آفتابنیوز : آفتاب: رئیس قوه قضاییه گفت: احساس میشود که متاسفانه غیبت کردن، خلاف گفتن، افترا بستن و مسائل اینچنین در جامعه رواج دارد و کسی اعتنا نمیکند و از کنارش میگذرند در حالیکه اگر در هر جمعیت کوچک یا بزرگی کسی خلافی مرتکب شد و دروغی گفت و تهمتی زد، به او تذکر داده بشود که این حرف خلاف است و درست نیست و البته با شرایطی که برای انجام امر به معروف ونهی از منکر در کتب فقهی ذکر شده است بیان شود، حتماً موجب تقویت بنیانهای فضایل اخلاقی در جامعه و موجب منع از گسترش امور منکر میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله صادق آملی لاریجانی در جلسه روز یکشنبه مسئولان عالی قضایی با تاکید بر اینکه حضور مردم در مقابل این افراد حماسه بزرگی بود افزود: هرگاه که مردم ما در صحنه بودند موجب شده که بیگانگان از این کشور قطع امید بکنند. ما امیدواریم که همواره مردم در صحنه باشند؛ مخصوصاً زمانی که ولی فقیه زمان از مردم برای حضور در صحنه دعوت میکند چرا که حضور مردم در صحنه، انقلاب و نظام اسلامی را بیمه میکند.
وی با تبریک و تهنیت میلاد حضرت مسیح (ع) به مسیحیان جهان به ویژه مسیحیان کشورمان ادامه داد: در هیچ دین و کتاب آسمانی به اندازه قرآن شریف و اسلام به انبیای الهی تکریم و تعظیم نشده است.
رئیس قوه قضاییه گفت: خلقت و زندگی حضرت مسیح (ع) که روح خداست و کلمه الهی و قول الحق است توام با معجزات متعدد بوده و تعابیر قرآنی در این باب عجیب است.
وی با اشاره به سخن گفتن حضرت مسیح (ع) در گهواره و دیگر معجزات آین حضرت گفت: در آیات قرآنی خداوند تبارک و تعالی میفرماید حضرت عیسی سلام الله علیه احیای موتی میکرد و از آنچه در منازل جمع آوری و ذخیره شده بود خبر میداد.
لاریجانی افزود: اتصال به روح القدس و تائید به روح القدس، از عالیترین مقامات انسانی است و با رسیدن به این مرحله انسان از همه چیز باخبر میشود و به اذن الله احیا می کند موتی را و بیماران را شفا میدهد و حضرت عیسی(ع) به این مرحله رسیده بود و قرآن مکرراً این مسئله را تائید میکند.
وی گفت: فرق است بین ادیانی که به خاطر تحریفشان و به خاطر دنیاپرستی عدهای، مطالب حق انبیا را تحریف کردهاند با قرآنی که همواره انبیای الهی را تایید میکند.
رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: درعین حال از سران دینی مسیحی هم میخواهیم که در مقابل ظلمی که در کشورهای منتسب به مسیحیت می شود ساکت نباشند چرا که حضرت مسیح فرموده است: قالَ إِنّی عَبْدُ اللّهِ آتانِیَ الْکِتابَ وَ جَعَلَنی نَبِیًّا وَ جَعَلَنی مُبارَکًا أَیْنَ ما کُنْتُ وَ أَوْصانی بِالصَّلوةِ وَ الزَّکاةِ ما دُمْتُ حَیًّا وَ بَرًّا بِوالِدَتی وَ لَمْ یَجْعَلْنی جَبّارًا شَقِیًّا.
وی افزود: آیا سران حکومتهای مسیحی از این مسئله تبعیت کردهاند و آیا این توصیههایی که در باب اخلاق زندگی پیامبر اولوالعزم خدا بوده پیاده شده است؟
لاریجانی با بیان اینکه متاسفانه میبینیم در برخی کشورهای منتسب به مسیحیت نسبت به مردم خودشان و مردم کشورهای دیگر انواع شقاوتها در جریان است گفت: آیا بمباران کشورهای مسلمان مثل عراق وافغانستان و مردم پاکستان مصداق "لم یجعلنی جباراً شقیاً" است؟
رئیس قوه قضائیه گفت: همه می دانیم که تضییقات زیادی بر مسلمانان ساکن کشورهای غربی وارد میکنند و به عنوان نمونه کشف حجاب را در جایی که خودشان را مهد آزادی میدانند به رغم میل باطنی تحمیل میکنند این واقعاً نوعی شقاوت است و ما از سران دینی مسیحیت میخواهیم که در مقابل این ظلمها و این شقاوتها واقعاً ساکت نباشند.
وی به ضرورت امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اشاره کرد و گفت: متاسفانه این بحث در جامعه کمرنگ شده است با این که نصوص دینی ما خصوصاً قرآن و روایات اهل بیت همه بر اهمیت این مسئله دلالت میکند، قانون اساسی نیز اصلی را به امر به معروف و نهی از منکر اختصاص داده که متاسفانه تا به حال تبدیل به قانون نشده است.
لاریجانی تاکید کرد: کمرنگ شدن امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه به رواج منکر و کوچک شدن اهمیت معروف میانجامد. امیدواریم که از کنار این نعمت بزرگ که در آیات و روایات به آن توجه شده آسان نگذریم و حداقل مردم در محیط هایی که زندگی میکنند با زبان، یکدیگر را امر به معروف ونهی از منکر کنند.
رئیس قوه قضاییه گفت: احساس میشود که متاسفانه غیبت کردن، خلاف گفتن، افترا بستن و مسائل اینچنین در جامعه رواج دارد و کسی اعتنا نمیکند و از کنارش میگذرند در حالیکه اگر در هر جمعیت کوچک یا بزرگی کسی خلافی مرتکب شد و دروغی گفت و تهمتی زد، به او تذکر داده بشود که این حرف خلاف است و درست نیست و البته با شرایطی که برای انجام امر به معروف ونهی از منکر در کتب فقهی ذکر شده است بیان شود، حتماً موجب تقویت بنیانهای فضایل اخلاقی در جامعه و موجب منع از گسترش امور منکر میشود.
رئیس قوه قضاییه ابراز امیدواری کرد طرحی که به همین مناسبت در مجلس شورای اسلامی مطرح شده پیگیری بشود و به یک سرانجام قانونی و رسمی در کشور برسد.