باکیچ که درست قبل از بازی با استقلال خوزستان نامش در لیست تیم ملی مونته نگرو قرار گرفته بود، ایران را به مقصد کشورش ترک کرد تا ادامه مراحل درمان را زیر نظر دکتر تیم ملی مونتهنگرو انجام بدهد.
شنیدهها از اردوی پرسپولیس حاکی از آن است اوسمار پیش از جدایی باکیچ از جمع نفرات تیم با او حرف زده و قول گرفته که در این مدت به دقت روی مداوای مصدومیتش تمرکز کند تا در بازگشت به کشورمان ادامه مراحل درمانی اش را پیگیری کند.
با این شرایط باکیچ به طور قطع در بازیهای ملی مونته نگرو در فیفادی نوامبر غایب خواهد بود، اما برای ریکاوری به کشورش بازگشته تا در شرایط بهتری به ایران برگردد.
برخی افراد نزدیک به باشگاه پرسپولیس خبر میدهند ممکن است دوره حضور او در مونتهنگرو بیش از فیفادی طول بکشد و او روند بهبودی مصدومیتش را در اروپا پیگیری کند و بعد به تهران برگردد.