کد خبر: ۱۰۴۱۹۴
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۵

نمی‌شود كشور را با مكاشفه اداره كرد

عوام‌فریبی هم گناهی است و معصیت دارد
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: حجت الاسلام عالمی نماينده آيت‌الله صافی گلپايگانی درباره جايگاه ارتباط با ماورا در اداره كشور، گفت: نمی‌شود كشور را با مكاشفه اداره كرد. 

سایت الف گفت‌و گویی با وی انجام داده است که به شرح زیر است:

اگر كسی ادعا كند با امام زمان(عج) ارتباط دارد و از ایشان راهنمایی می‌گیرد، چگونه باید به او اعتماد كرد؟

اگر كسی ادعایی كند مبنی‌بر اينكه با امام زمان (عج) در ارتباط هستم و از قول آقا نقل كند، خیلی این حرف‌ها را نمی‌شود باور كرد. اولا آنهایی كه خدمت امام زمان (عج) می‌رسند، امثال بحرالعلوم‌ها هم یک چنین ادعاهایی نمی‌كنند. اینطور نیست كه امروزه هر كسی بگوید امام زمان را می‌بینم. بنابراین هیچ قابل اعتماد نیست.

آیا ادعای ارتباط با امام زمان(عج) و عوام‌فریبی با این ادعا، در شرع و دین ما جرم است؟ مجازات آن چیست؟

ادعا اگر دروغ باشد از نظر شرعی گناه كبیره و حرام است و اما عوام‌فریبی هم گناهی است و معصیت دارد. مجازات آن طبق نظر قاضی است و تعزیر دارد.

آیا مدیر دولت اسلامی اجازه دارد از طریق ارتباط با عوالم غیب، ماوراء‌الطبیعه و... برای اداره امور و تدبیر كشور تصمیم بگیرد؟

این صحبت‌ها صحت ندارد. كشور را كه نمی‌شود با خواب و مكاشفه و ماور‌‌اءالطبیعه اداره كرد. كشور یك‌سری قوانین مدونی دارد. مثل این می‌ماند كه یک طبیب بخواهد بیمار را با این حرف‌ها مداوا كند. اینها همه ترویج خرافات است.

ماجرای چاه مسجد جمكران و انداختن نامه برای امام زمان(عج) در آن محل آیا صحت دارد و چنین نامه‌هایی به دست آن حضرت می‌رسد؟

این كارها را نمی‌توانیم صحه بگذاریم یا تایید كنیم. البته آمده است كه اگر كسی گرفتاری دارد، حاجتی را در آب روان بیندازد. امام زمان مانند من و شما احتیاج به نامه‌نگاری ندارد، امام زمان اشراف دارد به همه قضایای عالم و نیازی به نامه نیست. با گفتن و دعا كردن، آقا حاجت می‌دهد. اصل مسجد رفتن و نماز خواندن به عنوان یک مسجد عیبی ندارد؛ اما ترویج این كارها خوب نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین