آفتابنیوز : آفتاب: فرمانده انتظامی کشور با اشاره به اینکه همیار پلیس، پلیسیار جوان و فرهنگیاران ترافیک روشهای مدرن امر به معروف هستند گفت: امروز این روشها متناسب با جامعه مدرن ما کارکردهای زیادی دارند. معلمها هم در تربیت دانشآموزان میتوانند نقش بسزایی داشته باشند و هم میتوانند داوطلبانه بازرسان نامحسوس پلیس باشند.
سردار اسماعیل احمدیمقدم فرمانده انتظامی کشور با اشاره به اینکه احترام به معلم جزء اوجب واجبات است در همایش فرهنگیاران ترافیک خطاب به معلمان گفت: ما به هر مرتبه و مقام برسیم در برابر معلمان خود را کوچک میبینیم.
وی افزود: اولین ایستگاه زندگی مدرسه است و درس اجتماعی شدن در مدرسه آموخته میشود که منجر به ایجاد یک جامعه خوب و سالم میشود.
احمدیمقدم با اشاره به اینکه معلمها از بنیادهای اساسی جامعه هستند، گفت: معلمها هستند که سبب شدهاند جامعه بتواند در مقابل تهاجمهای فرهنگی محکم بیاستد و به همین دلیل است که همه نگاهی روحانی به معلمها دارند و اگر ما بتوانیم امروز خدمتی کنیم نتیجه آموزشهایی است که از معلمها دیدهایم.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ ترافیکی با توجه به مقتضیات زندگی مدرن باید در جامعه رواج یابد، گفت: ما با یک تاخر فرهنگی در ارتباط با فرهنگ ترافیکی روبرو هستیم که باید برای همراه شدن با تکنولوژی، گام بلندتری برداریم و این خواهان کار زیاد و محکم است.
احمدیمقدم با اشاره به اینکه پلیس معمولا نماد شدت عمل است، گفت: نه من روحیه پلیس دستوری را میپسندم و نه اقتضای جامعه ما است و جامعه ما، جامعهای است که اگر چیزی را نپذیرد هرگز مطابق آن رفتار نمیکند.
فرمانده انتظامی کشور با اشاره به اینکه ما باید جوری فرهنگسازی کنیم که متخلفان تعداد معدودی باشند، گفت: در چنین حالتی است که این تعداد معدود افرادی هستند که دانسته تخلف میکنند و با این افراد میشود با شدت عمل برخورد کرد.
وی با اشاره به اینکه در زمان دفاع مقدس و انقلاب گاهی در سال تعداد کشتههای ما به 28 هزار نفر هم میرسید، گفت: وقتی خودرو در ایران شش میلیون بود، ما سالانه 27 هزار کشته داشتهایم که اگر نسبت افزایش خودروها به تعداد کشتهها در تصادفات در آن دوران با همین آهنگ ادامه پیدا میکرد، امروزه تعداد کشتههای ما در تصادفات باید به بیش از 50 هزار نفر در سال میرسید.
احمدیمقدم افزود: گرچه اکنون هم که در سال 22 هزار نفر در اثر تصادفات کشته میشوند، معادل شهدای یک سال در دفاع مقدس هستند.
او تاکید کرد: در کاهش آمار تصادفات، خیلی چیزها سهیم است، ایمنی خودرو و جاده از این دسته هستند اما من فکر میکنم در کشور ما فرهنگ سهم 70 درصدی دارد. اگر همه چیز درست باشد و راننده فرهنگ نداشته باشد، انگار هیچ چیز درست نیست.
فرمانده انتظامی کشور افزود: اگر قانونپذیری را در جامعه نهادینه کنیم، تلفات ما بیش از 50 درصد کاهش پیدا میکند.
وی با اشاره به کشورهایی که در سال 1975 بیش از 20 هزار کشته در تصادفات داشتند، گفت: این کشورها که در آن زمان، کشورهای در حال توسعه بودند، با این آمار به خود آمدند و با فرهنگسازی در سال 2002 آمار کشتههایشان به پنج هزار نفر در سال رسید.
او با اشاره به اینکه آموزش و پرورش میتواند همه کشور ما باشد، گفت: یک میلیون معلم و 15 میلیون دانشآموز و خانوادههای آنها جامعه درگیر با آموزش و پرورش را تشکیل میدهند.
احمدیمقدم همچنین تاکید کرد: برخی از تابلوها مخصوصا در جادهها منطقی نیست. برای مثال 20 کیلومتر در جاده شاید برای زمان یخبندان منطقی باشد اما درغیر از این حالت کسی آن را رعایت نمیکند.
وی با اشاره به اینکه همیار پلیس، پلیسیار جوان و فرهنگیاران ترافیک روشهای مدرن امر به معروف هستند گفت: امروز این روشها متناسب با جامعه مدرن ما کارکردهای زیادی دارند. معلمها هم در تربیت دانشآموزان میتوانند نقش بسزایی داشته باشند و هم میتوانند داوطلبانه بازرسان نامحسوس پلیس باشند.