آفتابنیوز : 
اين تجمع از مقابل سفارت فرانسه آغاز شد و سپس تظاهرکنندگان بسوی سفارت آلمان که مقابل سفارت بريتانيا قرار دارد حرکت کردند.
آن گونه که در گزارشها آمده، تظاهرکنندگان خواهان اخراج سفير بريتانيا از ايران و بسته شدن سفارتخانه اين کشور در تهران شدند و همچنين پرچمهای هر سه کشوری را که در مقابل سفارتخانه های آنها تظاهر می کردند آتش زدند.
تظاهرکنندگان در شعارهای خود سه دولت اروپايی را تهديد کردند که اگر آيت الله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، لحظه ای اجازه دهد آنها را راحت نخواهند گذاشت و شعار دادند: "وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد، ارتش دنيا نتواند که جوابم دهد".
علاوه بر شعارهای "مرگ بر آمريکا"، "مرگ بر انگليس"، "مرگ بر فرانسه" و "مرگ بر آلمان"، از جمله شعارهايی که در اين تجمعها داده شده يا اينکه بر پلاکاردهای تظاهرکنندگان نوشته شده از اين قرار است: "اين است شعار ملی: غنی سازی بومی"، "نطنز، اراک، اصفهان، نماد ملت ماست"، "شروع چرخه سوخت، خواسته ملت ماست"، "ما تا آخر ايستاده ايم، انقلاب هسته ای = عزت حسينی"، "سلاح هسته ای، ما جوانان هستيم"، "غنی سازی نطنز آغاز بايد گردد"، "چرخه بومی سوخت آغاز بايد گردد"، "انرژی هسته ای حق مسلم ماست"، "قطعنامه شورای حکام فاقد وجاهت حقوقی است"، "ما خواستار قطعه سازی سانتريفوژ و غنی سازی اورانيوم هستيم".
تظاهرات عليه بريتانيا، فرانسه و آلمان در تهران در شرايطی صورت می گيرد که ايران مراحل آغازين غنی سازی اورانيوم را در تأسيسات اتمی اصفهان از سرگرفته و با اين اقدام اعتراض اين سه قدرت اروپايی و همچنين آمريکا و آژانس بين المللی انرژی اتمی را برانگيخته است.
شورای حکام آژانس بين المللی انرژی اتمی با صدور قطعنامه ای از ايران خواسته است فوراً فعاليت تأسيسات اصفهان را متوقف کند و به محمد البرادعی، دبيرکل اين آژانس مأموريت داده است که تا سوم سپتامبر آينده گزارشی از فعاليت تأسيسات اتمی ايران تهيه کند.
ايران که نوامبر سال گذشته طی پيمانی با سه قدرت اروپايی تعهد داده بود کليه فعاليتهای مرتبط با غنی سازی اورانيوم را متوقف سازد در اعتراض به آنچه عدم پايبندی طرفهای اروپايی به پيمان خوانده بخشی از مراحل آغازين غنی سازی اورانيوم را که در تأسيسات اتمی اصفهان صورت می گيرد از سرگرفت.
بنابر توافقی که ميان طرفين برقرار شده بود، دولتهای اروپايی در مقابل توقف فعاليتهای مرتبط با غنی سازی اورانيوم می بايست امتيازاتی سياسی اقتصادی به اين کشور می دادند اما دولت ايران طرح جامعی را که اين سه دولت برای اعطای چنين امتيازاتی به ايران تهيه کرده بودند نپذيرفت و خواسته ها و امتيازات درنظرگرفته شده در آن را قابل قبول ندانست.