آفتابنیوز : آفتاب: دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین گفت: دولت باید فاصله خود از جریان انحرافی را مشخص کند تا دچار تضعیف نشود.
محمدرضا باهنر در نشست ماهیانه جامعه اسلامی مهندسین خاطرنشان کرد: اتفاقات اخیر دولت و عدم پذیرش وزیر اطلاعات و قهر و مسایلی از این قبیل خیلی خوب نبود. خیلیها تحلیل کردند که این مسأله برنامهریزی شده و پیشبینی شده بود. از نظر ما در خصوص اصل عمل یک کار از قبل برنامهریزی شده بود ولی زمان وقوع یک حادثه بود. اتفاق نامیمون و نامبارکی بود و ده، پانزده روز هم طول کشید ولی آقای رییسجمهور پذیرفتند که آقای مصلحی با حکم رهبری در وزارت اطلاعات باقی بمانند و آقای احمدینژاد هم که کار را تا استعفا جلو برده بودند در جمعبندی نهایی به این نتیجه رسیدند که در ریاستجمهوری باقی بمانند. الان برداشت ما این است که آقا باز هم علاقمند هستند که این دولت تا پایان دوره قانونی کارش را با آرامش ادامه بدهد و به صورت طبیعی عمر دولت دهم به پایان برسد. البته قبلش برداشت ما این بود که آقا حاضر است خیلی هزینهها داده شود و دولت دهم کارش را پایان دهد ولی دیدیم که آقا حاضراند اتفاق غیرمعمول نیافتد و دولت فعلی به کارش ادامه دهد.
دلیل عزل وزیر نفت و صنایع وی ادامه داد: نکته بعدی عزل و نصبها و ادغامها است که برخی معتقدند برخی وزرا و عزل و نصبها با همان تحلیل قبلی مورد بررسی است. مثلا آقای میرکاظمی وزیر نفت سعی میکرد علاوه بر هماهنگی با رییسجمهور با برخی مقامات بلندپایه هم هماهنگ باشد. آقای محرابیان هم در سایپا و امثالهم با افرادی مانند تیپ مشایی درگیر بود. در هر صورت در رابطه با اینکه این ادغامها چگونه باید انجام شود و آیا دولت میتواند وزارت خانه جدید تشکیل دهد بحثهایی بود که ما از شورای نگهبان که تنها مرجع تفسیر قانون اساسی است، تقاضای تفسیر کردیم. رای شورای نگهبان هم گفت که باید وزارتخانه جدید به تصویب مجلس برسد و اگر وزیری برای وزارت خانههای قبلی رای اعتماد گرفت اکتفا نمیکند تا برای وزارت خانه جدید انتخاب شود.
آنچه در جلسه سران قوه مجریه و مقننه با رهبری گذشت وی افزود: ولی باز هم بحث بود تا اینکه با دعوت خود مقام معظم رهبری جلسهای با حضور سران سه قوه تشکیل شد. در این جلسه بحث تفسیر شورای نگهبان مطرح شد. جلسه دو، سه ساعتهای برگزار شد. برخی از بخشهای جلسه دلگیر کننده بود. آقای احمدینژاد بحثشان ایراد به تفسیر شورای نگهبان بود که آقا میفرماید تفسیر شورای نگهبان حرف آخر و لازمالاجرا و باید تبعیت شود. آقا گفت اگر هم بحثی شود تاثیری در نتیجه ندارد و نظر شورای نگهبان لازمالاتباع است. همچنین رییسجمهور اعلام کرد که آیا این، حکم حکومتی است و آقا فرمود این جلسه، جلسه حکومتی است زیرا یکی از وظایف رهبری تنظیم روابط قوا است ولی این نظر، نظر قانون است نه حکم حکومتی.
احمدینژاد قرار است نامهای به رهبری بدهد باهنر خاطرنشان کرد: در رابطه با پایان مهلت قانونی تعیین سرپرست وزارت راه نیز یک تخلف قانونی است؛ رییسجمهور قرار است نامهای به رهبری بدهد و ایشان مهلت کوتاهی برای فراهم کردن مقدمات برای مشخص کردن وزیر این وزارت خانه بدهد. مجلس تا دوازدهم خرداد فرصت داد ولی ظاهرا دولت نمیتوان طی این مدت وزیر را مشخص کند. بنابراین باید به این کار سرعت داده شود تا بیش از این تخلف از قانون نشود.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به تخلفات دولت در خصوص تشکیل وزارت ورزش و جوانان گفت: قانون باید اجرا شود و توجیهاتی که دولت میآورد دلیلی برای عدم اجرای قانون نیست. چارهای نیست، همه باید به قانون باز گردیم. البته قانون اشکالاتی دارد که باید توسط مرجع خودش اصلاح شود و نمیتوانیم بگوییم قانون را قبول نداریم.
از قبل شواهد و مستندانی راجع به جریان انحرافی داشتیم وی با بیان اینکه «از قبل شواهد و مستندانی راجع به جریان انحرافی داشتیم» گفت: باید عالمانه این جریان را نقد کرد. مسایلی که پاکدستی همکاران دولت را زیر سوال میبرد مسایلی است که باید راجع به جریان انحرفی در نظر گرفت که قوه قضاییه در حال رسیدگی است. ولی اینکه کل دولت زیر سوال برود به مصلحت نیست. الان باید فضا آرام باشد. دوستان باید بیشتر جریان انحرافی را تبیین کنند. دولت هم باید فاصله خودش از جریان انحرافی مشخص کنند تا دچار تضعیف نشود.
باهنر همچنین در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به انتخابات هیأت رییسه مجلس در سال چهارم گفت: اگر بخواهم این انتخابات را تحلیل کنم این است که یک اتفاق ساده و معمولی مانند سال گذشته افتاد؛ مقداری کار تشکیلاتی ساده انجام شد. اما حیفمان آمد جناب آقای ابوترابی را در هیأت رییسه نداشته باشیم ولی فعالیتهای ایشان در مجلس کمافیالسابق ادامه پیدا میکند. در فراکسیون بنده هنگامی که مطرح شد کاندیدا شوم خدمت ایشان رفتم و از ایشان هم خواستم که حضور داشته باشند. بعد ازظهر سهشنبه از ایشان خواستم که کاندیدا شوند و بنده را معاف کنند. صبح روز سهشنبه هم برخی را واسطه کردم حتی از آقای لاریجانی خواستم که از ایشان بخواهند که در صحن مجلس کاندیدا شوند ولی ایشان نپذیرفتند.
وی ادامه داد: البته از حدود سی، چهل نفر از اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی که مشهور به حامیان دولت هستند هم آقای زارعی برای ریاست کاندید شدند ولی وقتی که رای نیاوردند در صحن علنی متعهد شدند که کاندید نشوند ولی به آقای لاریجانی هم رای سفید دادند. آقای لاریجانی هم با 212 رای از 240 نفر هم رکورد خوبی بود و نشان داد که استقبال به ایشان سال به سال افزایش پیدا کرده است.