آفتابنیوز : آفتاب: عبدالله شهبازی که در روزهای اخیر بهدلیل انتشار یک کتاب به زندان محکوم شد و از سوی برخی سایتهای حامی دولت مورد حملات شدید قرار گرفت در سال 84 از احمدینژاد حمایت کرد.
خبرآنلاین، متن کامل خبر خبرگزاری فارس را که ساعت 23:11 مورخ اول تیر 1384 منتشر شده است را دوباره منتشر کرده است که بهشرح زیر است:
خبرگزاری فارس: عبدالله شهبازی محقق، پژوهشگر و مورخ برجسته کشورمان با اعلام حمایت خود از محمود احمدینژاد گفت: من به احمدینژاد رای خواهم داد.
به گزارش خبرگزاری فارس عبدالله شهبازی با بیان اینکه تاکنون به نفع هیچ فرد و گروهی تبلیغ انتخاباتی نکرده است، گفت: اکنون با مشاهده این همه بدکاری و ناجوانمردی، به شدت احساس رنجش و بیزاری میکنم. احساس میکنم که باید وظیفه اخلاقی خود را انجام دهم.
وی یکی از دلایل حمایت خود از احمدینژاد را موج گسترده ضد اخلاقی مافیاگونه علیه احمدینژاد دانست و اظهار داشت: آیا میتوان آن قدر ساده لوح بود که توهین به شخصیتی وارسته چون آیتالله جوادی آملی را از سوی هوداران احمدینژاد دانست نه توطئه باندهای مافیایی متخصص در این گونه امور با هدف تخریب احمدی نژاد؟!
این محقق و نویسنده با اشاره به اینکه دیروز و دیشب، تا پاسی از نیمه شب گذشته، در خیابانها شاهد حرکت دستههای سازمان یافته از جوانان اجیر شده بود که با وانت و اتومبیل یا پیاده شعار «مرگ به طالبان» میدادند، اظهار داشت: چرا در طول سالهای تصدی احمدینژاد در شهرداری تهران هیچ کس او را «طالبان» ندانست و سیاستهای او را مورد نقد قرار نداد؟ آیا بسیار از پارکهای کنونی تهران، که محل تفرج و تفریح مردم و از جمله دختران و پسران جوان است، ساخته شهرداری تحت تصدی احمدینژاد نبوده است؟
شهبازی افزود: دومین دلیل حمایت من از احمدینژاد اینست که اگر احمدینژاد پیروز شود مسیر کنونی حرکت جامعه ایرانی که تا دیروز برگشت ناپذیر جلوه میکرد، به سمت سیطره ساختار سیاسی و اقتصادی الیگارشی و حکومت «هزار فامیل» و تبدیل ایران به «جمهوری اسلامی پاکستان دوم» دگرگون خواهد شد یا لااقل بر آن ضربههای جدی وارد خواهد شد.
وی تصریح کرد: اگر احمدینژاد در انتخابات پیروز نشد، باز پیروز است زیرا حرکتی آغاز شده که حکمرانان ناگزیرند آن را بهحساب آوردند و در سیاستهای بعدی خود تجدید نظر کنند.
این محقق و نویسنده با بیان اینکه بسیاری از مفاهیمی که در طول سالهای اخیر همچون «گردش نخبگان»، «گسست نسلها»، «تحول ساختاری» و غیره رواج یافته برگرفته از پژوهشی است که پس از دوم خرداد 72 به سفارش آقای خاتمی و دبیر خانه شورای عالی امنیت ملی درباره علل اجتماعی پدیده دوم خرداد انجام داد، خاطرنشان کرد: پس از اینکه تلاش برای «خریدن» من به نتیجه نرسید، آزارها شروع شد که مرا تا دم مرگ برد.
شهبازی با بیان اینکه مرا به عنوان «مورخ حکومتی» شهرت دادهاند، خاطرنشان کرد: نه تنها از حمایتهای دولتی بهرهای نبردهام بلکه بخش مهمی از ثروت شخصی موروثی خود را در طول دو دهه اخیر عاشقانه در راه تحقیق فدا کردهام.
وی افزود: اکنون، خسته از آزارها، به کار باغداری مشغولم ولی در اینجا نیز در امان نیستم و هر روز حادثهای «مرموز» برایم رخ میدهد.
این محقق و نویسنده با تاکید بر اینکه حق تحقیق آزادانه و مستقل و حتی حق زندگی نیز از وی سلب شده است، یادآور شد: اگر احمدینژاد پیروز شد، شاید این وضع دگرگون شود. اگر پیروز نشد چیزی برای از دست دادن ندارم.