آفتابنیوز : آفتاب: نمایندگان سه قوه در برنامه پنجشنبه شب «دیروز امروز فردا» بهمنطور بررسی موانع مبارزه با مفاسد اقتصادی و ارائه گزارش عملکرد قوه متبوع خود در خصوص فرمان هشتمادهای مقام معظم رهبری به مردم، حضور یافتند.
حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور، الیاس نادران نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی و حجتالاسلام سیدمحمدرضا میرتاجالدینی معاون پارلمانی رئیسجمهوری میهمانان این برنامه تلویزیونی هستند.
الیاس نادران اولین چهرهای بود که در این برنامه سخن گفت و در آخر پاسخاش به پرسش اول درباره ارزیابیاش از برخورد با مفاسد اقتصادی تصریح کرد: من درباره شبکه سازمانیافتهای که متصل به قدرت هم شده حرف دارم.
الیاس نادران درباره مشکل قانونی برای برخورد با مفاسد اقتصادی گفت: مجلس وظیفه اش را هرچند کند انجام داده و الان توپ در زمین مجمع تشخیص مصلحت است. وظیفه مجمع تشخیص، یافتن مصلحت است که کار ساده ای نیست.
نماینده تهران در مجلس در برنامه تلویزیونی دیروز، امروز فردا که با موضوع مفاسد اقتصادی پخش شد گفت: به لحاظ گفتمانی وحدت گفتمانی وجود دارد و محور فرمایشات رهبری و بحث این است که در کارکرد خودمان چقدر به این موضوع رسیدهایم.
وی با بیان اینکه آقای میرتاج الدینی با توجه به فرمایشات رهبری گفتند که که نباید تبعیض باشد گفت: چند نمونه به ذهن دارم که برای اینکه جلسه از شکل رسمی خارج شود مطرح می کنم. از سال گذشته پرونده بیمه ایران مطرح شده و همه متهمین جز یک نفر دستگیر شده اند.
نادران افزود: خبری آمد که رئیسجمهور گفتهاند بازپرسی انجام شود اما بعد دفتر ریئسجمهور اعلام کرد که ایشان همچین دستوری ندادهاند و بلکه مخالف آن هستند.
وی با اشاره به پیام مقام معظمر رهبری درخصوص برخورد با مفاسد اقتصادی با دستان پاک گفت: اینکه عدالت را به همهجای کشور بردهایم باید با دستهای پاک برویم.
این سخن نادران باعث شد که مجری برنامه بگوید «باید به صورت کلانتر بحث کنیم».
نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه سطح مخرب فساد سطحی است که از فساد فردی به حوزه قدرت متصل میشود با اشاره به مکانیزم انتخابات نمایندگان مجلس و انحرافهایی که در این زمینه وجود دارد گفت: در مجلس هم اگر آلودگی هست از همین جاهاست. به هر حال افرادی چک دادهاند و الان نماینده در مجلس است.
مهمترین بخشهای پاسخ الیاس نادران را در ادامه بخوانید:
فرازوفرودهای زیادی در طی 10 سال اخیر داشتهایم. اما اینکه نسبت به مطلوب رهبر انقلاب چهقدر تلاش شده فاصله با مطلوب ایشان زیاد است.
یکی از دغدغههای مجلس هفتم این بود که در خصوص مفاسد اقتصادی چهکار کنیم.
سه سطح تقنینی، کشف و رهگیری و برخورد درباره برخورد با مفاسد اقتصادی وجود دارد.
گزارش کمیسیون اصل نود درباره موضوع زمینخواریها و تحقیق و تفحص از قوه قضائیه و افشای اسامی مفسدین که قانون شد و نهایی شدن قانون پولشویی که از مجلس ششم آغاز شده بود در مجلس هفتم از جمله ییگیریها درخصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی بود.
اگر بخواهیم با قاطعیت بیشتر عمل کنیم صرف اظهار کردن کاری انجام نمیشود و باید اراده به منصه ظهور برسد و کمترین تبعیضی نباشد. امروز قوه قضائیه به دلایل مختلف نمایندگان مجلس را احضار میکند؛ بازجویی میشود و بعضا محکوم میشوند.
مقاومت کردن افرادی که در مضان اتهام قراردارند در برابر قوه قضائیه هیچ وجهی ندارد.
حجم فساد در اقتصاد ملی ما در مقایسه با خیلی از کشورها وضع خوبی دارد و نباید بیانصافی کنیم.