آفتابنیوز : 
وي، با بيان اين كه قاعده اين نيست كه احزاب مشاور عالي داشته باشند، گفت:من،فومني را كه خود را مشاور عالي اعلام كرده است نميشناسم.
عضو شوراي مركزي حزب مشاركت، با اعتقاد به اين كه نقد كار گذشته عمل مثبت و ضرورت يك حركت سياسي است،گفت: اگر انسان اين انتقادها را ناديده بگيرد ممكن است تكرار خطاها به كار سياسي لطمه بزند.
درايتي تاكيد كرد: حزب مشاركت همواره بعد از هر مرحله شكست و پيروزي از همه شخصيتهاي موافق و مخالف دعوت ميكند كه عملكرد گذشتهاش را نقد كنند و تلاش ميكند با تشريح روشهاي گذشته روشهاي صحيحتر را برگزيند و طبيعتاً ما از هر كسي كه انتقاداتي را از مشاركت داشته باشند استقبال ميكنيم.
وي، در خصوص اظهارات خباز، رئيس شوراي عالي حزب همبستگي مبني بر اينكه اين حزب سالها پيش راه خود را از حزب مشاركت و سازمان مجاهدين جدا كرده است، گفت: شايد اين اظهارات دلايل متعدد داشته باشد.
درايتي، با بيان اينكه حداقل بسياري از اعضاي همبستگي در خيلي از حركتهاي سياسي با مشاركت همراهي داشتهاند، گفت: مشاركت همواره از نقدهاي دوستان و منتقدان استقبال ميكند.
وي ادامه داد: ممكن است تفاوتهاي سليقهاي در ميان برخي گروههاي اصلاحطلب وجود داشته باشد ولي خيلي از كليات، نقاط مشترك گروهها بوده است و در صورت فرارسيدن ضرورت، همگرايي گلايه هاي مقطعي را پوشش خواهد داد.
عضو شوراي مركزي حزب مشاركت، همچنين در پيشبيني خود از درخواست استعفاي محمدرضا خاتمي از دبيركلي حزب مشاركت، اظهار داشت:نظر من اين است كه درخواست استعفاي ايشان در كنگره راي نخواهد آورد و احتمالا نتواند نظر اكثريت را جلب كند مگر اين كه دلايل و ضرورتهاي ديگري را مطرح كند.اگر چه نبايد فراموش كرد كه آقاي خاتمي قبل از اين هم چند بار بحث استعفا را مطرح كرد اما نتوانست مجموعه را اقناع كند.
درايتي، در خصوص چشمانداز آينده فعاليت سياسي حزب مشاركت و احتمال ائتلاف با گروههاي اصلاحطلب، با يادآوري انتخابات رياست جمهوري گفت: اين انتخابات مسايل را روشن كرد كه شايد قبل از اين مقطع به اين شكل مطرح نبود.
به باور وي، اگر حزب مشاركت از زمان فترت خود به نحو شايستهاي استفاده كند و سياستورزي هم در كشور زمينههايي داشته باشد اين حزب از معدود احزابي خواهد بود كه ميتواند در عرصه سياسي كشور اثرگذار و بهتر از گذشته باشد.
عضو شوراي مركزي حزب مشاركت،خاطرنشان كرد: حزب مشاركت در گذشته در مقطعي متولد شد كه در درون قدرت بود و حضور در قدرت هم گرفتاريهايي از جمله اين كه حزب را از توجه عميق به اهرمهايي كه نفوذ اجتماعي را افزايش ميدهد، غافل كند. چرا كه حضور در قدرت به نوعي توجيه را به دنبال دارد اگرچه مشاركت تلاش ميكرد با بودنش در قدرت حالت نقادي را حفظ كند و طبيعتا با فرصت اخير و عدم حضور در قدرت ميتواند فرصت بسيار مناسبي براي سازماندهي و ارتقا ارتباط با بدنه اجتماعي باشد.
درايتي، همدلي و همراهي احزاب سياسي اصلاحطلب در جهت بقا و تاثيرگذاري را مهم خواند و ابراز عقيده كرد:طبيعتا مشاركت از اين مهم غافل نيست و تمام تلاش خود را به كار خواهد بست تا در سياست ورزي هاي ملي كشور به گونهاي رفتار كند كه منافع همه گروههاي اصلاح طلب مدنظر قرار بگيرد.
وي، همچنين در خصوص تغيير و تحولات در مجمع روحانيون مبارز گفت: اين تغييرات همراهي و همزباني حزب مشاركت را با روحانيون افزايش خواهد داد.
درايتي ابراز اميدواري كرد، با تغييرات صورت گرفته در مجمع و فعال شدن برخي اعضا در رهبري اين تشكيلات روحاني، رابطه حزب مشاركت با مجمع دوستانهتر و نزديك تر باشد.
وي در واكنش به اظهارات اخير برخي اعضاي مجمع روحانيون مبارز مبني بر اين كه مجمع هرگز دنبالهرو گروهها و احزاب ديگر نخواهد شد، گفت: من تاكنون از اعضاي مجمع چنين اظهار نظري نشنيدهام. چيزي كه اخيرا مطرح است جهتگيري اعضاي مجمع در دفاع از آرمانهاي امام (ره) بود و از اين جهت همگرايي مشاركت با تشكيلات مجمع روحانيون افزايش پيدا خواهد كرد و حضور اين چنيني مجمع موجب افزايش وحدت و همدلي گروههاي منتسب به اصلاحات خواهد شد.
عضو شوراي مركزي حزب مشاركت، حزب را به عنوان وسيله مهم در سياستورزي يك ضرورت خواند و گفت: طبيعتا ما از آمدن احزاب جديد استقبال ميكنيم.
درايتي افزود: آنچه نگران كننده است رفتارهايي حزب گونه اما بدون تابلو و قاعده است كه ميتواند صحنه سياستورزي را به هم بزند.