کد خبر: ۱۱۹۹۶۰
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۵

احمدی‌مقدم: وقتی تلویزیون هست چه ضرورتی دارد که فوتبال در سینماها پخش شود!

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: فرمانده انتظامی کشور در حاشیه مراسم افتتاحیه پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا در پاسخ به سوال خبرنگاری، درباره اقدام پلیس اماکن در ارتباط با عدم حضور زن و مرد در کنار یکدیگر برای دیدن مسابقه‌های فوتبال در سینماها گفت: صحنه‌هایی که دفعه قبل هنگام پخش فوتبال دیده شد صحنه‌های خوبی نبود و ما گفتیم سینمادارها باید برای آن تمهیداتی بیاندیشند. 

سردار اسماعیل احمدی‌مقدم، ‌با بیان اینکه اساسا چرا باید فوتبال در سینما پخش شود گفت: چه ضرورتی دارد در کشور ما که فوتبال به طور زنده از تلویزیون پخش می‌شود، مردم در سینما ببینند. 

او ادامه داد: نقش فوتبال در فضای عمومی برای کشورهایی است که پخش زنده ندارند و مردم برای دیدن فوتبال پول می‌دهند و آن را در فضای عمومی مثل کافه‌ها و سینماها به تماشای فوتبال می‌نشینند. 

احمدی‌مقدم با تاکید براینکه آنچه در بیرون فضای سینما و پس از دیدن فوتبال پیش می‌آمد واکنش‌هایی داشت اما به طور کلی این مساله مربوط به حوزه پلیس نمی‌شود ومربوط به بینندگان و متولیان خاص آن است. 

با تشکیل پلیس اینترنتی میزان جرایم رایانه‌ای مشخص می‌شود 

او در حاشیه این مراسم درباره پلیس سایبری گفت: ‌محل بسیاری از جرایم، امکان سرقت، جاسوسی و مداخله در حریم خصوصی و بسیاری از جرایم دیگر در این حوزه قرار دارد که در ابتدا سال‌جاری مقدمات آن فراهم شد و امروز این پلیس افتتاح شد که برای تامین امنیت فعالیت می‌کند و مهمترین بخش آن فعالیت در حوزه پیشگیری است که با آگاه‌سازی مردم و بالا بردن اطلاعات مردم به مردم آموزش داده می‌شود که چطور بتوانند برای خود امنیت ایجاد کنند. 

او در ادامه با بیان اینکه متاسفانه در ایران آماری برای جرایم اینترنتی نیست گفت: زیرا اصلا در ایران به دلیل عدم وجود دستگاه برای رفع بسیاری از جرایم کشف نمی‌شود و امیدواریم در سال آینده بتوانیم با حضور این پلیس آماری ارائه دهیم. 

او افزود: این حوزه برای پلیس‌های سایبری دنیا حوزه ناشناخته‌ای است. 

او درباره نحوه برخورد با مجرمان در این حوزه گفت: برخورد با مجرم مبتنی بر مجازاتی است که برای او در نظر گرفته می‌شود. 

او با اشاره به اینکه این پلیس در ابتدا در تهران افتتاح شد گفت: به زودی در کلان شهرها و تا پایان سال 90 در مراکز استان‌ها دفاتر این پلیس تخصصی آغاز به کار می‌کند. 

او در ادامه افزود: مردم داشتن شکایت درباره جرایم سایبری با تماس با 110 و مراجعه به همه کلانتری‌ها می‌توانند شکایت خود را مطرح کنند و کلانتری‌ها جرایم سایبری را به پلیس فتا ارجاع می‌دهند. 

او در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره‌ای که اجرایی قانون طرح ترافیک در منطقه وسیع‌تر از هفته آینده گفت: نیروی انتظامی یکی از دستگاه‌های تصمیم گیرنده است.
او با اشاره به اینکه طبیعتا مردم به زحمت می‌افتند گفت: قرار است برنامه‌ای پیش‌بینی شود که اجرای این طرح مانع از دسترسی‌های محله‌ای نشود که منتظر ابلاغ است. 

او درباره افزایش آمار تصادفات در نه ماه نخست امسال نسبت مدت مشابه سال گذشته گفت: افزایش نسبت به سال گذشته وجود داشته است و این علت افزایش خودروها، ‌افزایش سفرها است. 

او در پایان با اشاره به جرایم سایبری گفت: این جرایم در دادسرای خاص رسیدگی به جرایم سایبری بررسی می‌شود و در حال حاضر قوانین مربوط به این گونه جرایم کافی است اما اگر در طول زمان با مشکل مواجه شد مورد تجدید نظر قرار می‌گیرد.
 
او تاکید کرد: پلیس نمی‌تواند به تنهایی ابزار کنترل ترافیک و تصادفات باشد و ابزارهایی مانند هدفمند کردن یارانه‌ها و لایحه اخذ جرایم باید به کمک پلیس بیاید. 

او درباره قانون جدید مبارزه با مواد مخدر نیز گفت: نقض در این قانون درباره مواد مخدر ونحوه طبقاتی آن است چون ورود مواد مخدر جدید برای مثال برخی از مواد روان‌گردان در طبقه بندی‌ها قرار نمی‌گیرد که این ماده به استعلام رهبر رسید و مقرر شد مورد تجدید نظر قرار گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین