آفتابنیوز : آفتاب: احمدینژاد تصریح کرد: زشتترین کارها در تاریخ به نام مدعیان ارزشهای انسانی انجام شده است.
محمود احمدینژاد با بیان اینکه ایرانیان اولین پایه گذار فناوری در تاریخ بشریتند، به طراحان اولیه سند 20 ساله اشاره کرد و افزود: افراد بیاطلاع از توانمندیهای ملت ایران سند چشمانداز را نوشتند.
احمدینژاد پیش از ظهر امروز شنبه در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه کشوری در خصوص علم و دانش اظهار داشت: علم باب همه خوبیها و زیباییهاست و هر کمالی از مسیر علم میگذرد.
وی علمآموزی و ترویج علم را یک کار دینی دانست و افزود: دینیترین کار عالم علمآموزی است و کار دینی زیباتر مهمتر و اثربخشتر از علمآموزی و ترویج علم نداریم.
وی در ادامه به اظهارات برخی از افراد که میگویند از درون علم بمب اتم بیرون میآید و انسانهای بیگناه را میکشد اشاره کرد و افزود: ما در جواب چنین کسانی میگوییم مگر از برخی کارهای به ظاهر دینی چنین کارهایی بیرون نمیآید.
احمدینژاد تصریح کرد: زشتترین کارها در تاریخ به نام مدعیان ارزشهای انسانی انجام شده است.
وی با تاکید بر اینکه اگر کسی برای خدا به دنبال علمآموزی باشد وجودش مفید و ماندگار در تاریخ میشود، گفت: اما از سویی دیگر برخیها سلاحهایی را تولید میکنند که فقط موجودات زنده را از بین میبرد و ثروتها دست نخورده باقی میماند. مانند همان کاری که اخیرا انجام دادند و پرندهها را زدند. (مرگ دستهجمعی پرندگان در آمریکا و اروپا)
احمدینژاد اضافه کرد: هر کاری میتواند دینی باشد و هم میتواند ضد دینی. مثلا کارهایی است که ظاهرا دینی است اما وقتی ته نیت و باطن فرد را میبینی آن کار ضد دینی میشود.
وی ملتی را موفق دانست که اهداف فرضی و اجتماعیشان 2 ویژگی داشته باشد و افزود: اولا آرمانهای فردی در راستای آرمانهای اجتماعی قرار بگیرد یک همافزایی ملی ایجاد کرده است و آرمانهای متعالی محقق گردد. اما خیلی وقتها اینطور نیست و آرمانهای فردی با آرمانهای اجتماعی در تضاد است.
احمدینژاد اضافه کرد: اگر اقتصاد جامعهای بخواهد پیشرفت کند آحاد مردم آن جامعه هم باید به کارهایی که به نفع جامعه است مشغول شوند.
احمدینژاد تصریح کرد: زمانی اقتصاد مفید است که همه کار سازنده و مفید در سراسر کشور انجام دهند.
وی در بخش دیگری از سخنانش خطاب به حضار گفت: یکی از مهمترین ماموریتهای من و شما این است که تلاش کنیم این اهداف و آرمانها هم راستا شوند و در این صورت پیشرفت بسیار چشمگیر میشود.
احمدینژاد در بیان ویژگی دوم یک ملت موفق اظهار داشت: شرط دوم رسیدن به اهداف است. پیگیری اهداف و آرمانهایی که انسانی باشند و متعالیتر.
احمدینژاد تصریح کرد: اهداف کوتاه و دم دستی یک ملت را به سعادت نمیرساند. زیرا اگر هم اتفاقی بیفتد کوتاه مدت و مقطعی خواهد بود و جرقهای میزند و دیگر تمام.
احمدینژاد با بیان اینکه خدا از آدمهایی که اهداف کوچک میگذارند خوشش نمیآید، زیرا آدمها کوچک نیستند، گفت: خداوند متعال فرموده که شما باید مثل خودم بشوید تجلی از وجود من شوید. یعنی سمیع، بصیر، عادل، حکیم و رئوف شوید.
وی با بیان اینکه مسیر تاریخی یک ملت باید یک مسیر پایدار باشد گفت: البته این زمانی است که این ملت بالاترین اهداف مثل عدالت و کرامت انسانی را مورد نظر خود قرار داده باشد.
احمدینژاد در ادامه در بیان مسئولیت دانشگاهها، جوانان و رئیسجمهوری گفت: مسئولیت همه ما این است که اولا این اهداف را هم راستا کنیم و ثانیا آن را در بالاترین نقطه قرار دهیم.
احمدینژاد با بیان اینکه اصل ریاضیات، میزان بسیج همتها نسبت مستقیم با اهداف و آرمانها دارد یعنی به هر میزان که همتها با هم بسیج شوند به همان اندازه هم آرمانها محقق خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه امروز میخواهیم پیشرفت کنیم، گفت: خوشبختانه هم اکنون یک عزم ملی برای پیشرفت شکل گرفته است. یک جوشش از نوآوری، همتهای بلند و کار و تلاش بوجود آمده است به طوریکه کارخانههای زیادی در سراسر کشور در حال ساختند که اعضای هیأت دولت به دلیل حجم سنگین کارها وقت نمیکنند که برای افتتاح و بهرهبرداری از آنها بروند.
احمدینژاد با تاکید بر اینکه همه میخواهیم پیشرفت کنیم گفت: آیا هر اقدام و دستاوردی پیشرفت است؟ پیشرفت زمانی معنا پیدا میکند که هدف روشن و مشخص باشد. اگر به سمت آن هدف مشخص رفتیم آن وقت نام آن حرکت پیشرفت خواهد بود.
احمدینژاد با طرح این سئوال که میخواهیم در 20 -30 سال آینده ایران چه رنگی باشد، آدمها چه شکلی باشند، البته منظور سطح رفاه جامعه است.
وی با طرح این سئوال که آیا میخواهیم به جایی برسیم که حاکمان ما برای آنکه مشکل سرمایهداران را حل کنند جنگ به راه بیندازند؟، گفت: حتما پاسخ منفی است. ما به دنبال جامعهای بودیم که همه مرفه باشند همه با هم دوست باشند پاکی، عشق، انسانیت باشد و دروغ، فریب و کلک نباشد. این الگوی خودمان است الگوی ایرانی - اسلامی همین است.
احمدینژاد با تاکید بر اینکه ایرانی ها همیشه خوب بودهاند و وقتی اسلام به ایران آمد مطالبات خوبشان دو برابر شد، گفت: ایرانیان اسلام را رشد و پرورش دادند.
احمدینژاد اضافه کرد: ایرانیان همیشه موحد بودهاند، طرفدار پاکی، عشق و عدالت بوده اند و سنتهای ایرانی همه در جهت استحکام خانواده و دوستیها بوده است و سنتهایی نداریم که تفرقه ایجاد کند. مثلا نوروز با ببینید که چقدر زیباست.
وی با اشاره به روحیه ایرانیان عنوان کرد: ایرانیها همیشه از هر چیزی بهترینش را میخواستند. ایرانیها همیشه قله را چه در علم، چه در هنر و چه در اقتصاد میخواستند ایرانیها همیشه عزت را میخواستند و ذلت را نخواستند.
وی یادآور شد: شما ببینید که در تاریخ چندبار ایران اشغال شده؟ بعد از آن سرنوشت اشغالگران چه شد و سرنوشت ایرانیان چه شد؟
احمدینژاد در بخش دیگری از سخنانش به موضوع هستهای شدن ایران پرداخت و گفت: در موضوع هستهای غرب و دشمنان جمهوری اسلامی ایران همه توان خود را به کار بردند تا ایران هستهای نشود اما ملت ایران ایستادگی کرد و همه را منکوب کرد و هستهای شد.
احمدینژاد با تاکید بر اینکه روشها، توانمندیها و استعدادهای ایرانی بسیار مهم است گفت: ما نمیخواهیم استعدادها و توانمندیهای ما وارداتی باشد.
وی ایرانیان را اولین پایهگذار فناوری در تاریخ بشر به شمار آورد و افزود: 1000 سال پیش اولین جراحی معده را ایرانیان انجام دادند و دستگاهش را نیز اختراع کردند. اساسا هر کاری را که کردند همیشه بهینه و هماهنگ با طبیعت بوده است.
احمدینژاد افزود: تمام دانشمندان دنیا را یک طرف بگذارید و ابن سینا را طرف دیگر، خواهید دید که همه آنها به اندازه ابن سینا نمیشوند این حرف من نیست بلکه همه میگویند.
احمدینژاد تصریح کرد: روشهای ایرانی همیشه روشهایی کوتاه و مهندسی بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع هدفمند کردن یارانهها اشاره کرد و گفت: ببنید در هدفمند کردن یارانهها مردم چقدر زیبا عمل کردند. چون هدفمند کردن یارانهها روشی ایرانی است و با اتکا به توانمندیهای خودمان است.
احمدینژاد در ادامه با تاکید مجدد بر اینکه باید ایران را بسازیم به طوریکه ایران در تمامی عرصهها و شاخصها بالاترین رتبهها را کسب کند، گفت: این شایستگی ملت ایران است که در تمامی عرصهها رتبه نخست را به خود اختصاص دهد.
احمدینژاد در ادامه به سند چشم انداز 20 سال کشور اشاره کرد و گفت: کسانی که برنامه چشم انداز 20 ساله را نوشتند اطلاعی از توانمندیهای ملت ایران نداشتند که 20 سال دیگر ایران در همه عرصهها در منطقه اول شود. این در حالیست که هم اکنون ایران در بسیاری از عرصهها نه در منطقه بلکه در دنیا اول شده است.
وی در عین حال تصریح کرد: البته اصل طراحی چنین برنامه و چشم اندازی خوب است اما تا 15 سال دیگر ایران باید در تمامی عرصهها در دنیا بدرخشد. هم اکنون اقتصاد ما در رتبه 17 جهانی قرار دارد که ما باید بعد از اجرای برنامه پنجم توسعه این رتبه را به زیر 12 بیاوریم و بعد از دو برنامه دیگر آن را به زیر رتبه 5 بیاوریم.
احمدینژاد افزود: این یک باور عمیقی است که در دل من و شماست و ملت ایران شایستگی فتح قلههای بلند را دارد.
احمدینژاد در پایان سخنانش از وزیران علوم و بهداشت خواست که انتظارات دانشجویان نمونه و نخبه را برآورده کند و افزود: گرچه خرج دولت خیلی زیاد است اما کجا بهتر است برای اینکه شرایط را برای بهترینها و ثمره تاریخی ملت ایران یعنی جوانان نمونه آن فراهم کنیم.