آفتاب: محمد جعفر بهداد معاون سیاسی دفتر رئیسجمهوری در گفتوگو با روزنامه ایران گفت: یک باند پرنفوذ سیاسی- اقتصادی، با یک سناریوی پیچیده درصدد است که در گام اول، سرباز نظام را خانهنشین کند و در گام بعدی، حیله بنیساعده را تکرار و اجرا کند.
متن کامل این گفتوگو به شرح زیر است:
آقای بهداد! تحلیل شما از فضای سیاسی امروز کشور چیست؟
یک باند پرنفوذ سیاسی- اقتصادی که معتقد است میتواند «شرایط تصمیمگیری» را در کشور براساس منافع خود مدیریت کند، اکنون که پس از 6 سال به علت همراهی و همکاری دکتر احمدینژاد با رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها و بارها ناکام مانده، با یک سناریوی پیچیده درصدد است که در گام اول، این سرباز نظام را خانهنشین کند و در گام بعدی، حیله بنی ساعده را تکرار و اجرا کند.
این روزها با چه هدفی دایره هجمه علیه دولت گسترده تر شده است؟
دکتر احمدینژاد در طول این مدت که با حمایتهای مردم و تشویقهای رهبری مشغول مجاهدت شبانهروزی بود، همزمان با مزاحمتها، کارشکنیها و فحاشیهایی روبهرو بود که به نام دفاع از نظام علیه ایشان و دولت خدمتگزار صورت میگرفت و این در حالی بود که ناسزاگویان و مانعتراشان آزادانه فعالیت میکردند و اخیراً دامنه اقدامات و توطئههای خود را تا مرز تکفیر رئیس جمهور و یارانش نیز گسترش دادند.
مافیای قدرت- ثروت در صدد است تا با شکستن کامل مقاومتها، منادی «ما میتوانیم» را به عنصری مأیوس و بیخاصیت تبدیل کند و به دست وی شرایط کشور را به وضعیت 6 سال پیش بازگرداند اما احمدینژاد نمیپسندد که به عامل پسرفت کشور تبدیل شود.
با توجه به روحیه و عملکرد عدالت محور و ضد رانت و تبعیض رئیس جمهوری، در چه حوزههایی دولت نقش مؤثرتری را ایفا کرده است؟
رهبر معظم انقلاب و دکتر احمدینژاد در طول این مدت مقابل یک مافیای قدرتطلب که با عناوین و جایگاههای فریب دهنده در ساخت قدرت نفوذ کردهاند، میایستند و آنها را در سالهای اخیر عقب راندهاند. احمدینژاد در 6سال گذشته برخلاف بسیاری از مدعیان ولایتمداری، از استراحت، سلامتی و آبروی خود گذشت و با تمام وجود و عشق برای آبادانی و اقتدار کشور و رفاه و عزت مردم و افزایش کارآمدی نظام کوشید و همزمان نیز با باندهای مافیایی در حوزه سیاست و اقتصاد مبارزه و مقابله کرد.
چرا رئیسجمهوری خود با مردم در این زمینه سخن نمیگوید؟
احمدینژاد چون خادم نظام ولایی و شیفته خدمت به مردم است، در وضعیت کنونی سکوت کرده تا همچون قبل شرایط ادامه خدمتگزاری برای وی فراهم شود. او اگر تشنه قدرت و حفظ مقام بود، بازی خوردن مدعیان اصولگرایی از قدرتطلبان چند چهره را نادیده میگرفت و کارش را بر اساس نسخههای آنها ادامه میداد.
نظر شما درباره تحلیلهایی که گاه از تریبونهای رسمی و مهم نظیر مجلس شورای اسلامی بازگو میشود چیست؟
رئیسجمهور به علت آنکه همواره نگاهش به قلههاست، هیچگاه به حفظ وضع موجود راضی نبوده و نیست، چه رسد به این که بخواهد از مسیر پرافتخاری که آمده به عقب بازگردد. احمدینژاد حق دارد بر عهدی که با مردم و رهبری داشته و بر اساس چهار شعار اصلی خود پایبند بماند و باندهای مافیایی را ناکام بگذارد. کسانی که از تریبونهای مقدس، تلاشها و تدابیر 6سال گذشته احمدینژاد را نادیده میگیرند تا زمینه مرگ اجرایی و سیاسی وی را فراهم کنند، بدانند مردم ایران، آگاه و قدرشناس هستند و هیچ گاه تصویر زحمات و خاطره خدمات این مردم مؤمن، انقلابی و دلسوز را از صفحه ذهن و دل خود پاک نمیکنند. کسانی که این روزها در حال اثبات ضدیت احمدینژاد با نظام هستند، بگویند خودشان چند نفر را دلبسته نظام و دین کردهاند؟
برخی افراد معتقدند که دستاوردهای بزرگ علمی، فنی، سیاسی و اقتصادی کشور در 6 سال اخیر بدون حضور احمدینژاد در صدر دستگاه اجرایی کشور به دست میآمد. چه پاسخی به این افراد دارید؟
این تحلیل ضمن آن که با فرمایشات رهبر معظم انقلاب و قاعده قدرشناسی از بندگان خدا در تضاد است، این پرسش را مطرح میکند که اگر چنین است پس چرا همواره از دوره 16 ساله موسوم به سازندگی و اصلاحات به بدی یاد میکنید؟ پس چرا در همین نظام مقدس، تأسیسات هستهای را پلمپ کرده بودند؟ آیا غیر از این است که علی، مالک اشتر میخواهد؟ آیا تصمیمات و تدابیر نظام در شرایطی که مالکها هستند با شرایط فقدان مالکها یکسان است؟
در پایان توصیهای به فعالان سیاسی دارید؟
دلسوزان نظام مراقب جریانهای منحرف که با ادعای خیرخواهی برای نظام، مشغول القائات شیطانی و ضدانقلابی هستند باشند و بدانند همه ما سرباز نظام هستیم و به این سربازی افتخار میکنیم.