آفتابنیوز : وي علما، انديشمندان و طلاب را به راهنمايي و ارشاد مردم در مسئله مهدويت دعوت كرد و افزود: اگر علما و طلاب وارد جلسات نشوند ديگران جلسات را اداره خواهند كرد. منبر رفتن براي ما فخر است. از آن روزي به اين آسيب دچار شديم كه منبر رفتن براي ما كسر شأن شد، ديگران آن را هدايت كردند. طلبهها منبر رفتن را كسر شان ندانند زيرا در اين صورت ديگران بالا ميروند.
آيتالله جوادي آملي افزود: همهبايد در سخنرانيها و نوشتههاي خود، مصالح كشور را رعايت كنند و كاري نكنند تا دستاويزي براي دشمن شود.
استاد حوزه علميه قم با بيان اينكه هنرمندان، نويسندگان، ادبا و روحانيون هر كدام در مسئله مهدويت وظيفه و نقش بر عهده دارند خاطر نشان ساخت: در بحث مهدويت و امام عصر ـ ع ـ هر كس بايد به وظيفه خود عمل كند. كشورهايي كه پارچه و آهن توليد ميكنند حرف جهاني ميزنند؛ ولي ما كه مهدي موعود، ولايت و امامت داريم چرا حرف جهاني نزنيم؟ حرف جهاني را بايد با فكر جهاني ارائه كرد.
وي اضافه كرد: جشنها، مراسم مولودي خواني و پخش شيريني خوب است ولي خوب تر از آنها بيان معارف مهدويت است.
آيت الله جوادي آملي روايتي را از امام صادق ـ ع ـ كه فرمودهاند شيعيان بايد در زمان غيبت دعا بخوانند مدنظر قرار داد و تأكيد كرد: ما بايد در دعاها از خدا بخواهيم كه توحيد، وحي، رسالت و پيغمبر او را عميقاً بشناسيم. اگر پيغمبر ـ ص ـ را نشناسيم دچار سقيفه ميشويم. زيرا امام، ولي و والي مردم نيست و از سوي مردم وكيل و مردم سالاري محض نيست تا سقيفه مسئله را حل كند.
امام جمعه قم در بخش ديگري از خطبههاي خود با اشاره به مسايل هستهاي ايران افزود: دوست و دشمن ميدانند ما در پي ساخت بمب اتم نيستيم، بلكه ميخواهيم از فناوري هستهاي استفاده صلح آميز كنيم. ايران اسلامي قصد دارد با تداوم فناوري هستهاي روي پاي خود بايستد و اين حق مشروع كشور ما است.