کد خبر: ۱۲۱۸۲۸
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۷

یک رئیس هیأت برای تیم ملی فوتبال سرمربی آلمانی می‌آورد!

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: در جلسه هیأت رییسه شرایط طوری رقم خورده كه پای مربیان آلمانی برای هدایت تیم ملی ایران نیز به میان آمده است.

1-جلسه كمیته فنی تمام می‌شود و عباس ترابیان به عنوان اولین عضو بیرون می‌آید. او روز قبل از جلسه اعلام كرده حضور مربیان ایرانی روی نیمكت تیم ملی «درجا زدن است.» ترابیان با هیچ خبرنگاری حرف نمی‌زند اما اثرات حرف‌های او را باید در چهره دیگری جستجو كرد، در چهره امیر قلعه نویی سرمربی سپاهان. او كه معترض اصلی به حرف‌های عباس ترابیان بود در نشست كمیته فنی مقابل او ایستاد و گفت: «چرا با این حرف‌تان شان مربی ایرانی را حفظ نكردید؟ آبروی ما را بردید.»

به نوشته خبر، انتقادهای امیر قلعه‌نویی ادامه دارد اما عباس ترابیان به میان حرف‌های او می‌آید تا اظهاراتش را بی جواب نگذارد: «آقای قلعه‌نویی چرا می‌گویید آبروی شما رفت؟ من 20 سال است كه كارمند وزارت نفت هستم. به خدا اگر بدانم فردا یك جوان می آید و از او كار یاد می‌گیرم، همانجا كنار دستش می‌ایستم تا داشته هایم بیشتر شود.» بحث ادامه پیدا می‌كند و دو طرف قانع نمی‌شوند. علی كفاشیان دوباره با شوخی قصد دارد اوضاع را در كنترل بگیرد. منصور ابراهیم‌زاده سرمربی ذوب آهن نیز اعتراض كوچكی می‌كند اما نه به امیر قلعه نویی. علیرضا منصوریان مربی موقت تیم ملی هم سعی می‌كند وارد گود نشود و از بیرون همه چیز را نگاه كند.

2- اندكی بعد جلسه هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال برگزار می شود. خروجی نشست دخالت اعضای این هیات در پروسه انتخاب سرمربی و معرفی گزینه‌های مختلف است. ظاهرا به دلیل همین دخالت عباس ترابیان یک روز بعد در پاسخ به خبرنگاری می‌گوید: «دیگر در شان من نیست با مربی خارجی مذاكره كنم.» حرف‌هایی كه البته حالا او آن ها را تكذیب می‌كند: «نگفتم در شان من نیست، گفتم دیگر در این باره حرف نمی‌زنم.»

علیرغم دو هفته پرفشار عباس ترابیان از انتخاب سرمربی خارجی پا پیش نكشید. او در جلسه هیأت رئیسه اعلام كرد تابع تصمیم فدراسیون فوتبال خواهد بود و هر گزینه‌ای مطرح شود، مذاكرات را با او صورت خواهد داد.

اما در واقع این برنامه اصلی ترابیان نبود چون او به گفته نزدیكان فدراسیون فوتبال، از گوشه و كنار مذاكرات خود را با برخی كاندیدهای نیمكت تیم ملی ادامه می‌دهد. اما بی‌شک جالب‌ترین موضوع نشست اخیر هیات رئیسه بحث انتخاب ملیت مربی خارجی بوده است. مهدی تاج كه از همان ابتدا تاكید داشت مربیان تركیه‌ای راحت تر كار در ایران را قبول می‌كنند و مشكلی با شرایطی كه وجود دارد، ندارند. اما این مسئله ای نبود كه مورد موافقت آیت الهی یكی از اعضا و رئیس هیأت فوتبال استان فارس قرار بگیرد: «به نظر من مربیان آلمانی به درد این فوتبال می‌خورند. ما باید مربی آلمانی بیاوریم!»

او توضیح می‌دهد مذاكره با مربیان این كشور كار سختی نیست و حتی او می‌تواند زمینه‌ساز یكی از مربیان خوب آلمانی در ایران شود. آیت الهی حتی نام چند مربی را به میان می كشد اما در این دقایق از چهره عباس ترابیان پیداست كه چندان موافق این بحث‌ها نیست. او كه پیش از این هم بارها گفته بود مربیان آلمانی نمی توانند در فوتبال ایران موفق باشند، دوباره روی حرف خود تاكید می كند اما به نتیجه مشخصی نمی‌رسد. كفاشیان می‌گوید: «به لطف خدا، همگی دور هم یک مربی خوب پیدا می‌كنیم.»

3-نه در جلسه كمیته فنی و نه در جلسه هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال بحث مربی داخلی مطرح نمی‌شود. علی كفاشیان نیز در این جلسات حرفی از حضور مربی ایرانی نمی‌زند تا به خوبی مشخص شود مصاحبه‌های او تنها برای كاهش فشار از داخل بوده است. این سیاست همیشگی كفاشیان بوده است، همانطور كه در جلسه هیات رئیسه نیز اعلام كرد جذب مربی خارجی باید در دستور كار قرار بگیرد. كفاشیان در فدراسیون فوتبال بیش از تمام اعضا و مقامات ارتباط بسیار نزدیكی با عباس ترابیان دارد و در واقع مشورت اصلی خود را از او می‌گیرد.

با توجه به این ارتباط طبیعی بود كه او در نشست هیأت رئیسه نیز به طور جدی از حضور مربی خارجی حمایت كند. در این بین اصلا بحث مربی داخلی مطرح نشد اما در دو هفته گذشته برخی فشارها برای استفاده از مربی ایرانی باعث شد تا حتی علی سیعدلو وادار شود از حضور مربی داخلی در تیم ملی بگوید. یكی از مقامات فدراسیون می‌گوید: «برخی از مربیان كه علاقه زیادی برای حضور روی نیمكت تیم ملی دارند از هر طریقی وارد شده اند كه در واقع این كمی كار را سخت‌تر كرده است.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۸
0
0
تو ايران نشستيم خبر نداريم كه تو كشورهاي ديگه چه دروغهايي راجب امنيت ايران زده ميشه
بله همان طور كه ما به رسانه صدا سيما خودمون اعتماد مي كنيم مردم اون كشورها هم اخبار و دروغ هاي رسانه هاي خودشونو گوش ميدن به خاطر همين ديد خوبي نسبت به ايران ندارند و حاضر نيستند براي سرمايه گذاري تو صنعت و گردشگري و غيره به كشور ما بيايند آقاي كرش هم اخبار و صحبتها رو شنيده بود و احساس ترس ميكرد ( به قول ترابيان كرش مي ترسيد! )
آلمان كه ديگه جاي خود داره !!!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین