آفتابنیوز :
آفتاب: محمود احمدینژاد تاکید کرد: میل به گسترش و توسعه دایره اختیارات و پیچیده و طولانی کردن روند تصمیمگیری و محافظهکاری از ویژگیهای بارز ساختار اداری کشوراست.
محمود احمدینژاد بعدازظهر امروز (یکشنبه) در نشست مشترک هیأت دولت و مشاوران جوان با بیان اینکه انسان و جامعه بدون آرمان مفهومی ندارد، گفت: انسان دو ماموریت اصلی بر عهده دارد ماموریت اول انسان این است که در زندگی اجتماعی، اقتصادی وخانوادگی خود در راه کمال حرکت کند و ماموریت دوم بر پایی جامعه متعالی، حیات طیبه و زندگی متعالی انسانی است.
وی افزود: تلاش برای تحقق جامعه متعالی، حیات طیبه و زندگی متعالی انسانی با رسیدن انسانها به کمال حاصل می شود که البته مدیریت جامعه در تحقق این اهداف از نقش مهمی برخوردار است و بار اصلی مدیریت جامعه هم بر دوش مردم قرار دارد بهطوری که بدون حضور و مشارکت آنها اتفاق قابل توجهی در جامعه انسانی نخواهد افتاد.
احمدینژاد با تاکید بر اینکه بدون مدیریت مدبرانه، دقیق و هدفمند امکان برپایی عدالت و حرکت در مسیر کمال انسانی وجود ندارد، اظهار داشت: همه درگیریهای بشر در طول تاریخ به دلیل نحوه مدیریت جهانی بوده است. امروز دو جبهه در دنیا تشکیل شده که در جبههای همه ملتها با مرکزیت ایران و در جبهه دیگر نظام سلطه قرار دارد و درگیری اصلی این دو جبهه بر سر مدیریت جهانی است.
وی خاطر نشان کرد: رییسجمهور سابق آمریکا با مدیریت خود همه جهان را دچار از هم گسیختگی و جنگ کرد اما شخصیتی مانند حضرت امام(ره) فضای جهان را سرشار از عشق و محبت کرد.
احمدینژاد مأموریتهای مدیریت بر جهان و جامعه را شناسایی استعدادها و هدایت آنها دانست و خاطرنشان کرد: مدیریت حاکم بر جهان و جامعه باید با برداشتن موانع موجب شکوفایی استعدادها شود زیرا انسان سرشار از استعدادهای الهی است و میتواند تجلی خداوند در زمین باشد. بنابراین شناخت استعدادها، هدایت آنها و برداشتن موانع از سر راه استعدادها از مسئولیتهای اصلی مدیریت جامعه است.
وی ترسیم پیدرپی و به روز کردن آرمانها و دمیدن روح تعهد و روحیه انقلابی به جامعه را از دیگر ماموریتهای اصلی مدیریت جامعه دانست وخاطر نشان کرد: بدون روحیه انقلابی اتفاقی در عالم نمیافتد همانطور که پیامبر اکرم(ص) در طول 23 سال با تصمیمات و روحیه انقلابی اتفاقات و محیط جدیدی را به وجود آورد.
وی افزود: وضعیت و ساختار جامعه میل به سکون و رضایت به وضع موجود دارد از اینرو مدیریت جامعه باید با شکستن این فضا و انگیزه قوی مسیر را برای نیل به قلههای بالاتر باز کند و آرمانها را در سطوح بالاتری ترسیم کند.
احمدینژاد در بخش دیگری از سخنان خود درباره ویژگیهای ساختار اداری کشور، اظهار داشت: میل به گسترش و توسعه دایره اختیارات و پیچیده و طولانی کردن روند تصمیمگیری و محافظهکاری از ویژگیهای بارز ساختار اداری است. بسیاری از نیروهای انقلابی با انرژی و توان بالا وارد ساختار اداری شدهاند، اما روح حاکم بر ساختار اداری موجب تخلیه انرژی و محافظهکاری آنها شده است و به دلیل اینکه ساختارهای اداری با مبانی دیگری تدوین شده است انرژی انقلابی را مستهلک میکنند به طوری که باید با انرژی چند برابری کندی روند تصمیمگیری را در ساختار اداری جبران کرد.