرش شروط آنان كند.

غربيان هم‌زمان با اعمال اين تحريم‌های جدی، اعلام كرده‌اند كه به‌طور جدی خواهان مذاكره هسته‌ای با تهران‌اند. 

در همین حال احمدی‌نژاد شروط ایران برای مذاکره با 1+5 را این‌گونه برشمرد که اولا ایران مذاکرات را عقب می‌اندازد و این جریمه‌ای برای بی‌اخلاقی آنان است تا ادب شوند و رسم گفت‌و گو با ملت‌ها را یاد بگیرند.

وی افزود: همچنین کسانی که می‌خواهند با ایران گفت‌و گو کنند باید صریح نظرشان را درباره بمب اتمی رژیم صهیونیستی اعلام کنند و بگویند با آن موافقند یا نه.

وی تاکید کرد: علاوه بر این باید اعلام شود که آیا آنان حاضرند از اصلاحات صورت گرفته در ان پی تی تبعیت کنند یا خیر.

احمدی‌نژاد افزود: باید مشخص شود منظور آنان از گفت‌و گو چیست؟ آیا می‌خواهند دوستی کنند یا دشمنی که هر کدام از این پاسخ‌ها می‌تواند شکل مذاکره را تغییر دهد. 

وی شرط پنجم ایران را تغییر ترکیب مذاکره کنندگان عنوان کرد و گفت: چه کسی گفته که فقط 1+5 باید گفت‌و گو کند کسانی دیگری هستند که باید در مذاکرات حضور داشته باشند.

وی در این باره تاکید کرد: باید به صورت صریح اعلام کنند که آیا می‌خواهند در مذاکرات تابع منطق باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین