آفتابنیوز : 
در ابتدا گفته می شد که کمال خرازی وزیر هشت سال دولت خاتمی همراه رئیس جمهور جدید به این سفر خواهد رفت اما با مشخص شدن تیم همراه رئیس جمهور که در آن رئیس سابق سازمان صدا وسیما به عنوان دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی و نماینده پیشین مجلس به عنوان وزیر جدید امور خارجه حضور خواهند داشت مشخص شد که خرازی در این سفر همراه رئیس جمهور نخواهد بود.
شاید در این میان تنها این علی اکبر صالحی باشد که پیش از این نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی بود و در بطن حوادث و اتفاقات حول مسائل هسته ای ایران قرار دارد.(آنهم از دور)
با این وجود عدم حضور افرادی که توان مذاکرات بین المللی گسترده و با تجربه مناسب قبلی را داشته باشند، تنها انتقاد مطرح به همراهان انتخابی رئیس جمهور نیست. عده ای از درون مجلس و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم از عدم رایزنی دولت با مجلس در ارتباط با اعضای همراه کننده محمود احمدی نژاد در سفر به نیویورک گلایه دارند و معتقدند که عدم مشورت با مجلس و کمیسیون تخصصی آن به نوعی عدم توجه به حیثیت نمایندگان ملت نیز هست.
این گروه حتی حضور فردی همانند علی اکبر ولایتی را هم که نزدیک به 16 سال سکاندار سیاست خارجی ایران بود در همراهی رئیس جمهور مفید میدانند و معتقدند در فرصت جدیدی که برای سیاست خارجی ایران جهت مذاکره و رایزنی با کشورهای مختلف جهان فراهم شده است فقدان تجربه بین المللی به از دست رفتن فرصت ها منجر خواهد شد.
تیم سیاست خارجی ایران برای فراهم آوردن فرصت گفت و گو و مذاکره با هر يک از تیم های سیاسی کشورهای خارجی نیازمند فرصت مکانی و زمانی مناسبی است که ممکن است به راحتی در اختیار قرار نگیرد، اما سفر به نیویورک و حضور در جمع سران کشورهای مختلف این فرصت را فراهم خواهد آورد که به صورت متمرکز نسبت به موضوعات متفاوت با هر یک از کشورهای مختلف جهان گفت و گو شود و این به طور حتم نیازمند تیمی قوی و منسجم است که در موارد مشابه قبلی قرار گرفته باشد و از فرصت های پیش روی به نحو مناسب استفاده کند.
مجموعه این مسائل به همراه اینکه احتمال عدم موفقیت در مذاکرات برای هیات ایرانی وجود دارد زمزمه هایی را در مجلس به وجود آورده که نحوه برخورد با سیاست خارجی دولت را به نتایج این دیدارها موکول می کنند.
بیان انتقادهایی که در ارتباط با حضور مشاور جوانان رئیس جمهور و عضوی از شورای شهر تهران هم در تیم همراه وی مشاهده می شود در همین راستا قرار دارد، چه ضمن آنکه دلیل موجهی برای حضور آنان به مناسبت جایگاهشان عنوان نشده، جایگزینی این افراد با افراد مناسب تر در سیاست خارجی مورد تاکید کسانی قرار دارد که با وجود بحران هسته ای و مسائل پیش روی سیاست خارجی دولت جدید، این ترکیب را برای حل مشکلات و کاهش معضلات سیاست خارجی کشور مفید نمی دانند.
این گروه معتقدند که هرچند رئیس جمهور قصد دارد بسته پیشنهادی خود را در این اجلاس ارائه دهد اما توجیه طرف های خارجی درگیر در مسائل هسته ای ایران هم نکته مهمی است که از عهده یک مجموعه کارکشته برخواهد آمد.
حتي صالحي هم ديبلمات درجه يك نيست.
فقط مانده سعيد لو هم برود.
اما ظاهرا مشاوران آقاي رپيس جمهور كمي آموزش لازم دارند تا شرايط و حساسيت مساپل اين نشست را درك كنند و در گزينشهاي آقاي رپيس جمهور بهتر به ايشان مشاوره فكري اراپه كنند و تصميمات خردمندانه تري اتخاذ كنند