آفتابنیوز : آفتاب: سایت الف متعلق به احمد توكلی نوشت:
یكی از مهمترین شگردهای تبلیغاتی كه از ابتدای پیروزی انقلاب تا كنون همواره در جهت تضعیف نظام جمهوری اسلامی مورد توجه و بعضاً استفاده دشمنان قرار داشته ایجاد شبهه اختلاف و شكاف در اركان حكومت، بویژه مقابله و اختلاف قوا، جریان های سیاسی و یا اشخاص با رهبری است.
تبلیغ چنین شبهاتی علاوه بر تضعیف روحیه ملت انقلابی كه اصلیترین سرمایه انقلاب و نظام اسلامی بوده است، به ایجاد و گسترش اختلافات بین گروههای سیاسی درون حاكمیت كمک نموده و با ایجاد واگرایی هر چه بیشتر، انسجام سیاسی و ملی را آسیبپذیر مینماید.
رسانههای معاند با بهرهگیری ازاتفاقاتی كه در كشور روی میدهد و با تمسک به سخنان، تصمیمات ویا حتی سكوت اشخاص خوراک تبلیغاتی را مهیا نموده و در جهت اغراض خود بكار میگیرد. دو رویداد مهم سیاسی اخیر كشور كه در فاصله زمانی نه چندان دور نسبت به هم رخ داده اند میتواند از این منظرقابل تامل و عبرتانگیز باشد.
این دو رویداد، یكی موضوع تغییر رئیس مجلس خبرگان رهبری و دیگری موضوع استعفای وزیر اطلاعات است. در رویداد اول آقای هاشمی رفسنجانی ریئس سابق مجلس خبرگان قرار دارد كه گمانهزنیهایی در مورد تغییر احتمالی ایشان در اجلاس اخیر خبرگان وجود داشت و نهایتا به انتخاب رئیس جدید مجلس خبرگان منجر گردید. در رویداد دوم آقای احمدینژاد قرار دارد كه تصمیم ایشان در مورد بركناری وزیر اطلاعات به هر دلیلی كه به تعبیر مقام معظم رهبری غفلت از مصلحتی بزرگ بوده
1 توسط ایشان نقض و وزیر مربوط ابقا میگردد.
در رویداد اول رسانههای معاند و حتی رسانههای افراطی داخلی از مدتها قبل تبلیغات وسیعی براه انداخته و فضا را چنان آماده نموده بودند كه با كوچكترین موضعگیری و تصمیمی جهتدار توسط آقای هاشمی هیاهوی مقابله با رهبری و مجموعه حاكمیت را به ایشان منتسب نموده و از آن در جهت مطامع خود بهرهبرداری نمایند.
در برابر چنین شرائطی آقای هاشمی پس از اطلاع از نامزدی آقای مهدوی، از نامزدی ریاست مجلس خبرگان انصراف داد و بدین گونه آقای مهدوی تنها نامزد ریاست مجلس به این سمت انتخاب میگردد. آقای هاشمی كار را به همین جا واننهاد و پس از آن در پاسخ به سوالی درباره جوسازی رسانههای غربی درخصوص انتخابات هیأت رئیسه خبرگان گفت: "از این جلسه میفهمند اختلافی نبوده و فقط دوستی بوده است
٢".
تصمیم آقای هاشمی در جلسه اخیر خبرگان و موضعگیری پس از آن، آشكارا برنامههای تبلیغاتی رسانههای معاند را نافرجام و بیاثر نمود. اینک با وجود همه انتقادهایی كه نسبت به ایشان و جریان سیاسی منتسب به ایشان وجود داشته و دارد، اما منصفانه باید حركت اخیر ایشان را ارج نهاده و ممدوح شمرد زیرا پروژه تبلیغاتی علیه نظام را كه از مدتها پیش از اجلاس خبرگان آغاز شده و با شدت ادامه داشت قاطعانه خاتمه داد.
اما درمورد موضوع دوم بر خلاف رویداد اول، جریان تبلیغاتی مغرض اینبار پس از واقعه فعال شده و پروژه خود را با القائ شبهه وجود اختلاف بین اركان نظام، حاكمیت دوگانه و نظایر آن آغاز مینماید.
اینكه آقای احمدینژاد بنا به چه دلایلی و چگونه تصمیم به بركناری وزیر اطلاعات گرفته و اینكه حضرت آیتالله خامنهای بنا به چه مصلحت یا مصالحی برخلاف رویه معمول ایشان مبنی بر عدم دخالت در امور قوای دیگر
١، بنا به حكم حكومتی وزیر را در وزارت ابقا نمودند مسائلی است كه موضوع بحث این نوشتار نیست. آنچه در اینجا مهم است انست كه فضاسازی در جهت نشان دادن اختلاف و عدم وجود انسجام در مجموعه حاكمیت پس از این وقایع آغاز و متاسفانه همچنان ادامه یافته است.
هر چند شدت این تبلیغات با سخنان رهبری در مورد غیرواقعی بودن وجود اختلاف و دو دستگی در كشور
٣ بطور موثری كاهش یافت اما سكوت معنادار آقای احمدینژاد در مقابل موضوعی كه در صدر اخبار سیاسی كشور طی روزهای اخیر قرار داشت و نیز عدم شركت ایشان در برخی جلسات و برنامهها متاسفانه فتنهگران رسانهای را در بهرهبرداری مغرضانه از این رویداد همچنان امیدوار نگاه داشته است.
موضعگیری سریع و صریح رئیسجمهور پس از این رویداد میتوانست به همه این گمانهها و فضاسازیها به یكباره پایان داده و تاكیدی بر ولایتمداری و توجهات خاص ایشان به نظرات و رهنمودهای رهبری باشد، آن خصوصیتی از آقای احمدینژاد كه در بین هوادارانش اشتهار داشته و همواره از آن یاد میشده است.
لذا سكوت آقای احمدینژاد با هرتوجیهی كه باشد آثار مخربی بر افكار و اذهان عموم و خواص جامعه بجای میگذارد. بعلاوه این رفتار فضای سنگینی را در عملكرد مدیریت و بدنه وزارت اطلاعات میتواند ایجاد نماید كه حسب حساسیت وزارتخانه مربوط و شرائط خطیر كشور بسیار زیانبار است. اگر این سكوت آقای احمدینژاد از مصادیق همان اخمی باشد كه نشان دهنده ناخشنودی ایشان از چنین رویدادی است حداقل به سفارش رهبری باید در این برهه حساس و لااقل در مرئا و منظر عمومی از آن جلوگیری نموده و بهانه بدست رسانههای بیگانه ندهند
٣. رسانههایی كه میكوشند این رفتار آقای احمدینژاد را یک حركت سیاسی هدفدار به منظور تحمیل هزینه سنگین تصمیم اخیر رهبری در ابقای وزیر اطلاعات و نوعی امتیازخواهی سیاسی جلوه دهند.
تدابیر و تصمیمات مسئولانه بویژه در شرائط خاص ممكن است گاهی با منافع شخصی و گروهی و حتی حیثیت افراد در تعارض قرار گیرد. در این حال بصیرت، اخلاص و سلامت نفس ایجاب مینماید كه یک سیاستمدار با كفایت با درک مصالح بزرگتر و با فداكاری و از خود گذشتگی به وظایف خود عمل نموده، نظام و كشوررا از تحمل هزینههای گذاف تبلیغات سوءبرهاند.
***
١- سخنرانی رهبری در دیدار مردم استان فارس - ۳ اردیبهشت ۱۳۹۰
٢- مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مركزی خبر- ۱۸ اسفند ۱۳۸۹
٣- سخنرانی رهبری در دیدار وزیر كشور و جمعی از فرماندهان و مسؤولان نیروی انتظامی - ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰