آفتابنیوز : 
سازگارا افزود: در شرایطی که دائما اجازه داده نمی شود تا گرایشات مختلف ظهور و بروز پیدا کنند، وضعیت به این سمت میل پیدا می کند که عقیده و نظر یک نفر اعمال ـ شود، و بعد هم مردم را بترسانند که اختلاف نظر ممکن است باعث شود مملکت تکه پاره شود.
این فعال سیاسسی ادامه داد: خطر جامعه وجود اختلاف نظر نیست بلکه در این است که سعی شود اختلاف نظرها حذف شود و تنها تفکرات و نظرات یکنفر اعمال شود چرا که در دنیای جدید خواست یکنفر نمی تواند همه چیز را برآورده کند و لذا تضادهای اجتماعی بالا می گیرد وضعیت کشور را به شرایط خشونت آمیز و خطرناک می کشاند.
سازگارا در توضیح اختلافاتی که دولت احمدی نژاد با عملکرد خود باعث خواهد شد گفت: اولین اختلاف دولت احمدی نژاد با هیات موتلفه و جناح سنتی است که به این اختلاف دامن زده شده است. وی گفت: در جریان انتخابات هم کاندیدای این جناح شخصی دیگری بود و در جریان مجلس هفتم هم بین این جناح امنیتی و جناح سنتی اختلاف نظر وجود داشت و هنوز هم وجود دارد و به اشکال مختلف نمودار می شود به اعتقاد سازگارا: سیاستهای چپ روانه دولت نیز باعث تشدید این اختلاف خواهد شد.
وی دومین اختلاف را میان دولت و گروههایی و دانست که خوهان تغییر قانون اساسی و رفراندوم هستند.
این فعال سیاسی سومین اختلاف دولت احمدی نژاد را با گروههای موسوم به دوم خردادی و اصلاح طلبان اسلام گرا دانست و در توضیح آن افزود: الان طبق بیانیه هایی که از سوی حامیان دولت صادر شده اصلاح طلبان را خائن خوانده اند.
سازگارا چهارمین اختلاف را در حوزه مدیران دولتی و تکنوکرات پیش بینی کرد و افزود: با انقلاب اسلامی نسل جدیدی از مدیران به بدنه دیوان داری کشور تزریق شدند. این مدیران آنموقع جوان بودند ولی با گذشت بیست و شش سال در سطوح مختلف دستگاه تکنوکراسی کار کرده اند و در انتخابات اخیر هم همه آنها از آقای رفسنجانی حمایت کردند.
وی افزود: با توجه به ترکیب کابینه جدید و نظرات وزیران قطعا اختلاف هایی با مدیران تکنوکرات بروز خواهد کرد. سازگارا در ادامه تاکید کرد: فرآیند امور موجب می شود در میان وزیران آقای احمدی نژاد کسانی که عاقلترند با ورود به وزارتخانه ها حرفهای تکنوکراتها را بشنوند و به آنها متمایل می شوند و در نتیجه با سیاستهایی که آقای احمدی نژاد اتخاذ کرده فاصله می گیرند و احتمالا با رییس جمهور دچار چالش می شوند. دسته دیگر هم با تکنوکراتها همدلی نمی کنند به همین حرفهای عجیب و غریب که حقوق منشی را با حقوق مدیر مساوی می کنیم باقی می مانند و با آن دسته از مدیران تکنو کرات درگیر می شوند.
محمد محسن سازگارا پنجمین اختلاف را میان دولت و روحانیت مبارز تهران، جامعه مدرسین قم و بخشهای سنتی تر روحانیت دانست و گفت: این اختلاف ها شروع شده و در جریان انتخابات با پاره ای از روحانیون برخوردهای تند و تیزی شد و پیشینه امنیتی و مشاوران روحانیونی که آقای احمدی نژاد برای خود انتخاب کرده نشان می دهد که ایشان را کاملا برای منزوی کردن بخشهای سنتی انتخاب کرده اند، بخصوص اینکه روحانیونی چون مصباح یزدی که کمتر وزن سنتی و حوز وی دارد نماد گرایش آقای احمدی نژاد است سازگارا. ششمین و هفتمین موارد اختلاف را در حوزه های امنیتی ـ نظامی با لحاظ رویکردهای دولت جدید دانست. وی در پایان اظهارات خود گفت: البته این اختلافات تا به حال به وجود آمده است ولی بعد از این تشدید خواهد شد و اگر تا به حال برای مردم مخفی بوده بعد از این مشهود خواهد شد.