آفتابنیوز : آفتاب: دبیرکل جامعه روحانیت و رئیس دانشگاه امام صادق معتقد است "در فتنه بعد از انتخابات بحث این بود كه رهبری را حذف كنند و نه اینكه فقط شخص، بلكه دنبال حذف این جایگاه از جمهوری اسلامی بودند."
به گزارش فارس، محمدرضا مهدوی کنی در جریان جشن دانشآموختگی گروهی از دانشجویان دانشگاه امام صادق، دوران فعلی را مانند دوران امام حسن، پیشوای دوم شیعیان ارزیابی کرد و گفت "ما در زمانی قرار گرفتهایم كه شبیه زمان امام حسن است. زمان ما شبیه زمان پیغمبر نیست چرا كه در زمان پیغمبر راه باز و روشن بود. بالاخره همه ظاهراً در یک صف بودند؛ صف دشمن آن طرف بود و صف دوستان هم این طرف. شمشیرزدن و جنگیدن و بالاخره مبارزه كردن خیلی واضح بود؛ مثل قبل از انقلاب كه وضع انقلابیون روشن بود. اما اكنون قدری صفها مخلوط شده است."
مهدوی کنی همچنین تاکید کرد "مبادا عملزده شوید. مبادا دنیا زده شوید. مبادا در خانواده بچهها بزرگ شوند و شماها تغییر كنید. همه شنیدهاید كه امیرالمؤمنین فرمود: زبیر تا هنگامی كه كه فرزندش عبدالله بزرگ نشده بود با ما بود. وقتی عبدالله بزرگ شد، زبیر صفش را جدا كرد و در مقابل امیرالمؤمنین ایستاد. پسرش هم در مقابل امام حسین ایستاد. بالاخره اینها یک حوادثی است كه در زندگی رخ میدهد. مبادا مغرور به خودتان شوید بگویید ما آدمهای خیلی خوبی هستیم و ما چنین و چنان هستیم."
رئیس دانشگاه امام صادق گفت: "الان نیابت ولایت امام، مقام رهبری است. اگر كسی در این راه كجروی كند، مسلماً راه را گم كرده است ما این راه را ادامه خواهیم داد و از خداوند هم میخواهیم كه ما را در این راه ثابتقدم بدارد كه گمراه نشویم و حوادث ما را متغیر نكند. اگر هم در بعضی امور اختلاف سلیقههایی وجود دارد، اصول را فراموش نكنیم."
وی در ادامه افزود: آنچه مسلم است این است كه در اختلافات و مسائل اجتماعی نباید دعوا كرد. مجلس هست؛ مذاكره هست؛ بحث هست و حتیالمقدور باید به اجماع رسید و اگر نشد، قول اكثریت را باید ملاک قرار داد ولی اینكه بگوییم من چیزی را میخواهم و حالا كه مطابق میلم نشده است پس زیر همه چیز میزنم، این كار عقلایی نیست. راه عقلایی این است كه آنچه قانونی است و آنچه مقبول واقع شده را بپذیریم.
رئیس دانشگاه امام صادق با خطاب قرار دادن دانشآموختگان اضافه كرد: مبادا به واسطه بعضی اختلافها اصل راه را فراموش كنید. این توصیه من به شماست. خدایا تو را در این مكان مقدس شاهد میگیرم كه من این توصیه را همیشه مطرح كردهام.
وی با اشاره به روش تلفیقی دروس معارف اسلامی با علوم انسانی متداول در آن دانشگاه گفت: دین ما دینی ذوابعاد است و دینی نیست كه یک بعدی باشد. اگر در قانون اساسی موضوع تفكیک قوا مطرح شده معنایش این نیست كه هر قوهای میتواند كاملاً جدا از قوای دیگر باشد و هیچ ارتباطی هم به بقیه نداشته باشد... نظام ما بهترین نظام است؛ نظامی است كه مسائل اجتماعی با خردورزی عجین است و با مسائل آسمانی و ملكوتی مرتبط است..."
مهدویكنی پیرامون اعتراضات بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته گفت: "در فتنه اخیر بحث این بود كه رهبری را حذف كنند و نه اینكه فقط شخص، بلكه دنبال حذف این جایگاه از جمهوری اسلامی بودند. عدهای میخواستند امری كه برایش این قدر خون داده شده، حذف شود. حواستان باشد كه مبادا یك وقت خدای نكرده با كسانی كه با عمود این خیمه مخالفند همصدا شوید. ممكن است در گوشه و كنار اشكالاتی باشد كه باید آنها را درست كرد ولی عمود را نباید شكست. "
دبیركل جامعه روحانیت مبارز، با اشاره به سخنان اخیر رحیم مشایی، رئیس دفتر محمود احمدی نژاد پیرامون مکتب ایرانی، گفت: "مبادا به خاطر جذب عدهای بخواهید بحث اسلام و انقلاب را به بحث ایران برگردانید. میدانید كه امام هیچ وقت بحث ایران را مطرح نكردند گرچه ما در ایران بودیم و ظرف وجود و حدوث این انقلاب و بقای آن ایران بوده است. آنچه مهم است مظروف است..."