آفتابنیوز : 
یکی از فرماندهان سپاه ایران گفته که اگر اسرائیل تنها یک موشک به نیروگاه بوشهر شلیک کند، این کشور باید برای همیشه مرکز هسته ای دیمونای خود را فراموش کند.
ذوالقدر اعلام کرده که تهدیدات اسرائیل تنها برای محروم کردن ایران از حقوق مشروع آن است و با توجه به بحران داخلی اسرائیل و آسیب پذیری جغرافیایی، امنیتی و نظامی این رژیم، این کشور قادر به حمله به ایران نیست و تهدیدات آن توخالی است. این در حالی است که نیروهای سپاه به همراه نیروهای مسلح ایران کاملا از نظر دریایی، هوایی و زمینی مجهز هستند.
راکتور دیمونای اسرائیل در صحرای نقب واقع شده است و در آن پلوتونیوم مورد استفاده در کلاهک هسته ای تولید می شود. این راکتور در سال 1963 ساخته شده است. برنامه هسته ای ایران سبب بروز مناقشاتی جدی در جامعه جهانی شده است و اسرائیل و آمریکا هر دو مدعی هستند که جمهوری اسلامی ایران به طور پنهانی در حال ساخت بمب اتمی است. این اتهامات مرتبا از سوی تهران رد شده اند و دولت ایران تأکید دارد که به انرژی هسته ای برای تامین برق کشور نیازمند است.
هر چند اسرائیل هیچ گاه داشتن زرادخانه هسته ای را نه رد کرده است و نه تایید، اما اخیرا یکی از مقامات این رژیم تأکید کرده که آنها باید به ظرفیت های بالای دفاعی برسند و البته اعلام کرده که حمله به ایران هم در دستور کار نیست. این مقام اسرائیلی گفته که رژیم این کشور باید برای مقابله با حمله احتمالی ایران، نیروهای دفاعی خود را تقویت کند.
اسرائیل سعی دارد که جهان را به حمایت از ادعای خود وادارد که می گوید ایران در سه چهار سال آینده تبدیل به قدرتی هسته ای خواهد شد و اعلام کرده که اگر استفاده از دیپلماسی برای متوقف کردن ایران مؤثر نباشد، این رژیم به تنهایی وارد عمل خواهد شد.
برخی از مقامات اسرائیلی هم معتقدند که رژیم آنها دارای ظرفیت های بالایی است و پیشتر هم عملیات نظامی بسیاری را مانند حمله به اوسیراک انجام داده است ولی شائول موفاز که خود متولد ایران است، هیچ سخنی از حمله به مراکز هسته ای یا نظامی ایران به میان نیاورده است، بلکه هنگامی که از او درباره حمله به ایران سؤال شد تنها پاسخ داد که ما می دانیم چگونه از خود دفاع کنیم.
چند روز پیش پس از آزمایش موفقیت آمیز موشک شهاب 3، ایران اعلام کرد که تاسیسات هسته ای اسرائیل اکنون در برد موشک های ایران قرار دارند. شهاب 3 موشکی با برد 810 مایل است و می تواند هر منطقه ای را در اسرائیل هدف قرار دهد.
در چنین اوضاعی با وجود اینکه مدرکی مبنی بر برنامه ساخت تسلیحات هسته ای در ایران یافت نشده است، آمریکا و اسرائیل همچنان اصرار بر ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت دارند تا بتوانند تحریم های بیشتری در مورد ایران اعمال کنند.
بولتون، نماینده آمریکا در سازمان ملل در مورد ایران مدعی شده که چون این کشور حامی تروریسم است، نمی توان به آن اجازه داد که به سلاح های هسته ای دست یابد و اروپا و آسیا یا حتی فراتر از آن را در کنترل خود داشته باشد. به گفته خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران، این کشور از هیچ کس اجازه نمی گیرد که به برنامه صلح آمیز هسته ای خود ادامه دهد و هم چنین غنی سازی اورانیوم را انجام نداده و اگر هم داده است تنها برای آزمودن توانایی های خود بوده است.