کد خبر: ۱۱۳۷۵۹
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۳

فرزند رامین: بزرگان به پدرم گفتند جبهه جنگ شما خارج از کشور است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: تهران امروز نوشت: محمد امین رامین متولد سال 1366 فرزند محمد علی‌رامین معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد از زندگی شخصی خود و پدرش گفته است.

*او دانشجوی دانشگاه علامه، ترم ششم، سال سوم است و از میان اساتید خود در این دانشگاه از کلاس‌های درس دکتر کواکبیان که به لحاظ سیاسی مخالف دیدگاه‌های اوست نام برده است.

* او یک خواهر کوچک‌تر و یک برادر بزرگ‌تردارد که هر دو متاهل هستند.

* رامین و خانواده‌اش در شهرک شهید محلاتی و در منزلی 160 متری زندگی می‌کنند.

*محمد امین درپاسخ به این سوال که به آلمان ارادت خاصی داری؟ گفت: نه موضوع علقه و علاقه نیست، محل تولد ماست، محل بسیاری از فعالیت‌ها و ارتباطات اسلامی ماست. بالاخره یک آشنایی به زبان و محیط آن جا هست. یک گنجینه معارف اسلامی هم هست که به برکت انقلاب اسلامی در دسترس ماست و جمعی از انسان‌های پاک و خداجو در آن سر دنیا تشنه این حقیقت‌ها هستند. اینها حقیقتا شیفتگان انقلاب ما و سرمایه‌های نظام اسلامی ما هستند که متأسفانه خیلی‌ها آنها را فراموش کرده اند، خیلی‌ها از یاد برده‌اند. غرض از این انقلاب صدور معارف مکتب اهل بیت و گذر از این مرزهای جغرافیایی بود. حالا از قضا ما با این خواهران و برادران اسلامی‌مان مرتبطیم، ما هم آن‌ها را فراموش کنیم؟

*او درباره اینکه پدرش در جنگ بوده یا نه؟ هم افزود: پدرم آن سال‌ها خارج از کشور بود. روزهای اول همه چیز را رها می‌کند و بر می‌گردد اما وقتی بر می‌گردد، بعضی بزرگان به او می‌گویند جبهه و جنگ شما در خارج از کشور است و باید مسئولیت برون مرزی این جنگ را برعهده بگیرید.

*پدر هر چند ماه یکبار در کشور حضور پیدا می‌کرد و پیگیری تهیه اسلحه، مهمات و داروها را در خارج از کشور انجام می‌داد و در جبهه حضور فیزیکی نیز داشت. ایشان مامور شده بود تا تامین بخشی از این نیازها را پیگیری کند.

*پدرم از نظر کاری تمام روزنامه‌ها را می‌خواند اما کیهان را از قدیم‌الایام می‌خواندند، ما را هم تشویق به خواندن آن می‌کردند.

*محمد امین درباره پدر بزرگش هم گفت: پدربزرگ من در شهر دزفول باغ دار بودند، یک سال باران دیوار انبارشان را خراب می‌کند و محصول به کلی از بین می‌رود! خانواده دچار مشکل شدید مالی می‌شود و پدرم از همان سال یعنی در شش سالگی مجبور می‌شود در کوره آجرپزی کار کنند و تا 14 یا 15 سالگی درس نخواندند و مدرسه نرفتند. در این سن آغاز به تحصیل می‌کنند و موفق می‌شوند شش سال ابتدایی را در شش‌ماه بخوانند و وارد دبیرستان شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین