آفتاب: عباسعلی نورا نماینده زابل در مجلس با قدردانی از وزارت بهداشت و درمان و شخص وزیر بهداشت به دلیل تسریع در امر رسیدگی به آسیبدیدگان حادثه تروریستی زاهدان، گفت: در این حادثه ناگوار ۳۲۰ نفر به بیمارستان اعزام شدند که از این میان حدود ۱۵۰ نفر به صورت سرپایی مداوا شدند. اما نزدیک به ۱۶۰ نفر نیاز به عملهای جراحی طولانیتر داشتند که از این میان بر روی ۶۰ نفر جراحیهای سنگین صورت گرفته است.
به گفته وی، تاکنون ۲۹ نفر از مردم زاهدان در اثر این حادثه تروریستی به شهادت رسیدند و دو نفر نیز در کما به سر میبرند.
نورا در مورد عملکرد وزارت بهداشت در این زمینه گفت: عوامل بهداشت و درمان استان سیستان و بلوچستان، در این واقعه سنگ تمام گذاشتند. جا دارد از همه پزشکان و پرستاران تشکر کنیم. ما حتی یک مورد تنش در بیمارستان نداشتیم و ازحدود ۳۲۰ نفری هم که به بیمارستان رسیدهاند، تنها یک نفر تلفات دادهایم.
وی با اشاره به مشکلات ساماندهی خانوادهها پس از این حادثه تروریستی، ادامه داد: در خصوص مسأله ساماندهی باید از مردم استان تشکر کرد که در این امر حقیقتا از مسئولان جلوتر بودند.
نماینده زابل با بیان اینکه شب بروز حادثه بسیاری از مسئولان داخل استان نبودند، از این مساله به عنوان یکی از دلایل گلهمندی نمایندگان از مسوولین نام برد و با تشکر از نهادهای امنیتی در کمک به حفظ آرامش مردم پس از حادثه، اظهار داشت: با آن حجم عظیم مردم در خیابانها، حفظ آرامش شهر خیلی کار دشواری شده بود که نهادهای امنیتی انصافا به خوبی از عهده آن برآمدند و در این زمینه باید قدردان مردم نیز بود.
وی سپس اضافه کرد: وقتی امام راحل میفرمودند این انقلاب، انقلاب مستضعفین است؛ واقعا همینطور است. تمام شهدای این حادثه از مستضعفین بودند و نکته قابل تامل هم این است که برای کمک به مصدومان انفجار اول آمده بودند. در واقع بعد از انفجار اول همسایهها به یاری مصدومان شتافتند. چون نمازگذاران را درون مسجد نگه داشته بودند.
نورا درباره شهید گلداوی هم گفت: اگر شهید گلداوی نبود، شاید صدها نفر از خانمها کشته میشدند. این شهید عزیز وقتی مامور حفاظت گیت خانمها به تروریست اول شک میکند، او را گرفته و هفت، هشت متر از محل دور میکند و سپس خود را روی او میخواباند و شدت انفجار این دلاور را به هوا پرتاب میکند.
نماینده زابل ادامه داد: پدر شهید گلداوی خادم مسجد جامع بوده و شهید گلداوی هم توی همین مسجدبه دنیا آمده است. وقتی ما به همراه آقای محمدتقی رهبر و حاجآقا ابوترابیفرد و خانم الاهیان به خانه این شهید رفتیم دیدیم همین خانهای هم که در آن سکونت دارند، از خودشان نیست. آقایان نمایندهها هم ملاحظه کردند که خانوادههای شهدا چقدر در تنگنا قرار دارند و چون حاجآقا ابوترابی فرد، درکمیسیون تلفیق بودند همکاری کردند تا در رسیدگی به خانوادههای آسیب دیده تسریع شود. آقای عزیزی معاونت راهبردی و نظارت ریاست جمهوری هم بر همین اساس مبلغی حواله کردند و البته ارگانهای دیگری هم بودند که کارهای زیادی انجام دادند که من از همه آنها تشکر میکنم.
نماینده مردم زابل درباره حاشیههای مراسم تشییع پیکر شهدا گفت: قبل از برگزاری مراسم تشییع ما متوجه شدیم که مردم به شدت از عملکرد وزارت کشور ناراحت هستند. من و آقای شهریاری و آقای فروزش هم به دلیل شعارهایی که در این راهپیمایی مردم علیه وزارت کشور میدادند از رفتن به مراسم خودداری کردیم. تحلیلمان هم این بود که بعدا کسی نگوید نمایندگان مردم را تحریک کرده بودند.