آفتابنیوز : آفتاب: علی مطهری معتقد است انحرافات فکری و فرهنگی این افراد از آغاز مشخص بود، منتها حمایت همهجانبه برخی علما از احمدینژاد، باعث شد که برخی حقیقت را نبینند. نماینده منتقد دولت همچنین خاطرنشان کرد بعضی از علما به دلیل بغض و کینهای که از طرف مقابل داشتند، حمایت بیش از اندازهای از احمدینژاد کردند و عیبهای وی را ندیدند، در حالی که عیبهای وی عیان بود.
به گزارش آفتاب، علی مطهری در گفتوگو با تابناک، با بیان اینکه “برخی نظریاتی که رئیسجمهور در مسائل فرهنگی داشت، مشخص بود که حرفهای باطلی است و با اسلام سازگاری ندارد”، خاطرنشان کرد: وی از همان آغاز، وظیفه دولت در امر به معروف و نهی از منکر را انکار میکرد و این آقایان اینها را میدیدند، ولی برای اینکه مبادا طرف مقابل تقویت شود، هیچ انتقادی نکردند.
مطهری تصریح کرد: انحرافات فکری مشایی نیز از اظهار نظرهای وی مشخص بود و متأسفانه، بیشتر احساس بر ما حاکم بود تا عقل؛ تا اینکه به اینجا رسیدیم.
نماینده اصولگرای تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: باید با انصاف و بدون حب و بغض قضاوت کرد. بسیاری از علما و روحانیون به خاطر بغض با آقای هاشمی، از این جریان حمایت بیش از حد کردند و در نتیجه، اشکالات آن را ندیدند. چیزی عوض نشده و آقایان مشایی و احمدینژاد همان آدمها هستند؛ اما چهره واقعی آنها تا اندازهای برای مردم روشن شده و کسانی که پی بردهاند، بهتر است بگویند اشتباه کردهاند، به جای اینکه به دنبال تطهیر آقای احمدینژاد باشند و بگویند که او سحر شده و از جریان انحرافی جداست و هیچ انحرافی ندارد. باید واقعیت را ببینند، اینها یکی هستند. خود احمدینژاد بارها به صراحت گفته است که افکار مشایی را قبول دارد. نگاه ایشان به مسائل فرهنگی و به مسأله مکتب ایران و به روحانیت و مرجعیت، همان نگاه مشایی است. هر دو از قانونگریزی و از تخلفات اطرافیان خود حمایت میکنند و در واقع، یک روح در دو بدن هستند.
نباید خود را فریب دهیم، باید واقعیت را دید و درست تصمیم گرفت. البته نقاط مثبت و خدمات این دولت به جای خود محفوظ است. بحث در جهتگیری فکری و فرهنگی این دولت است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به پرسشی درباره چشمپوشی صدا و سیما بر اشتباهات و تخلفات دولت گفت: اینکه در برنامههای صدا و سیما از سازمانهای منحله تربیت بدنی و جوانان نام برده میشود و رؤسای قبلی هنوز به عنوان روسای این سازمانها معرفی میشوند، تخلف از قانون است و شورای نظارت بر صدا و سیما باید واکنش نشان داده و به رهبری گزارش کند. صدا و سیما در برابر مجلس پاسخگو نیست؛ بنابراین، شورای نظارت باید به وظیفه خود عمل کند.
مطهری در ادامه افزود: تکصدایی به نفع کشور نیست و حرفها باید گفته شود، حتی سخنان مخالف؛ تا مردم خودشان تشخیص داده و انتخاب کنند و به این ترتیب، رشد اجتماعی مردم بالا رود. با توجه به آشنایی که من با ضرغامی دارم، میدانم که وی طرفدار چندصدایی است، اما نمیدانم چه وقایعی رخ داده است که ایشان الان گرفتار ملاحظات سیاسی شده!
البته در برخی حوزهها، وی تنها تصمیم گیرنده نیست و برخی تصمیمات از سوی برخی نهادها به وی تحمیل میشود؛ به عنوان مثال ممکن است شورای عالی امنیت ملی، بخشنامهای داشته باشد و وی مجبور به اجراست. در مجموع صدا و سیما آیینه جامعه نیست و بهتر است نظرات مخالف نیز در آن مطرح شود.