آفتابنیوز : آفتاب: عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی نظام سلامت در کشو را مبتلا به نوعی بیماری مزمن دانست و خواستار ایجاد راهکاری مناسبی برای برونرفت از این وضعیت نامطلوب شد.
امیدوار رضایی افزود: کارشناسان و مسئولان باید فکری به حال نظام سلامت جامعه بکنند هر چند در سالهای اخیر تحقیقات خوبی در این خصوص در کشور انجام گرفته است.
وی افزود: باید تعریف درستی از سلامت به جامعه منتقل شود. منظور از سلامت فقط سلامت جسم نیست و به مولفه های بسیاری در جامعه ارتباط پیدا میکند. آمار نشان میدهد که نقش سیستم بهداشت و درمان در ارتقای سلامت حداکثر ۲۵ است و حال آنکه گزینههای موثر اقتصادی اجتماعی تاثیرات به مراتب بالاتری در این میان دارند حتی ملاحظات اجتماعی و اقتصادی تا حد زیادی بر سلامت فردی نیز تاثیرگذار هستند.
نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس گفت: شرایط نامناسب شغلی و عدم امنیت شغلی و یا ثبات شغلی می تواند موجبات اختلال در سلامت افراد را فراهم آورد و به هر حال عدالت در سلامت به ایجاد فرصتهای برابر برای برخورداری عمومی از سلامت نظر دارد.
وی جایگاه کشور را در نظام سلامت در دنیا رضایت بخش ندانست و گفت: افزایش فزاینده سوانح رانندگی منجر به فوت در کشور به مرز هشدار رسیده و باید در این زمینه مسئولان به فکر چاره باشند. آمار ۲۵ هزار کشته بر اثر تصادفات رانندگی به هیچ وجه نمی تواند قابل قبول باشد.
رضایی گفت: باید منابع پایداری برای نظام سلامت در کشور دیده شود چرا باید بسیاری از بیمارستانهای کشور به دستگاه های دیگر بدهکار باشند یا از بیمه طلبهای هنگفتی داشته باشند.