آفتابنیوز : آفتاب: بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت که در سالهای 1995 تا 2007 میلادی ثروتمندترین مرد دنیا شناخته میشد و پس از آن در سال 2008 نام او در رتبه سوم فهرست رتبهبندی ثروتمندترین مردان دنیا قرار گرفت، مالک گرانقیمتترین دفتر کار دنیا است.
اگر نگاهی به عکسهای دفتر کار بیل گیتس بیاندازید بیش از هر چیزی آکواریوم دفتر کار که بخشی از دیوار محل کار او را تشکیل میدهد توجه شما را به خود جلب خواهد کرد که مجموعهای از ماهیها، کوسه ماهیها و نهنگهای بزرگ در آن در حال حرکت هستند.
به نوشته «جامجم» به نقل از office.microsoft، بیل گیتس از جمله افرادی است که علاقه زیادی به طبیعت و بخصوص دریا دارد و از اینرو در قسمتی از محل کارش نیز فضایی را به این علاقه شخصیاش اختصاص داده است.
اما یکی از دیگر ویژگیهایی که در محل کار بیل گیتس به چشم میخورد این است که شما در دفتر کار او نشانی از کاغذ و خودکار نخواهید یافت چرا که او بر این باور است که ما انسانها امروزه در دنیایی زندگی میکنیم که مجموعهای از ابزارهای دیجیتالی میتوانند پاسخگوی نیازهای ما باشند و بنابراین باید با کاغذ و خودکار که نمادی از دوران پیش از آغاز عصر دیجیتال هستند برای همیشه خداحافظی کنیم.
او در محل کار خود برای انجام همه کارهایی که مسوولیت انجام آنها را به عهده دارد تنها از 3 نمایشگر استفاده میکند.
شاید برایتان جالب باشد بدانید که در مجموعه مایکروسافت ارسال ایمیل، جایگزین تماسهای تلفنی یا حتی برگزاری جلسات حضوری شدهاند. بیل گیتس همه ساله یک هفته در سال را برای بررسی مقالات ارائه شده توسط کارکنان مایکروسافت اختصاص میدهد و جالب این که او همه این کارها را نیز بدون استفاده از هیچگونه کاغذ و خودکاری انجام میدهد. همه کارمندان مقالات خود را به صورت الکترونیک به دفتر بیل گیتس ارسال میکنند.
این مقالات در یک پوشه مخصوص جمعآوری میشود و در مدت این هفته که او خودش آن را هفته تفکر نامگذاری کرده است همه مقالات ارائه شده را میخواند و نظرات خود را درباره این مقالات به صورت الکترونیک ارسال میکند و جالب است بدانید که در مقایسه با گذشته این کار با دقت و سرعت بیشتری انجام خواهد شد و اظهارنظر بیل گیتس به صورت الکترونیک و همزمان برای فردی که نویسنده مقاله است ارسال خواهد شد. دنیای دیجیتال حتی روند برگزاری جلسات میان مدیران بخشهای مختلف مایکروسافت را نیز تحت تاثیر خود قرار داده است به گونهای که در این سازمان ارتباط میان کارمندان و بخش مدیریت از طریق وبسایتی انجام میشود که حتی امکان بحث و تبادلنظر میان افراد را نیز فراهم میکند.
بیش از 50 هزار کارمند در شرکت مایکروسافت مشغول به کار هستند و جالبتر این که ارتباط بین همه این افراد و همچنین انجام کارهای مختلف که هر یک از کارمندان انجام قسمتی از آنها را برعهده دارند به صورت دیجیتالی و از طریق فناوریهای نوین ارتباطی انجام خواهد شد.